Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Play stawia na szybki internet, BriefCafe (video)
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest7 lutego 2011 at 12:13Liczba postów: 136480 -
Podając sensacyjne wieści o mega-downlinku w sieci PLAY czy w jakiejkolwiek innej sieci nagrywajcie materiały dowodowe, tak jak '~rcicho’, wtedy to będzie wiarygodne. A jak wygląda wysyłka danych w P4? To bardzo ważne, np. przy ładowaniu obszernych załączników do listu emaliowanego. Na przygranicznych BTS-ach Ery osiągałem chwilami upload prawie 2Mb/s, czego polskie kablo-miedziane A/DSL-e nie oferują. Róbcie speedtesty na najlepszych modemach lub smart/fonach we wszystkich polskich sieciach, dokumentujcie i publikujcie LINKi do filmików. To mogą być bezcenne informacje praktyczne nie tylko dla potencjalnych klientów. Myślę, że 'zwiadowcy’ opów, czytając wyniki, będą mieli szansę wyciągnąć mądre wnioski.
-
Nie podniecał bym się tak nad tym 4G Play-a. To ze jest znaczne przyspieszenie, to nawet dobrze, ale czy warto będzie to kupić, to już wydaje się że ocena tego jest zdecydowanie na minus dla play.
Aby można było by skorzystać z tego zapowiadanego 4G w play online, trzeba niestety będzie zainwestować sporo kasy. Sprawdziłem, i wychodzi że od 1000-1500 zł rocznie zapłacimy za tę rewelacje jeszcze z limitem 5-10 Gb miesięcznie(zakup anteny dodatkowo podniesie koszty). Po kabelku wychodzi taniej i szybciej. Proponował bym niektórym zimny prysznic na głowę bo przesadzają z ta rewelacją 4G play. 🙂
-
-
AuthorPosts