Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play zaskakuje rynek nowym urządzeniem telewizoro-telefon UlysessTV (Żart primaaprilisowy)

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Nazwa nowego wielofunkcyjnego urządzenia Ulysess odnosi się do zwycięskiego i przebiegłego Odyseusza. Czyżby podobnie jak w micie, telewizoro-telefon UlysessTV miał okazać się „koniem Trojańskim” w walce o laur zwycięstwa na rynku przenośnych urządzeń mobilnych? Dzięki innowacyjnej umowie z KRRiTV w koszt abonamentu opłacona jest tez składka RTV.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Przecież dzisiaj jest 1 kwiecień i wszystko jest możliwe…

• Anonymous
      Guest

tiaaa.. jasne :DD

prima aprilis;) 1 kwietnia dziś

• Anonymous
      Guest

Redakcjo ! Postarajcie się lepiej (-: Takie "urządzenia" jak na zdjęciu jeszcze nieraz widać w supermarketach .

• Anonymous
      Guest

gdybyście dali inne zdjęcie było by bardziej wiarygodne 😉

• Anonymous
      Guest

Dobre! 😛

• Anonymous
      Guest

Dosyć kiepski żart ma Prima Aprilis. Od razu widać że to ściema. Ciekawa czyja intencja Play czy redakcji Telixa ?

• Anonymous
      Guest

"UlysessTV dostępny jest w siedmiu planach taryfowych, odpowiednio: 30, 50, 70, 100, 150, 200, 300 złotych." pomijajac oczywistosc newsa widac ze takich planów taryfowych juz nie ma w Play ;-)tj oferta nierealna

• Anonymous
      Guest

Kurczę, głowę bym dał, że w nocy ten news miał inne zdjęcie i regulamin do ściągnięcia…

• Anonymous
      Guest

Nie wiem jak Wy, ale już zamówiłem (ograniczona liczba egzemplarzy). Przy przedłużeniu umowy OP 70 dostałem to cudo za całe 249zł. Fakt, że umowa na 36 m-cy, ale co tam 🙂

• aqq
      Member
      Liczba postów: 40

:DDD Nie tak subtelne jak telepolisowa ładowarka, ale i tak

świetne 😀

• Anonymous
      Guest

hahaha

mam taki televizor z radiem na działce dobry żart ale kiszka małol skuteczny zero wysiłku żeby jakiś realny żart zrobić

Viewing 11 reply threads
Reply To: Play zaskakuje rynek nowym urządzeniem telewizoro-telefon UlysessTV (Żart primaaprilisowy)
Your information: