Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Plus ulepszył EBOK
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest9 grudnia 2009 at 01:42Liczba postów: 135711nowy EBOK został uruchomiony ale znowu się spi#$%^&@* znaczy zepsuł. Ponad pół roku naprawiano nowy ebok po ostatnim nieudanym starcie.
W plusowym intranecie przeczytać można : "aktualnie uruchomienie aplikacji Plus online zostało wstrzymane,
o zmianach będziemy informować na bieżąco.
Na czas prowadzonych prac klienci będą mogli korzystać ze starego eboka."
reasumując : Spokojnie to tylko awaria
-
No chyba jednak nie całkiem… Cały czas w facie prób to coś jest 😉 Codziennie ostatnio loguję się do ebok – czasem dwa, cztery razy – i nie trafiłem na nową wersję. Natomisat można z nowej wersji korzystać, logując się z odnośnika podanego na stronie.
Usługa słaba z punktu widzenia obsługi. A bardziej "ukłądu" wszuyszjiego na stronie – jakby dla ludzi z upośledzeniem wzroku. Małe litery na szerokiej belce i pasek przewijania… Nie można było zmieścić wszystkiego na jednym ekranie? Nie znam terminologii fachowej, ale myślę, że wiadomo co mam na mysli 😉
-
Anonymous
Guest9 grudnia 2009 at 07:52Liczba postów: 135711Można skorzystać z nowego e-BOK’a, jest do niego odnośnik na stronie głównej. Niestety jest to ciągle to samo co wcześniej, tylko w innym "ubranku". Nie ma opcji wglądu w połączenia, chyba że zamówi się elektroniczną fakturę, a ta ma adnotację że nie może służyć celom skarbowym, więc jest o kant wiadomo czego rozbić.
Plus ma najgorszy e-BOK wśród wszystkich operatorów.
-
Tak – wykaz połączeń jest tylko gdy się zrezygnuje z billingu papierowego i tylko gdy się aktywuje fakturę elektroniczną. Nie jestem pewien, bo dzwionę przez prefiks plusa w preselekcji od dawna i nie mam wykazu żadnych połączeń na koncie tepsy, ale wydaje mi się, ze kiedy miejscowych połączeń w polkomtelu nie było, miałem ten wykaz. Więc Tepsa lepsza od operatora komórkowego!
BTW – ja mam i fakturę papierową i billing elektroniczny (no – w postaci elektronicznej, w pdf). No ale nie jestem osobą fizyczną 😉
-
Anonymous
Guest9 grudnia 2009 at 09:52Liczba postów: 135711No faktycznie w dalszym ciągu stary poczciwy EBOK. Ja mam 2 nuery abo w Plusie i jednego simplusa i musze przyznać, że drażni mnie to, że w simplusie nie mam bilingu połączeń on-line. Może w nowym serwisie takowy będzie. czytałem gdzieś chyba na PasjaGSM, że ma takowy być w 2010 roku…. tylko nie napisali, którego miesiąca. Ma serio nie umiem sobie wytłumaczyć dlaczego sieć taka jak Plus nie potrafi sobie poradzić z pre paidem. To jest już żenujące… Ciągłe problemy z platforma, brak bilingu on-line. Wygląda mi to na celowe zaniedbanie ze straony Polkomtela. Wszystkie sieci sobie z pre paid jakoś radzą od strony technicznej a Plus nie.
-
Anonymous
Guest12 maja 2010 at 10:06Liczba postów: 135711Dno do n-tej potęgi. Taki jestem w……. że nie mogę wytrzymać. Godzinę próbóję ściągnąć szczegółowy wykaz połączeń. Najpierw zje…. e-hasło, potem i tak dupa. Jestem w + od 98 roku i myślę, że wali im na mózgi. Jak można spieprzyć po raz grugi interfejs użytkownika. Ruska rakieta bardziej sprzyja użytkownikowi w obsłudzu jak to wielkie G.
-
Anonymous
Guest31 października 2011 at 20:38Liczba postów: 135711Witam, mam pytanie bo chce wykupić sobie pakiet na smsy i nie mogę bo ciągle mi wyskakuję usługa chwilowo nie dostępna, gdy sprawdzam swój pakiet to pisze że mam aktywny pakiet Fun scan(30sms), Xyber Mech (30sms) – co to w ogóle jest? i jak sie tego pozbyć bo ja nie chcę żeby takie coś u mnie było
-
AuthorPosts