Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play przestaje informować o zrywaniu umów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Play poinformował, że przestaje atakować reklamami o możliwości rezygnacji po zmianie regulaminów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138798

Czyżby Play przeczuwał, że konczy sie największy odpływ od innych operatorów do Play i chce pokazać lepsze oblicze:) A może sam będzie zmieniał regulamin i lepiej wyciszyć informację?

• Anonimowy
      Gość

Hipokryzja operatorów jest porażająca . Oczywiście – w ostatnim czasie to Play najwięcej "nabroił" stosując agresywną kampanię porównawczą , także nie do końca uczciwą . Jego własny wizerunek jako sieci o jasnych prostych zasadach , bez pakietów i gwiazdek – legł w gruzach . Jednak informowanie klientów o przysługujących mu prawach – choćby tylko we własnym interesie – nie uważam za naganne . Niestety -ale większość reklam balansuje na granicy prawdy i fałszu . Pamiętamy jeszcze nie tak dawne "darmowe" oferty . Gdy pisałem o wprowadzaniu w błąd – byłem bezrozumnie atakowany – a jednak te praktyki zostały zakazane . Mam więc nadzieję , że i przymusowe "dotowanie" Playa przez ok 50 mln użytkowników telefonii w Polsce nie potrwa już długo .

• Anonimowy
      Gość

Szkoda kasy na dalsze spoty. Klienci Plusa i tak się dowiedzieli o swoich prawach, co widać po nerwach pana od dziury budżetowej. Dzięki wojnie prepaid klienci już b. dużo zyskali. I tylko to się liczy. 🙂

• Anonimowy
      Gość

~Kolec Klienci najwięcej zyskali dzięki naciskom KE i UKE . Nawet sam rzecznik Playa to potwierdza . Aktualnie mamy na to nowe dowody – wczesniejszy artykuł z tego forum "Bez obawy o wysoki rachunek po wakacjach" .

• Anonimowy
      Gość

Play stanowczo przesadza. Widac sie z deczka przestraszyli i jednak odpuscili. To ze juz sie dorobili nowych klientow to jedno a mozliwosc poniesienia konsekwencji to drugie. Wg mnie te reklamy porownawcze jak i takie nie sa fair i w dodatku w tych pierwszych nie pokazywano wszystkiego tylko to co lepsze – tak kazdy potrafi

• Anonimowy
      Gość

Ale wreszcie masz reklamy porównawcze, że do Play DROŻEJ. Nie widzisz postępu FAKTÓW? Z korzyścią dla nas KLIENTÓW.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #176735 w Play przestaje informować o zrywaniu umów
Twoje informacje:

Anuluj