Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play potwierdza złożenie w grudniu 2009 r. wniosku od dofinansowanie na HSPA+
-
AuthorPosts
-
-
Wczoraj informowaliśmy o tym, że Play za pomocą środków z UE chce wprowadzić HSPA+. Dziś otrzymaliśmy informacje od Rzecznika, że firma złożyła wniosek w grudniu 2009 r. a kwota dofinansowania będzie zależała od decyzji Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości.
-
Anonymous
Guest19 lutego 2010 at 18:55Liczba postów: 137327Jakie dwie różne kwestie? Jakie inne koszty? Proszę, nie uprawiaj demagogii. Od roku 1996 Plus i Era korzystały z olbrzymiej różnicy w interconecie od TP S.A. I to jest fakt. I poza tym widzę, że Cię boli bo jest taniej. I bardzo dobrze. Gdyby nie Play to nadal byś płacił po 80 groszy za minutę. Wyjaśnij mi w takim razie dlaczego koszt do playa jest teraz coś ok. 75 groszy podczas gdy stawka interconectowa wynosi między Play a Era, Plus Orage wynoski ok. 38 groszy? Coś duża ta marża 😉
-
Anonymous
Guest19 lutego 2010 at 19:47Liczba postów: 137327No właśnie mi osobiście nic do tego ile bym płacił bo i tak zawsze jak nie prawie zawsze mieszczę się w abonamencie:) Druga sprawa mnie Play nie rajcuje bo wybierając go i tak miałbym drożej bo całą rodzinę mam gdzie indziej. Trzecia sprawa. Jeżeli nie widzisz różnicy w kosztach to po co się wypowiadasz dając argumenty które są akurat w tej kwestii bezcelowe. jak zrównają MTR ten Play podwyższy ceny połączeń nie bój się o to 🙂
-
Anonymous
Guest19 lutego 2010 at 20:16Liczba postów: 137327Ja rozumiem że mozna nie byc fanem play bo np. maja reklamy takie jak mają, pracownicy mowili na ty do klienta itp sprawy ale to przeciez dzieki nim kazdy klient W3 ma wiecej promocji. Gdyby nie play to w erze nie bylo by teraz promocji 29gr itd. Moze by bylo 49gr i bysmy sie cieszyli. Wszyscy placa mniej albo dostaja wiecej za tą sama kase dzieki Play. Co do dotacji – fakt lepiej jak ta kasa zostanie w brukseli niz zostanie wydana w Polsce. lol.
-
Anonymous
Guest20 lutego 2010 at 10:33Liczba postów: 137327Nie wiem dlaczego mam płakać skoro Era pod koniec wakacji zaoferowała mi taką propozycje bez telefonu 120minut(do wszystkich łącznie z Play i resztą) za 30zł do tego 500mb net za 15zł i zasięg mam wszędzie tego internetu nie muszę biegać szukać macierzystych nadajników. To zasadnicza różnica. Sorry ale 30 przez 120 wychodzi że mam 25groszy w abonamencie do wszystkich to lepiej niż PF. Ktoś powie mi ale ile masz po abonamencie. Jeszcze mi zostają minuty z niego i przechodzą na następny miesiąc gdzie w Play abonamentowym nie ma czegoś takiego:/
-
Anonymous
Guest20 lutego 2010 at 11:39Liczba postów: 137327@Majkel a cos poza tymi minutami masz cos jeszcze? już nie mówie o darmowych minutach ale tańszych po sieci?Wiem że zasięg playa jest jaki jest ale stale sie zwiększa czego przykładem jest np. trasa Bielsko-Biała-Zgorzelec .natej trasie zasięg jest cały czas i to w 50 % na 3G. mieszkam w krakowie i w mojej lokalizacji tylko Ery 3G brak. poza krakowem najlepszy zasięg 3G ma właśnie play.
-
Anonymous
Guest21 lutego 2010 at 18:47Liczba postów: 137327
-
-
AuthorPosts