Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Podwójne Doładowania w Tak Taku i Tak TakFonie

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

W okresie od 3.12.2008 r. do 18.12.2008 r. PTC, Operator sieci Era, w ramach oferty specjalnej oferuje wybranym Klientom możliwość skorzystania z oferty promocyjnej „Podwajamy Doładowania”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136506

Trochę dziwne te warunki otrzymania bonusu.

• Anonymous
      Guest

Dobrze , że znowu jest , dobrze że wciąż bonus można do innych sieci wykorzystać. Gorzej, że nieco skomplikowali zasady – czyżby bronili się przed FCT o czym mowa w regulaminie promocji?

• Anonymous
      Guest

aaaa… coś mi to śmierdzi – pewnie będzie tak – doładowujemy za 20 zł to nam op mówi – JAK DOŁADUJESZ ZA 50 I WIĘCEJ TO DOSTANIESZ +50 / a jak pierwsze doładowanie będzie większe to bonus przy drugim też większy :/ w ogóle OPY TAK KOMBINUJĄ że szkoda gadać…

• Anonymous
      Guest

To widać że kombinują w Erze, ale jest na to prosty sposób a mianowicie:W RAZIE NIE PODWOJENIA KWOTY PORWAĆ ODRAZU Tak tak-a.

O co apeluję do wszystkich.

• Anonymous
      Guest

Promocja ma jasne zasady. Nie pozostaje nic, jak czekać na smsa informacyjnego. Ostatnie podwójne doładowanie było jakoś wiosną.

• Anonymous
      Guest

jasne zasady były rok temu – jak było napisane – DOŁADUJ DOWOLNĄ KWOTĄ – CO NAJMNIEJ ZA 20 ŻŁ – I W CIĄGU ( CHYBA ) 7 DNI DRUGI RAZ DOŁADUJ A PODWOIMY KWOTĘ DRUGIEGO DOŁADOWANIA – a teraz pisze: "Klient może otrzymać nagrodę tylko po spełnieniu warunków właściwych dla oferty, którą otrzymał SMS-em od Operatora." – co to znaczy WARUNKÓW WŁAŚCIWYCH DLA OFERTY? to będzie KILKA OFERT? lub oferta będzie od czegoś zależała? np. od pierwszego doładowania?

• Anonymous
      Guest

Oto sms od operatora po doładowaniu dzś konta. ”PODWAJAMY! Wciągu 5 dni najpierw obniż stan konta do 1zł i potem doładuj je za minimum 25zł,a PODWOIMY to doładowanie.Nagrode otrzymasz od 2 do 9 stycznia,,

• Anonymous
      Guest

Oferta jest jaka jest. Grunt ze mozna kase wykorzystac na dowolny sposob. Co do tego calego doladowania. Warto sprobowac, wkoncu i tak sie doladowywuje, a jedne doladowanie przeznaczyc sobie na wykupienie pakietow. Zobaczymy jak to bedzie.

• Anonymous
      Guest

Jeju ale to skomplikowane. Bez sensu zupełnie. Lepiej by w

tym tak taku jakąś naprawdę fajną ofertę zrobili, a nie

próbowali takimi pokręconymi ofertami klientów zdobywać.

Już dawno tak tak przestał zachwycać ofertą. O wiele lepiej

jest w 36.6 Plusa chociażby. Super są stałe opłaty za

przesyłanie smsów (3 złote za miesiąc do plusa chyba).

• Anonymous
      Guest

uciekajcie z tak taka jak najszybciej bo to banda sk…

• Anonymous
      Guest

Jeśli juz mowa o jakichkolwiek promocjach to juz zdecydowanie bardziej odpowiada mi promocja świateczna w Simplusie ,tu można rozmawiać z aż 5 osobami po najniższych na rynku prepaid stawkach.

• Anonymous
      Guest

Każde promocyjne doładowanie było zawsze obwarowane pewnymi warunkami. Tego typu warunki po raz pierwszy pojawiają się w TT, ale są do spełnienia. Załadowałem konto kwotą 5 zł, otrzymałem smsa. Mam dwa tygodnie do zejścia do kwoty 1 zł- miałem na koncie jakieś 2 zł. Całkowicie wykonalne 🙂

• Anonymous
      Guest

oferta nie jest najgorsza nie ma co tak narzekac, pewnie ze nie jest tak jak bylo do konca, troszke trzeba pokombinowac, ale dostanie sie te podwojne doladowanie i to najwazniejsze 🙂 a jak czytam komenty ludzi niektorym to naprawde pasuje:)

• Anonymous
      Guest

Ludzie dajcie sobie spokój z tą promocją, już w nagłówku regulaminu macie napisane że nie wszyscy mogą brać udział w tej "promocji". Oferta tylko dla wybranych.tego czy jesteś wybranym dowiesz się jak już doładujesz konto. Szkoda że tak duże firmy jak ERA zaczęły naciągać ludzi jak podrzędni złodzieje!

• Anonymous
      Guest

LUDZIE PRZECIEŻ TO JEST OSZUSTWO NACIĄGAJĄ LUDZI JAK MOGĄ. CZAS CHYBA ZMIENIĆ TAK TAKA NA INNEGO OPERATOR KTÓRZY NIE KOMBINUJĄ I NIE OSZUKUJĄ LUDZI. DO TEJ PORY CAŁA MOJA RODZINA MIAŁA TAK TAKA OD POCZĄTKU, TERAZ ZASTANAWIAMY SIĘ NAD ORANGE, DUŻO LUDZI SIĘ DECYDUJE I PROMOCJE SĄ JASNE BO JAK JEST PROMOCJA TO JEST PROMOCJA. A NIE KANTUJĄ LUDZI TAK JAK ROBI TO ERA POWINNI SIĘ WSTYDZIĆ ŻEBY LUDZIOM TAK MIESZAĆ W GŁOWACH JAK IM SZKODA TO WOGLE NIECH NIE DAJĄ A NIE KOMBINUJĄ JAK TU WYCIĄGNĄĆ OD LUDZI PIENIĄDZE.

ERA NIECH SIĘ WYPCHA TĄ GŁUPIĄ PROMOCJĄ, MAM NADZIEJĘ ŻE STRACI DUŻO ABONENTÓW JA NAPEWNO NIE ZOSTANĘ W SIECI KTÓRA OKRADA BO TAK TĄ ICH ZAKICHANĄ PROMOCJĘ TRZEBA NAZWAĆ.

• Anonymous
      Guest

Popieram to jest oszukiwanie swoich klientów i napewno przez tą promocję stracą ich, mam nadzieję że odczują to.

Ja napewno nie zostaje w Erze, już kupiłem starter z Orange, ostatnio znajomi chwalą sobie tę sieć.

Uciekajcie z TAK TAKA jak najszybciej bo to banda sk…

POPIERAM

• Anonymous
      Guest

To ma być promocja, chyba jakieś kpiny, proszę przeczytać warunki.

"Podwajamy doładowania" w Tak Tak

przemek, 3 grudzień, 2008 – 13:00

* Nowy Tak Tak

* Tak Tak Happy

Tak Tak jak co roku oferuje swoim klientom świąteczny prezent w postaci podwójnego doładowania. Niestety, żeby nie było zbyt prosto, w tym roku znacznie skomplikowano promocję.

Co trzeba zrobić, żeby skorzystać z promocji? Na początek doładować konto dowolną kwotą. Następnie w ciągu 72 godzin powinniście otrzymać SMSa do operatora zinformacją o tym co musicie zrobić, by uzyskać podwójne doładowanie. Będziecie mieli na to, tylko 5 dni. Z promocji można skorzystać tylko raz, a promocyjne doładowanie zostanie przyznane dopiero w nowym roku (w okresie od 2 do 9 stycznia.

Jaka jest wartość promocyjnego doładowania? Oto fragment regulaminu:

10. Promocyjne doładowanie w ramach oferty Podwajamy Doładowanie to kwota dodatkowego doładowania w złotych, przyznanego przez Operatora. Wartość promocyjnego doładowania w ramach oferty Podwajamy Doładowanie:

a. jest równa kwocie w złotych, którą Klient doładował konto, po obniżeniu jego stanu do poziomu wskazanego w SMS-ie od Operatora i pod warunkiem, że kwota tego doładowania wyniosła minimum 25 zł z VAT (jednorazowo)

b. zawiera się w cenie zakupionego kuponu uzupełniającego lub elektronicznego doładowania

c. nie zawiera Erajednostek

d. nie powoduje przedłużenia ważności konta

Promocja trwa do 18.12.2008 roku.

Nie dosyć że naciągają oszuści to jeszcze nie jest przedłużona ważność konta.

POPIERAM WYPOWIEDZI INNY UŻYTKOWNIKÓW.

UCIEKAJCIE Z TAK TAKA BO TO ZŁODZIEJE I OSZUŚCI.

Viewing 17 reply threads
Reply To: Podwójne Doładowania w Tak Taku i Tak TakFonie
Your information: