Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi PLAY promuje zasięg, reklama video

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

PLAY promuje zasięg, reklama video. Dodatkowe wsparcie marketingowe ma dać Operatorowi wręczenie dedykowanego startera o wartości 5 zł do przeprowadzenia testu zasięgu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138400

Ostatnio Telix zaczyna wychodzić na 1 miejsce porównując z telepolis , więcej niusów , częściej … teraz tu zaglądam po raz 1 , no i ta oprawa graficzna telixu rewelacyjna 😉

pozdrawiam wszystkich którzy na to pracują tworzycie świetny portal!

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Po prostu Dziękujemy za taką ocene. Staramy się być coraz lepsi, czasem to nie wychodzi za co Przepraszamy Andrzej

• Anonimowy
      Gość

Tak zgadzam sie Telix jest bardzo aktualny i zagladam tu coraz czesciej. :-))

• Anonimowy
      Gość

A ludziom któzy podpisali umowę na internet Playa i muszą płacić a nie mogą korzystać co polecisz?

Poza tym mnie ine nteresują problemy innych sieci bo nie jestem ich klientem.

• Anonimowy
      Gość

Zsięg Playa można opisać tak: 99% ludzi w zasięgu, ale zasięg ma 1% jakości 🙂

Nie dajcie się zrobić w playa.

• Anonimowy
      Gość

hahahaha. To pisanie durnych postów przeciw Play powoduje, że P4 nie musi się tłumaczyć z robienia takich kampanii. Sam kiedyś KUPIŁEM 2 startery PF i do dzisiaj z nich KORZYSTAM i jestem ZADOWOLONY. Z ciekawością obserwuję wzrost negatywnych opinii o P4. U mnie jest constans. Znaczy konkurencja zaczyna boleć W3. Cieszy mnie, że WSZYSCY klienci zyskują. Piszcie dalej fani i doradcy z W3.

• Anonimowy
      Gość

Tak jest! Prawdziwy fanatyk Playa zawsze znajdzie usprawiedliwienie dla każdego działania Przenajświętszej Sieci Play!!!!!! Nawet wtedy kiedy Play musi robić reklamy przypominające o tym że ma zasięg bo tego nie widać!!

• Anonimowy
      Gość

#Teżrozbawiony

Wyjątkowe nasilenie negatywnych postów dotyczących P4 po podaniu wyników nie dziwi Ciebie? Można różnie pisać o Play, ale pisanie o braku zasięgu to marketingowy wymysł opluwaczy z W3. Nie brnij w te idiotyzmy. Przypominasz sobie jaki był zasięg np. Centertela czy innych sieci W BUDOWIE? A tu jest zasięg P4 i Plusa. Mądrości życzę w pisaniu postów fanom W3.

• Anonimowy
      Gość

Nie dziwi bo u większości kontakt z Playem dzieli się na dwie fazy: zachwytu gdzy słuchają obietnic i rozczarowania kiedy przychodzi do ich spełnienia. A prawda jest taka że niezadowolonych z usług Playa jest więcej niż wszytkich pracowników W3 razem wziętych..

Dopuść do siebie myśl że ludzie piszą o Play tak jak piszą bo mają ku temu powód,

• Anonimowy
      Gość

Też mnie śmieszą te posty o niby beznadziejnym zasięgu i słabej jakości P4. Oczywiście zdarzyło się i pewnie jeszcze nie raz, np. po odpalenie stacji 2G, czyli BTS’a czy nagle później, coś się "sypnie" z jakością rozmów, ale jednak to poprawiają.

Nie raz można było przeczytać, m.in. tu, ale zwłaszcza na forum Telepolis, a to, że PTC miała jakąś stacje "skopaną" czy Polkomtel w, np. Zielonej Górze miał interferencje, itd. itp.

Oczywiście P4, jest na "językach", bo to konkurencja, a żę budują szybko sieć, to czasami się zdarza, że coś nie działa zbyt ok. Choć niestety może być obiektywny, ale jednak widać oszczędności w budowie BTS’ów czy Node’ów w P4, choć mam nadzieję, że słowa Prezesa PTC nie okażą się "pustymi" i naprawdę chociaż trochę bardziej popracują nad jakością, m.in. swojej sieci. Pozdro!

• Anonimowy
      Gość

Oj, mała errata do wcześniejszego postu: miały być słowa Prezesa, ale P4, a nie PTC! Sorki za nieścisłość. Co ja mam z tą Erunią, że już odruchowo myśląc o P4 i tak piszę PTC hehe!

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

ale macie problem ustawiasz w telefonie wybor operatora na reczny wybierasz plusa i masz piekny zasieg a wiec niech nikt mi za przeproszeniem nie pie… ze play ma slaby zasieg

• majko
      Członek
      Liczba postów: 20

dlatego ja korzystam z orange – zasięg mam wszedzie, bez jakiegoś przełączania itd, a do tego dają dużo różnych promocji w pre paidzie… jak chciazby minuty za minuty

• Anonimowy
      Gość

a ja mam pytanie kiedy w końcu poprawi się zasięg w PLAY?

• Anonimowy
      Gość

Na to pytanie nikt ci nie odpowie. jak pokazują badania UKE- Play jest daleko w tyle za Erą i Orange. Plus w Warszawie wypadł kiepsko.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #188464 w PLAY promuje zasięg, reklama video
Twoje informacje:

Anuluj