Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › PLAY promuje zasięg, reklama video
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość25 stycznia 2010 o 08:48Liczba postów: 138234 -
Anonimowy
Gość25 stycznia 2010 o 10:03Liczba postów: 138234hahahaha. To pisanie durnych postów przeciw Play powoduje, że P4 nie musi się tłumaczyć z robienia takich kampanii. Sam kiedyś KUPIŁEM 2 startery PF i do dzisiaj z nich KORZYSTAM i jestem ZADOWOLONY. Z ciekawością obserwuję wzrost negatywnych opinii o P4. U mnie jest constans. Znaczy konkurencja zaczyna boleć W3. Cieszy mnie, że WSZYSCY klienci zyskują. Piszcie dalej fani i doradcy z W3.
-
Anonimowy
Gość25 stycznia 2010 o 10:57Liczba postów: 138234 -
Anonimowy
Gość25 stycznia 2010 o 11:17Liczba postów: 138234#Teżrozbawiony
Wyjątkowe nasilenie negatywnych postów dotyczących P4 po podaniu wyników nie dziwi Ciebie? Można różnie pisać o Play, ale pisanie o braku zasięgu to marketingowy wymysł opluwaczy z W3. Nie brnij w te idiotyzmy. Przypominasz sobie jaki był zasięg np. Centertela czy innych sieci W BUDOWIE? A tu jest zasięg P4 i Plusa. Mądrości życzę w pisaniu postów fanom W3.
-
Anonimowy
Gość25 stycznia 2010 o 12:43Liczba postów: 138234Nie dziwi bo u większości kontakt z Playem dzieli się na dwie fazy: zachwytu gdzy słuchają obietnic i rozczarowania kiedy przychodzi do ich spełnienia. A prawda jest taka że niezadowolonych z usług Playa jest więcej niż wszytkich pracowników W3 razem wziętych..
Dopuść do siebie myśl że ludzie piszą o Play tak jak piszą bo mają ku temu powód,
-
Anonimowy
Gość25 stycznia 2010 o 13:13Liczba postów: 138234Też mnie śmieszą te posty o niby beznadziejnym zasięgu i słabej jakości P4. Oczywiście zdarzyło się i pewnie jeszcze nie raz, np. po odpalenie stacji 2G, czyli BTS’a czy nagle później, coś się "sypnie" z jakością rozmów, ale jednak to poprawiają.
Nie raz można było przeczytać, m.in. tu, ale zwłaszcza na forum Telepolis, a to, że PTC miała jakąś stacje "skopaną" czy Polkomtel w, np. Zielonej Górze miał interferencje, itd. itp.
Oczywiście P4, jest na "językach", bo to konkurencja, a żę budują szybko sieć, to czasami się zdarza, że coś nie działa zbyt ok. Choć niestety może być obiektywny, ale jednak widać oszczędności w budowie BTS’ów czy Node’ów w P4, choć mam nadzieję, że słowa Prezesa PTC nie okażą się "pustymi" i naprawdę chociaż trochę bardziej popracują nad jakością, m.in. swojej sieci. Pozdro!
-
AutorWpisy