Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Plus liderem Internetu mobilnego
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość18 lipca 2009 o 08:28Liczba postów: 138232Zaskakująco dobrze w posiadaniu nadajników 3G wychodzi Play. Problem w tym, że nadajniki te oferują tylko większe miasta. Poza nimi tracimy wogóle dostęp do internetu. W przypadku W3 jest przynajmniej EDGE. Ale co stało się z Orange. Grupa TP uwikłana w wojnę z UKE przestała rozbudowywać sieć Orange nowej generacji? Czyżby kryzys finansowy? Nie wem tylko czy cieszyć się z takiego faktu, czy smucić
-
Anonimowy
Gość18 lipca 2009 o 09:56Liczba postów: 138232 -
Anonimowy
Gość18 lipca 2009 o 11:15Liczba postów: 138232 -
Anonimowy
Gość18 lipca 2009 o 16:04Liczba postów: 138232Czy Orange jest na drugim miejscu to nie wiem, w Wawie non-stop tnie rozmowy. I przegrywa z zasięgiem w trasie w Era. Wiem bo sprawdzałem sam, tak się stało że musiałem pojechać 150km na Wawie i miałem pre Orange i abo Ery, Orange strasznie gubił zasięg, Era trzymała. Co do netu, ja tam nie wierze w to że Plus to taki lider. Ostatni za bardzo kombinuje. Ograniczenia prędkości itd.
-
Anonimowy
Gość18 lipca 2009 o 19:43Liczba postów: 138232z tym hspa+ w plusie to marketingowa sciema. Nie ma w ogole komercyjnych modemow, ktore by obslugiwaly takie predkosci. Polkomtel nie ma zaplecza transmisyjnego. korzysta z łączy radioliniowych, a te nie zapewnią wystarczającej pojemności dla przeniesienia samego ruchu HSPA+ ze stacji. Wymagane połączenie światłowodowe. Wiec sorry
-
-
AutorWpisy