Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play rozdaje Startery walentynkowe

Viewing 16 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Play wprowadził z okazji Święta Zakochanych specjalny Starter Walentynkowy, który można podarować wybranej Osobie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Duostarter w Erze czy free numery S+ lub Heyah są lepsze od tej walentynkowej promocji w P4

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

Lepsze bo ???????????????????????????

• Anonymous
      Guest

Fawu, a jaką usługę w telefonach potrzebują zakochani? Zresztą napisałem.

• Anonymous
      Guest

Bo w nich są darmowe rozmowy do wybranego numeru. Play taki zlikwidował, dając zwykły starter wart 5 pln w prezencie -ale łaska

• Anonymous
      Guest

Ech, gdybym miał walentynkę…

Starter to Pan Pikuś, bo pomysły mam ciekawsze, ale gdybym miał walentynkę…

(

• Anonymous
      Guest

Czy Play zna inne metody zdobycia nowych "klientów" niż rozdawanie starterów?

Rozdajcie jeszcze na wielkanoc, świeto pracy, dzień elektryka a na pewno do końca roku będzie 10 milionów "abonentów"

Krętacze.

• Anonymous
      Guest

Ciekawe, że w grudniu była ta sama promocja tylko "świateczna" się chyba nazywała. Zatem likwidacja darmowego numeru i nowa nazwa starej promocji mającej na celu nabijanie statystyk

• Anonymous
      Guest

Dzieki Play jest duzo taniej u wszystkich, ale szczerze – mam powoli dosc tej sieci. wciaz to samo: rozdawanie starterow, zabieranie promocji nie wiadomo dlaczego i w szemranych okolicznosciach, FATALNA obsluga klienta – co rozmowa (inny konsultant) – inna wersja dot. tej samej kwestii, notoryczne psucie starych ofert (jakieś smieszne pakiety na 15 dni, itp.). Cos mi sie wydaje, ze niebawem pociagne siebie i rodzine do innej sieci. A mialo byc tak pieknie 🙁

• Anonymous
      Guest

Ja czekam do końca abonamentu czyli do września. I przechodzę na Gadu Air. To tyle ode mnie.

• Anonymous
      Guest

Nie dość że obsługa kiszkowata, do tego zasięg nie najlepszy, to jeszcze coraz gorsze i droższe oferty a do tego nie fair pogrywanie z klientami – odwołanie wczorajszej promocji. Ta promocja chowa się w kapciochy przy ofercie Ery Duoz startera. Tutaj niby dają walentynkową ofertę ale w zasadzie prócz startera i 5zł nic nie dają.

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1273

co do zasiegu ma lepszy niz era a jesli masz z nim problem ustaw na sztywno plusa i nie ma problemu

• Anonymous
      Guest

Po co dwa startery w cenie jednego, jesli nie idą za tym żadne dodatkowe usługi? Duostartery TT są darmowe i do tego połączenia między dwoma numerami, różniącymi się tylko ostatnią cyfrą, są również całkowicie darmowe. Taka promocja byłaby walentynkowa a tak? Promocja niepotrzebna, na dodatek PF wycofał swoją krótką promocję Darmowy Numer.

• Anonymous
      Guest

~bruno Powtórzę: Nawet w TT nie ma nic za darmo . Jednak aby rozmawiać z drugą osobą bez naliczania , należy doładowywać te Duostartery . A więc coś za coś – czyli jednak nie za darmo .

Jeżeli za coś należy zapłacić – w jakikolwiek sposób, niekoniecznie bezpośrednio – choćby grosz , to to coś nie jest darmowe . Koniec , kropka (-:

P.S. Na podobnym stanowisku stoi UOKiK – niestety nie egzekwuje swoich postanowień .

• Anonymous
      Guest

I znowu Lucku usiłujesz udowodnić, że matematyka w skali makro jest inna od matematyki w skali mikro. A to jest ta sama matematyka i każdy liczy żeby mu się opłacało.

• Anonymous
      Guest

A ja się cieszę. Ale nie z ich beznadziejnej pseudooferty, ale z tego że coraz więcej ludzi zaczyna narzekać na Play i docenia starych operatorów. Bo w pewnym momencie uwielbienie niektórych dla Play powoli zaczynało się przekształcać w religię.

• Anonymous
      Guest

@Lucek, ale w każdej ofercie na kartę, jesli chcesz dzwonić musisz mieć konto aktywne na połączenia wychodzące. Pomiędzy numerami duostarterów Tak Taka możesz to robić za darmo.

Viewing 16 reply threads
Reply To: Play rozdaje Startery walentynkowe
Your information: