Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Podwójne Doładowanie w Heyah

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 10 września br. wszyscy klienci Heyah znowu będą mogli skorzystać z Podwójnego Doładowania. Oferta skierowana jest do osób, które w ciągu pięciu dni uzupełnią konto dwa razy. Każdorazowo kwota ta powinna wynosić 20 złotych lub więcej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135608

Promocja na miare Heyah, czyli absurdalnie prosta, bo można wykorzystać środki na wszystkie usługi:) tak trzymać:)

• Anonymous
      Guest

bardzo udana promocja, heyah ostatnio wyrasta na najciekawszą ofertę prepaid

• Anonymous
      Guest

ciekawe, ciekawe, mają mało użytkowników to sobie mogą sobie pozwolić na takie promocje. Ja na razie będąc w Orange korzystam z Happy Day i to mi wystarczy.

• Anonymous
      Guest

Jeżeli mieli by mało to by tym bardziej nie mogli sobie pozwolić na taką promocje. To tak samo biedronka czy w rodzinie powinno robić takie promocje bo mają mało użytkowników. Heyah w porównaniu z Orange daje bardzo dobre oferty, nie trwają 3 dni jak w Orange i nie ma ograniczeń, a to tylko po sieci a to tylko w banku doładować. Tutaj proste zasady, dlatego lubię Heyah. Pozdr Miki

• Anonymous
      Guest

Bardzo dobra promocja. Myślałem, że z 2xHeyah zrezygnuje, a tu i ta promocja i free smsmy w sieci.

• Anonymous
      Guest

Super ;]

• Anonymous
      Guest

szkoda ze tak pozno o tym poinforamowali, zawsze korzystam z tej promocji ostatnio ponad 300 zl bylo na karcie ;] ale nic takiej promocji nie mozna olac kasa na karcie zawsze sie przyda 🙂

• Anonymous
      Guest

Nieźle. Najlepsze podwójne doładowania na rynku, bo i w TT i w Heyah dodatkowa kasa z podwojeń idzie na wszystkie usługi.

Viewing 8 reply threads
Reply To: Podwójne Doładowanie w Heyah
Your information: