Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Plus zadba w 2010 roku zadba o obecnych klintów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Rynek telefonii komórkowej w Polsce jest już bliski nasycenia, a penetracja rynku przekracza 100 proc. Dlatego w przyszłym roku prezes Polkomtela Jarosław Bauc nie spodziewa się wzrostu liczby klientów, a operatorzy skupią się raczej na obsłudze dotychczasowych abonentów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138132

Era ma tylko 150.000 klientów abo mniej, a w 3 ostatnich kwartałach pozyskała zawsze ich najwięcej, zatem pisanie , że Plus to ZDECYDOWANY lider postpaid jest przesadą

• Anonimowy
      Gość

To prawda Era ostatnio bardzo szaleje na rynku i to widać przy wynikach za każdy kwartał. Sądzę że jeżeli Plus nie zmieni swojej polityki może się przeliczyć, bo w samym ostatnim kwartale stracił ponad 300tys klientów…

• Anonimowy
      Gość

Musza sie zabrac za naprawe prepaida,bo w tym roku odeszlo z Plusa 0,5mln prepaidowcow!

• Anonimowy
      Gość

Czy chodzi tu tylko o Klintów Eastwoodów?

• Anonimowy
      Gość

Ja juz czytalem o tym że sieciom bardziej zalezy na stałych klientach i stwierdzam ze to nie prawda. Mam kolege z salonu firmowego Orange i on mi powiedzial ze licza sie tylko nowe aktywacje i jak duzy abonament wybierze.

• Anonimowy
      Gość

Ten ich prepaid plusowy (simplus, 36.6 czy sami swoi) to tragedia. Nie dziwie sie ze setki tysięcy ludzi wywalają ich karte SIM i przechodzą do konkurencji. Psująca się platforma billingowa, znikające pieniądze z konta, wadliwa bramka sms, od poczatku roku żadnych nowych ofert w prepaidzie… Muszą coś zrobić zeby przyciagnac klienta i zmienic swoj wizerunek lidera zabierajacego kase z konta..

• Anonimowy
      Gość

Autor był chyba w takim szoku po otrzymaniu tej informacji,

że pozajączkował mu się zupełnie tytuł ;P

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Plus zadba w 2010 roku zadba o obecnych klintów
Twoje informacje: