Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Play uwalania telefony
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość27 lutego 2009 o 18:08Liczba postów: 138232chłopie GDZIE TY WIDZISZ LEPSZĄ OFERTĘ? GDZIE???? podaj konkrety – jeśli jesteś zainteresowany to powtarzam po raz tysięczny konkretny przypadek – ktoś z mojej rodziny po 4 – słownie CZTERACH -latach płacenia REGULARNIE abo 60 zł dostał ok rok temu PROPOZYCJĘ – Nokia N70 za 499 zł na kolejne 2 lata albo K1 za ok 400! TO JEST TA LEPSZA OFERTA???? NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ CENNIKI LUDZIE! bo jak na razie to nie widze nigdzie tej LEPSZEJ OFERTY pomarańczy…
-
Anonimowy
Gość27 lutego 2009 o 19:00Liczba postów: 138232Dziwna oferta, czyli przez 4 dni sie nic nie dzialo dobre :D, nie wszyscy wchodza na takie serwisy i nie wszyscy o tym wiedza. Wcale bym sie nie zdziwil jezeli nawet konsultant albo sprzedawca zawachal sie z odpowiedzia czy jego telefon ma czy nie ma sima i czy mozna zdjac czy nie, bo tez pewno nie doinformowani. Wszyscy wiedza jaka Play ma obsluge – slaba…
-
Anonimowy
Gość28 lutego 2009 o 07:12Liczba postów: 138232no to teraz czekamy na strone http://WWW.TUNIEMAPLAYA.PL
-
Anonimowy
Gość28 lutego 2009 o 10:58Liczba postów: 138232Brdura z tą promocją. Ja mam Toshibe G900 kupioną parę miesięcy temu za 1zł i ściągnęli mi simlocka w salonie bez stęknięcia. Na dodatek jak dzwoniłem do BOK to tam nic nie wiedzą o takiej akcji i zaproponowali mi ściągnięcie simlocka za gotówkę :).
Masz umowę z Play, paragon za telefon i gwarancję to idziesz do salonu play i prosisz o ściągnięcie blokady za darmo. Nikt nie robi jakichkolwiek problemów. Niestety akcja nie jest nagłaśniana, a szkoda.
Pozdrawiam
-
Anonimowy
Gość28 lutego 2009 o 22:06Liczba postów: 138232 -
Anonimowy
Gość2 marca 2009 o 20:29Liczba postów: 138232 -
Anonimowy
Gość3 marca 2009 o 14:12Liczba postów: 138232Yeti, co mówisz? uważasz że to ulepszona kopia uwolnienia telefonów Ery? W Erze nie ma ograniczeń typu: telefony w promocji mają simlocka. Nikt nie musi się o nic prosić. Po prostu Era zdjęła simlocki! Orange natomiast już jakiś czas temu ogłosiło, że telefonów nie uwolni. Lepsza jednak marna kopia oferty Ery u Play’a, niż uparte trwanie przy bezsensownych rozwiązaniach, jak to jest w Orange.
-
AutorWpisy