Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play przestaje informować o zrywaniu umów
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość10 czerwca 2009 o 11:47Liczba postów: 138797Hipokryzja operatorów jest porażająca . Oczywiście – w ostatnim czasie to Play najwięcej "nabroił" stosując agresywną kampanię porównawczą , także nie do końca uczciwą . Jego własny wizerunek jako sieci o jasnych prostych zasadach , bez pakietów i gwiazdek – legł w gruzach . Jednak informowanie klientów o przysługujących mu prawach – choćby tylko we własnym interesie – nie uważam za naganne . Niestety -ale większość reklam balansuje na granicy prawdy i fałszu . Pamiętamy jeszcze nie tak dawne "darmowe" oferty . Gdy pisałem o wprowadzaniu w błąd – byłem bezrozumnie atakowany – a jednak te praktyki zostały zakazane . Mam więc nadzieję , że i przymusowe "dotowanie" Playa przez ok 50 mln użytkowników telefonii w Polsce nie potrwa już długo .
-
Anonimowy
Gość11 czerwca 2009 o 19:58Liczba postów: 138797Play stanowczo przesadza. Widac sie z deczka przestraszyli i jednak odpuscili. To ze juz sie dorobili nowych klientow to jedno a mozliwosc poniesienia konsekwencji to drugie. Wg mnie te reklamy porownawcze jak i takie nie sa fair i w dodatku w tych pierwszych nie pokazywano wszystkiego tylko to co lepsze – tak kazdy potrafi
-
AutorWpisy