Przeglądanie wątków odpowiedzi 19
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 23.02.09 r. Play uruchomił możliwość bezpłatnego usunięcia blokady SIM LOCK każdemu klientowi, który zgłosi się do salonu z takim zapytaniem.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138386

cwaniaki nie sprzedają telefonów bez simlocka w takim

razie?

jak ktoś jest niedoinformowany to nie zdejmie sobie

simlocka ;]

postęp jednak jest, pozostał jeszcze plus bo orange póki

co nie zrezygnuje wg. mnie

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

dobre i to. zawsze klient od znjomego może się dowiedzieć.

• Anonimowy
      Gość

30% telefonów w Play jest bez sim locka, więc o czym ty mówisz Lugo i nie wspominasz o erze gdzie 100% telefonów teraz jest bez sim locka

• Anonimowy
      Gość

A co z modemami tez usuwaja simlocki???????

• Anonimowy
      Gość

W Plusie jest możliwość za 75 zł 😉

I tak dla większości ludu nie ma znaczenia simlock, niektórzy nie potrafią włączyć sobie usług obniżających koszty i doładować konta.

Brak wiedzy jest bolesny 😉

• Anonimowy
      Gość

Trochę w tym prawdy, ze dziwnie postąpili nie zdejmując ich od razu. Era zrobiła to logiczniej no i jako pierwsza. inni się muszą przystosować 🙂

• Anonimowy
      Gość

AliPo napisałem, że jedynie orange i plus został z

simlockiem, czytaj uważniej, nic o erze nie napisałem bo

simlocków nie ma

te 30% bez simlocka to nie większość wiec można o tym

nie pisać

• Anonimowy
      Gość

hohoho to teraz Panowie w komisach już tylko będą starterki z Pomarańczy i Simplusa sprzedawać???? 😛

• Anonimowy
      Gość

No coś muszą zrobić aby pozyskać nowych klientów… Bo

ofertę to i Orange ma od nich lepszą… Porównajcie sobie

co oferują dla stałych klientów… ych co byli kiedyś

testerami i im mijaja 2 lata właśnie… Porażka…

• Anonimowy
      Gość

chłopie GDZIE TY WIDZISZ LEPSZĄ OFERTĘ? GDZIE???? podaj konkrety – jeśli jesteś zainteresowany to powtarzam po raz tysięczny konkretny przypadek – ktoś z mojej rodziny po 4 – słownie CZTERACH -latach płacenia REGULARNIE abo 60 zł dostał ok rok temu PROPOZYCJĘ – Nokia N70 za 499 zł na kolejne 2 lata albo K1 za ok 400! TO JEST TA LEPSZA OFERTA???? NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ CENNIKI LUDZIE! bo jak na razie to nie widze nigdzie tej LEPSZEJ OFERTY pomarańczy…

• Anonimowy
      Gość

Dziwna oferta, czyli przez 4 dni sie nic nie dzialo dobre :D, nie wszyscy wchodza na takie serwisy i nie wszyscy o tym wiedza. Wcale bym sie nie zdziwil jezeli nawet konsultant albo sprzedawca zawachal sie z odpowiedzia czy jego telefon ma czy nie ma sima i czy mozna zdjac czy nie, bo tez pewno nie doinformowani. Wszyscy wiedza jaka Play ma obsluge – slaba…

• Anonimowy
      Gość

no to teraz czekamy na strone http://WWW.TUNIEMAPLAYA.PL

• Anonimowy
      Gość

Panowie czytajcie uważnie USŁUGA TA NIE JEST OFEROWANA KLIENTOWI, KTÓRY DOKONA ZAKUPU KOMÓRKI W PROMOCJI.

• Anonimowy
      Gość

Ale sciągają wszystkim ty Fajo!!!

• Anonimowy
      Gość

Brdura z tą promocją. Ja mam Toshibe G900 kupioną parę miesięcy temu za 1zł i ściągnęli mi simlocka w salonie bez stęknięcia. Na dodatek jak dzwoniłem do BOK to tam nic nie wiedzą o takiej akcji i zaproponowali mi ściągnięcie simlocka za gotówkę :).

Masz umowę z Play, paragon za telefon i gwarancję to idziesz do salonu play i prosisz o ściągnięcie blokady za darmo. Nikt nie robi jakichkolwiek problemów. Niestety akcja nie jest nagłaśniana, a szkoda.

Pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

A parę tygodni temu przycisnęłem gościa w BOK’u na temat zdjęcia simlocka z tel. z konkursu – czyli bez umowy. Może pomogło :DDD 😉 Nawiasem mówiąc Era ściągała bezpłatnie simlocki w tel. zakupionych bez umowy (w sklepie internet.) już parę miesięcy temu …

• Anonimowy
      Gość

Co tu duzo mowic Play robi kopie ofert konkurencji, musi wpier konkurencja cos wprowadzic zeby potem Play wprowadzil to samo tylko jeszcze udoskonalone (bo przyklad juz mial) szkoda ze sam nie wpadnie na pionierskie pomysly:/

• Anonimowy
      Gość

Yeti, co mówisz? uważasz że to ulepszona kopia uwolnienia telefonów Ery? W Erze nie ma ograniczeń typu: telefony w promocji mają simlocka. Nikt nie musi się o nic prosić. Po prostu Era zdjęła simlocki! Orange natomiast już jakiś czas temu ogłosiło, że telefonów nie uwolni. Lepsza jednak marna kopia oferty Ery u Play’a, niż uparte trwanie przy bezsensownych rozwiązaniach, jak to jest w Orange.

• Anonimowy
      Gość

biorę w promocji pleya samsunga monte na abonament i moje pytanie brzmi czy będzie on z simlockiem czy bez ? i czy mi go zdejmą wrazie wu za free …. 🙄

Przeglądanie wątków odpowiedzi 19
Odpowiedz na: Odpowiedź #169058 w Play uwalania telefony
Twoje informacje:

Anuluj