Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play rozdaje 60 zł

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Teraz przenosząc numer do Play Fresh klient otrzymuje 60 zł. Po przeniesieniu numeru do Play Fresh klient otrzyma JEDNORAZOWO aż 60zł ważne 90 dni.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

To wcale nie jest dużo. Era za przenosiny do tak-taka daje nawet 200 złotych 😉

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Ale za to w jakiej sieci – 13 milionów numerów. Grono potencjalnych rozmówców ogromne, ale to jeszcze zależy od tego, kto gdzie ma znajomych. Ja mam ich mnóstwo w Erze.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137327

Witam. Dawniej bylo tak,ze klient dostal 85zl za przeniesienie numeru do play. Teraz juz dostaje 65zl. A pytacie jak to mozliwe ze dostal 85zl.g? To proste. Przenosisz numer np 15go danego miesiaca,17go ladujesz za 5zl,18go dostajesz pierwsze 2dyszki,a potem kazdego 1go dnia miesiaca po 2dychy przez kwartal. Malo tego to 5zl jest na start. Dodatkowo sa pakiety z darmowymi pieciozlotowkami

• bruno
      Member
      Liczba postów: 217

A czy oprócz tych 60zł za jednym razem dostaje się te 60zł w trzech ratach?

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137327

WITAM!

JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM PLAY FRESH. JEST PROMOCJA POLEĆ ZNAJOMEMU. A WIĘC JAK KTOŚ CHCE BYĆ POLECONYM LUB CHCE MNIE POLECIC TO PISAĆ NA GG 2538477 LUB mail kokoszek8@wp.pl . (TRZEBA BYĆ NIE DŁUŻEJ NIŻ 50 DNI W PLAY NA KARTĘ) OBIE OSOBY DOSTAJĄ 15ZŁ BONUSU I MOŻNA AŻ 10 OSÓB W MIESIĄCU POLECIC 🙂 !!! PISZCIE SWOJE NUMERY GG LUB MAILE I SIĘ WYMIENIAJMY:d

Viewing 5 reply threads
Reply To: Play rozdaje 60 zł
Your information: