Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi PLAY – opinie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 99
  • Autor
    Wpisy
    • konrad604
      Członek
      Liczba postów: 7

W temacie proszę wpisywać opinie na temat sieci PLAY.

Oceniacie wszystkie oferty operatora, reklamy, skuteczność promowania marki.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138851

Reklamę mają dość agresywną. Ceny- coraz niższe, ale kosztem użytkowników dzwoniących do Play z innych sieci. Tak to jest, kiedy ktoś wywalczy sobie specjalne traktowanie. Jakość usług- również nieciekawa, zrywa połączenia, trzeszczenia i głuche telefony. Zapewne dlatego, że działają nie na swoich nadajnikach.

• Anonimowy
      Gość

Jak wchodzili na rynek to myślałam o abonamencie u nich, bo mieli taaaakie fajne telefony – tylko co z tego, skoro tych telefonów nigdzie nie można było dostać (a mieszkam w na prawdę dużym mieście). Później cieszyłam się, że nie zmieniłam na Play, bo nikt by do mnie dzwonić nie chciał – wywalczyli sobie że do nich płaci się więcej co moim zdaniem jest nie fair w stosunku dla innych sieci. Jeśli chodzi o reklamy to na początku były dość obrzydliwe ale ciekawe. Potem straciłam szacunek do ich reklam kiedy na bezczela walczyli hasłem porównawczym – ja wiem, że niby prawda, ale sprzeczne z etyką moim zdaniem.
      Myślę, że obiektywnie będę w stanie ich ocenić jak przestaną być lepiej traktowani. Na chwilę obecną wydaje mi się, że play opłaca się tylko gdy wszyscy znajomi też mają w playu

• Anonimowy
      Gość

Teraz weszła Play Fresh- 29gr/min do wszystkich sieci, wewnątrz sieci 19gr/min. Jeśli chodzi o stawki do innych sieci- to cena poszła w dół. Simplus odpowiedział już tym samym, Heyah w "taniej do wszystkich" zmniejszyła koszt rozmowy do innych sieci do 25gr/min. Rozpoczyna się wielka batalia.
      Ta oferta ma swoje plusy- na razie to najtańsze połączenia pozasieciowe (choć mbank mobile, jeśli dokona się płatności kartą za 2000zł/miesiąc zmniejsza stawkę do 19gr/min do wszystkich), to nie do końca może być atrakcyjna, zwłaszcza dla tych, którzy u operatorów korzystają z mega tanich połączeń wewnątrzsieciowych: simplus 5gr/min, TT i Pop- 3gr/min. I w TT jest ciągle stawka 99gr/godzinę rozmowy na stacjonarki i do sieci, co jest równe 3 minutom rozmowy w Play’u Fresh. Na pierwszy rzut oka- rewolucja. Ale nie każdemu może się opłacać.

• Anonimowy
      Gość

mbank mobile miało ostatnio 1500 użytkowników i podjęto decyzję o likwidacji marki, więc już chyba się nie liczą w rozgrywce

A wracając do tematu – zraziły mnie ich reklamy na początki. Ostatnio zostałam oświecona na uczelni, że to taka strategia marketingowa z tym szokiem i obrzydzeniem… ale wydaje mi się, że w stosunku do mnie miała odwrotny do zamierzonego skutek. Fakt – pamiętam ich reklamy, ale … nie pamiętam ich dobrze.

• Anonimowy
      Gość

mbank mobile, snickers mobile, sami swoi etc. – dla mnie to gracze drugoligowi… dziwi mnie, ze mają swoich zwolenników…

• Anonimowy
      Gość

Play też nie należy do pierwszej ligi. Ma ubogą infrastrukturę, nadajniki dzierżawi od Plusa. Spuszczają teraz ceny, choć i tak stawki mają polecieć w dół. Pewnie nałowią dodatkowych użytkowników, a jakość rozmów jeszcze bardziej spadnie. Teraz wywołali taką sytuację, że mogą pozbawić się zysków z rozmów: bo głównie Play zarabiał na tym, że telefony do Play z innych sieci były naliczane z wyższym MTR. A teraz- ludzie mogą sobie pokupować Playa, wykonywać pozasieciowe i nikt z innej sieci nie bedzie nawet próbował zadzwonić do Play. Ale to moje spekulacje.

• Anonimowy
      Gość

nie jestem pewna czy to dobry tok myślenia – wciąż od groma ludzi przecież jest w innych sieciach i wciąż zostaną w innych sieciach chociażby ze względu na słaby zasięg w Play.

• Anonimowy
      Gość

Play obniżył ceny, ale to nie znaczy, że jest bardziej opłacalny. Niskie wewnątrzsieciowe i na stacjonarne, jakie sam mam w TT, na pewno zatrzymają mnie u mojego operatora. Gdybym miał mieć równą taryfę i do wszystkich dzwonić po 29gr, ewentualnie za 19 do pleja i na stacjonarki, to mnie to naprawdę nie urządza. I wychodzi mi drogo. Bo teraz mogę rozmawiać z tymi, z którymi często rozmawiam za darmo, za 3gr/min, za 9gr i 99gr za godzinę. Poza sieć czasem dzwonię, ale znacznie częściej wewnątrz. Żadna równa taryfa nie zdałaby u mnie egzaminu.

• Anonimowy
      Gość

przede wszystkim zacznijmy od tego, że równa taryfa ma 44 gr za minutę (skąd wziąłeś 29?), ale za to także za granicę, co u mnie z kolei zdaje egzamin doskonale, bo jedną z osób z którymi często rozmawiam jest siostra w UK.

Ale to temat o playu a nie dyskusja czy lepszy jest tak tak czy heyah…

• Anonimowy
      Gość

Pisząc o równej taryfie 29gr miałem na myśli stawki w Play- generalnie nie mam znajomych w Play, więc jeśli pokusiłbym się o Fresh’a, to nie mam szans na obniżenie stawek do tych, do których dzwonię najczęściej. Stawka byłaby równa: 29gr/min.
      Inni operatorzy odpowiedzieli na ofertę Play’a. Heyah w pakiecie "taniej do wszystkich" daje minutę za 25gr, Sim+ w profilu "taniej do wszystkich" daje 29gr do wszystkich, z możliwością wykupienia wybranego numeru do sieci. TT zmniejszył stawkę w taryfie "godzina za grosze" i teraz do wszystkich w erze i na stacjonarki można rozmawiać nawet 60 minut w cenie 29gr- a to zaledwie 1 minuta w Play’u.
      Oferta Play Fresh na dzień dzisiejszy, czyli kilka dni po jej wprowadzeniu, stała się zwykłą ofertą, której pararele lub niekiedy bardziej korzystne oferty można znaleźć u innych operatorów. Play rozpoczął wojnę cenową, ale "wojny" zdecydowanie nie wygra.

• Anonimowy
      Gość

z tego co widzę to i pojedyńczej bitwy mu się nie udaje wygrać – play chyba wyszedł z założenia że najlepszą obroną jest atak, tylko, że wciąż atakuje silniejszych od siebie – nie od dzisiaj przecież konkurenci playa nazywani się "wielką trójcą".

• Anonimowy
      Gość

Pewnie masz na myśli reklamy porównawcze? Po przeczytaniu regulaminu PF wychodzi na jaw, że reklamy kłamią. Play Fresh to oferta z kodami, z aktywacjami, z gwiazdkami, z haczykami i z promocjami "do odwołania". Czyli w praktyce PF wygląda zupełnie inaczej, niż na plakatach reklamowych i w tv

• Anonimowy
      Gość

otóż to, ale oczywiście wychodząc z taką reklamą stwarzają pozory "świętych" … udają, że wyprowadzają z błędu, a w rzeczywistości wprowadzają w jeszcze większy błąd…

• Anonimowy
      Gość

Wprowadzają w błąd. Najbardziej mnie dziwi, że reklama została uznana za uczciwą. Może na rynku reklam, na którym wszystkie chwyty dozwolone (choćby ostatni spot wyborczy znanej partii ) jest uczciwa. A nie jest uczciwa względem użytkowników. PF to kody, aktywacje, gwiazdki, ograniczenia- HACZYKI. Wolę jasne zasady u operatora, który nie podciąga reklamy do chwytliwego hasła reklamowego, a którego oferta żyje innym życiem. Orange dawał reklamy oferty, której nie było. Heyah inaczej reklamowała istniejące już oferty. TT za to reklamuje do dziś 29gr za godzinę rozmowy do wszystkich w sieci Era i na stacjonarne. Uczciwie i bez haczyków. Choć z aktywacjami

• Anonimowy
      Gość

po pierwsze na rynku nie wszystkie chwyty są dozwolone, a po drugie powinno się zachować resztki etyki…

• Anonimowy
      Gość

Te reklamy są po prostu niesmaczne- dlatego, że są nieprawdziwie. Ale reklama to reklama Ma być chwytliwa, nawet, jeśli jest nieuczciwa.

• Anonimowy
      Gość

z tym ostatnim zdaniem się nie zgodzę – tak mogą myśleć jedynie marketingowcy-amatorzy…

• Anonimowy
      Gość

No, trochę wkurzona jestem na tę reklamę porównawczą. Rozumiem, że uznali Heyah za największą konkurentkę. No ale… halo!
      W reklamie sugerują, że są czyści z haczyków, a tak nie jest, a Heyah wytykają zasadniczo, że pakiet taniej do wszytskich dostajesz za darmo po doładowaniu za 50 zł wlącznie i powyżej. I wytykają to trzykrotnie…

• Anonimowy
      Gość

gdyby nie to, że ja ogólnie jestem przeciwna reklamie porównawczej to aż mi się ciśnie na usta, że heyah i plus powinni zrobić to samo kontra play

• Anonimowy
      Gość

We mnie reklamy porównawcze Playa raczej nie wzbudzają emocji. Są przekłamane, wprowadzają w błąd i mają na celu tylko jedno- zareklamowanie pleja. Czyli nie są obiektywne i nie do końca wiarygodne. Tyle. Lepiej, żeby inni operatorzy nie bawili się w takie kampanie. Co za dużo, to niezdrowo. I trąci ostatnim spotem wyborczym jednej z polskich partii Lepiej, żeby Era, Plus czy Orange nie zniżali się do poziomu wyciągania dziadków z wermachtu.

• Anonimowy
      Gość

[quote:gxz1d5f2]Są przekłamane, wprowadzają w błąd i mają na celu tylko jedno- zareklamowanie pleja. [/quote:gxz1d5f2]
      U mnie właśnie z powyższych powodów spowodowały pewien… niesmak.

• Anonimowy
      Gość

play od początku miał reklamy które ten niesmak pozostawiały – czy to obcięte palce czy tort z mięsa czy reklamy porównawcze – wszystko daje ten sam efekt…

• Anonimowy
      Gość

Fatalna jakość rozmów.. żałuję że zrezygnowałem z Orange

• Anonimowy
      Gość

Chyba cały czas mają problem z infrastrukturą, trochę długo..

• Anonimowy
      Gość

[quote="@rek":3dq3j4hq]Fatalna jakość rozmów.. żałuję że zrezygnowałem z Orange [/quote:3dq3j4hq]

Jeśli podpisałeś cyrograf- to współczuję. Jeszcze długo czasu upłynie, zanim Play dorówna jakością rozmów do jako takiej normy.

• Anonimowy
      Gość

[quote="@rek":33mi2ifs]Fatalna jakość rozmów.. żałuję że zrezygnowałem z Orange [/quote:33mi2ifs]
      a trzeba było czytać co my tu pisaliśmy od początku mówiliśmy że zasięg w play jest okropny.

• Anonimowy
      Gość

Nie tylko zasięg jest kiepski, Play zaczyna racjonalizować swoją ofertę poprzez choćby zmniejszanie ilości darmowych smsów. Przez cały czas prowadzili politykę wyprzedzania cenowego konkurencji, a teraz kiedy sami zostali wyprzedzeni jeszcze zmniejszają to co oferowali klientom. Ilość smsów przy minimalnym doładowaniu zmniejszyli z 500 do 100, a to bardzo dużo. Zmniejszyli również ilość minut w pakiecie z 50 na 30 minut za 9 zł, a nie w taryfie Fresh.

• Anonimowy
      Gość

Może po prostu chcą zrezygnować z innych taryf prepadiowych i wszystkich przerzucić na Fresh? Bo 30 minut do wszystkich we Freshu to właśnie 9 zł.
      Ale rzeczywiście, podczas gdy inni dają darmowe weekendy (era), Happy Day (orange), podwójne (Heyah czy Orange) i potrójne (Tak Tak) doładowania, to Play wycofuje się z wojny cenowej i wojny na promocję i pogarsza swoją ofertę.

• Anonimowy
      Gość

Z jednej strony Play psuje swoją ofertę, a z drugiej koniecznie chce przyciągnąć nowych użytkowników oferując im 60 zł za przeniesienie numeru. Nie rozumiem takiej polityki..

• Anonimowy
      Gość

Chyba wszyscy operatorzy mają jakieś wabiki dla przenoszących numery. W TT dostaje się np. 20 zł do wykorzystania na start i za każde następne doładowania dość sporą kwotę

• Anonimowy
      Gość

Boca bo może uznają, że jak ktoś się połasi na jednorazową większą kwotę to mają z głowy dalsze promocje. Głupie myślenie, no ale cóż…

• Anonimowy
      Gość

Dostanie 60 zł , ale szybko się przekona, że oferta nie jest najciekawsza i zrezygnuje. Koło się zamyka.

• Anonimowy
      Gość

Dostanie 60 zł , ale szybko się przekona, że oferta nie jest najciekawsza i zrezygnuje. Koło się zamyka.

• Anonimowy
      Gość

ale to się tyczy przeniesienia do abonamentu czy na kartę? w ogóle można przenieść nr na kartę?

• Anonimowy
      Gość

Bonus za przeniesienie do Play Fresh..

• Anonimowy
      Gość

Tak, można przenieść numer do prepaida operatora. W Play Fresh dają 60zł, w Orange chyba 120. W Tak Taku dostajesz 200zł przy kolejnych doładowaniach.

• Anonimowy
      Gość

w orange jest za przeniesienie firmowego numeru…

• Anonimowy
      Gość

Telefon komórkowe posiada już każdy, a operatorzy nie walczą już o nowych klientów tylko odbieranie ich konkurentom, stąd też zapewne standardem będą teraz bonusy za przeniesieniu numeru do innej sieci. Bonus w Orange dotyczy oczywiście oferty dla firm. Moim zdaniem dla oferty firmowej to troszeczkę śmieszna kwota.

• Anonimowy
      Gość

ja myślę, że kwestia czasu kiedy operatorzy zaczną walczyć o najmłodszych – jako target, który dopiero będzie miał swoje pierwsze telefony komórkowe…

• Anonimowy
      Gość

Tak, to teraz chyba najbardziej wpływowy target, a jeśli o odbieranie klientów konkurencji chodzi to lepiej chyba popracować nad ofertą niż oferować 60 czy 120 zł ze przeniesienie numeru.

• Anonimowy
      Gość

No ja sie nie zgodze, ze te 120 to takie nic. To ma byc chyba swoisty rodzaj rekompensaty za zerwanie umowy z innym operatorem. Orange dobrze pomyslalo.

• Anonimowy
      Gość

ale kary za zerwanie umowy są znacznie większe niż 120 zł :] nikt nie zrywałby umowy dla jakichś 120 zł które nawet nie pokryją kary…

• Anonimowy
      Gość

A jakiej wielkosci sa te kary? Zreszta te 120 za przejscie i tak jest atrakcyjne, jak inni nie daja nic, prawda? Poza tym, jak juz jest sie na tej umowie bezetrminowej, to nic sie nie placi. Czyli po prostu taki powitalny gratis sie dostaje.

• Anonimowy
      Gość

Wygląda na to, że teraz operatorzy robią wszystko by odebrać klientów konkurencji, ale co to jest 120 zł dla klienta biznesowego? Myślę, że jemu zaleczy raczej na dobrej ofercie.

• Anonimowy
      Gość

Play wygrywa cenowo i myślę, że statystyczny Polak przed przejściem do nich z innej sieci nie będzie rozważał tego jaka jest jakość rozmów, czy zasięg. Jeśli się komuś opłaca cenowo, to i tak się przeniesie. A faktycznie 120zł w skali kilku lat to jest nic.

• Anonimowy
      Gość

Inni dają więcej niż 120 zeta. rozumiem, że chodzi o ofertę Orange Biznes. no to w Era biznes są rabaty na abonament, które co 6 miesięcy się zwiększają. średnio wychodzi 37.5 % upustu miesięcznie, co przy abo 50 daję ponad 460 pln osczędności przez 2 lata

• Anonimowy
      Gość

NomenOmen ale play nie daje 120 tylko 60.
      debelek kary są zależne od abonamentu, od pozostałego czasu do rozwiązania umowy i nie zdziwiłabym się jakby jeszcze jakiś czynnik decydował…

• Anonimowy
      Gość

ale przecież te 120pln to raczej jako prezent, takie skuszenie.. Coś na start.. wykorzysta się i można korzystać z normalnej taryfy, która akurat w biznesie orange zła nie jest.

• Anonimowy
      Gość

Ok, ale mnie bardzieJ skusiłby stały bonus niż tylko 120 zł na start. Na przykład za przedłużenie umowy w Orange dostałam 180 min z jednym numerem i 180 min w Orange i na stacjonarne w weekendy.

• Anonimowy
      Gość

Orange daje 120 zł za przeniesienie oferty biznesowej, a TT daje nawet 200 zł za przeniesienie numeru. A gdzie porównywać zyski z klienta pre-paid, a klienta biznesowego? A jeśli już chodzi o ofertę firmową to w Erze Biznes rozmawia się za darmo ze wszystkimi z Ery. Co jest większym zyskiem? 120 zł bonusu czy darmowe do Ery?

• Anonimowy
      Gość

ja tylko powiem, że gdybym miała firmę i telefony służbowe to mocno zastanowiłabym się czy chcę dostać 120 zł na start czy stałą ofertę która pozwoli mi zaoszczędzić na rachunkach…

• Anonimowy
      Gość

Ja najprawdopodobniej wybrałabym Erę biznesową z bezpłatnymi wewnątrzsieciowymi i wyposażyła pracowników w takie same telefony. 120 zł to pewnie mniej niż jeden miesięczny rachunek.

• Anonimowy
      Gość

najgorsza siec wz jaka mialem przyjemnosc obsluga klienta do bani obsluga reklamacji dno a do tego wciskaja nowe abonamenty na sile jak chcesz porozmawiac z kierownikiem biura obslugi nie ma takiej moizliwosci zaluje ze sie przenioslem ale napewno odejde
      siedziba nie wiadomo jaki telefon gdzie dzwonic siec ponizej 0

• Anonimowy
      Gość

michal 289, Play ma duzo akcji z telefonami. Niedawno np. obublikowali listę dostępnych telefonów, ale zdecydowana większosć telefonów z tej listy była niedostępna. Teraz np. reklamują się, że mają wszystkie telefony…ale jak mogą mieć wszystkie, jeśli choćby IPhona rozprowadza tylko Orange i Era?

• Anonimowy
      Gość

Może te z listy tylko? Czy tam też jest Iphone?

• Anonimowy
      Gość

Nie ma IPhona, bo Orange i Era mają monopol na jego dystrybucję.

• Anonimowy
      Gość

No więc być może chodziło im o to, że mają w sprzedaży wszystkie te telefony, które umieścili na liście.

• Anonimowy
      Gość

hmm… taki wiecie… kruczek

• Anonimowy
      Gość

Nie tolerujemy kruczków;)

• Anonimowy
      Gość

absolutnie

• Anonimowy
      Gość

[quote="Boca":19muty5v]No więc być może chodziło im o to, że mają w sprzedaży wszystkie te telefony, które umieścili na liście.[/quote:19muty5v]

Możliwe. I możliwe, że na liście znajdują się też telefony dostępne w ilości sztuk 1 na całą Polskę

• Anonimowy
      Gość

bruno a to to akurat u nich typowa zagrywka jest. nawet tych telefonów które wcześniej były regularnie w ich ofercie nigdzie nie było…

• Anonimowy
      Gość

No tak, bo było co prawda kilka modeli, ale już się wysprzedały. Można więc wciskać te, które jeszcze zostały..

• Anonimowy
      Gość

Boca bo te które były atrakcją oferty były w naprawdę małej ilości… za to drogie telefony których nikt nie brał pod uwagę są dostępne zawsze i to własnie je próbują wciskać…

• Anonimowy
      Gość

No tak, grunt, że oferta dobrze wygląda, co z tego, że tylko pozornie korzystna;P

• Anonimowy
      Gość

no. kruczek

• Anonimowy
      Gość

[quote="Bajadurka":2ca3v31k]Boca bo te które były atrakcją oferty były w naprawdę małej ilości… za to drogie telefony których nikt nie brał pod uwagę są dostępne zawsze i to własnie je próbują wciskać…[/quote:2ca3v31k]

W Erze np. są IPhony- drogie, towar luksusowy, a ciągle kupujących jest więcej, niż dostępnych aparatów Widać nie wszędzie drogie telefony się nie rozchodzą.

• Anonimowy
      Gość

Ale Iphone to zupełnie co innego, jest po prostu bardzo popularny ostatnimi czasy, więc i popyt na niego jest znacznie większy.

• Anonimowy
      Gość

Odradzam tą sieć. Dlaczego?

1. Kiepskie pokrycie (zasięg 3 G nie działa na osiedlu w dużym mieście wojewódzkim).

2. Reklamacja to dramat – nie potrafią zasilić konta innego telefonu przez kilkanaście dni.

3. Chamska obsługa (pomimo nagrywanych rozmów).

4. Traktują klienta jak palanta.

• Anonimowy
      Gość

Zgadzam się z przedmówcą. Najgorsza jest ich obsługa klienta – mówienie per Ty, sztuczny luz i głupie dowcipy mają chyba ukryć brak wiedzy. u konkurencji takie zachowanie nie do pomyślenia

• Anonimowy
      Gość

bruno, ale ja nie mówię, że drogie telefony nie mają wzięcia, tylko że te, które są za drogie jak na swoją jakość.

A skargi na ich BOK słyszałam już wcześniej, ale z tym "ty" to mnie snd zaskoczyłeś…

• Anonimowy
      Gość

Osobiście jestem zdania, że nie powinno się oceniać sieci na podstawie kontaktu z BOA, bo często siedzą tam kompletnie nie odpowiedzialni ludzie, ale w przypadku Play te negatywne oceny pojawiają się ciągle, więc coś musi w tym być.

• Anonimowy
      Gość

[quote="zypolek":z5200xhk]Osobiście jestem zdania, że nie powinno się oceniać sieci na podstawie kontaktu z BOA, bo często siedzą tam kompletnie nie odpowiedzialni ludzie, ale w przypadku Play te negatywne oceny pojawiają się ciągle, więc coś musi w tym być.[/quote:z5200xhk]
      no ale to kogo zatrudniają też chyba świadczy o sieci, nie? skąd mogę wiedzieć czy jeśli w BOK siedzą idioci to czy sprawami technicznymi przypadkiem też nie zajmują się ludzie niekompetentni?

• Anonimowy
      Gość

Ale z drugiej strony ci niekompetentni pracownicy mają chyba jakichś przełożonych, których można o wszystkim poinformować.

• Anonimowy
      Gość

a jeszcze jedno co do obsługi w galerii mokotow banda idiotow debili tylko najebać ich pała. dla mnie bylo to nie do pomyślenia co robią tacy debile w takim miejscu jak galeria gdzie klijent za klijentem!!

• Anonimowy
      Gość

dobitnie, no ale można było mniej wulgarnie :>

• Anonimowy
      Gość

I bez błędów też można było. Zawsze można skargę złożyć na pracownika.

• Anonimowy
      Gość

no prawda, prawda, ale ponoć w play’u do BOKu zatrudniają faktycznie zupełnie niekompetentne osoby, które guzik wiedzą… nie pierwszy raz słyszę takie skargi..

• Anonimowy
      Gość

O BOK Play naczytałem się już wystarczająco wiele. Odnośnie tych gości, którzy mieli pomagać na forach – to widziałem już setki Playowców z problemami, a nikt z Play na forum pomóc im nie próbował.

• Anonimowy
      Gość

Informacja pojawiła się dość niedawno, więc może jeszcze nie rozpoczęli pracy albo to rzeczywiście ściema.

• Anonimowy
      Gość

zacząć zaczęli, ale piszą baaaaardzo wybiórczo…

• Anonimowy
      Gość

Może przynajmniej będą bardziej efektywni niż ci w BOK.

• Anonimowy
      Gość

BOK Play’a nie cieszy się dobrą opinią, więc cudów bym nie oczekiwał w przypadku działań pracowników w internecie. Jeszcze nie natrafiłem na taką "pomoc", a wątki o problemach z Play można znaleźć wszędzie.

• Anonimowy
      Gość

Szerze mówiąc też jeszcze nie zauważyłam ich aktywnej działalności, poza tym sądzę, że będą rozwiązywać raczej generalne problemy, a nie indywidualne przypadki , więc i tak ludzie będą korzystać z BOK.

• Anonimowy
      Gość

no na pewno… zresztą pisząc na forum raczej liczy się na pomoc innych użytkowników niż "plejowców"

• Anonimowy
      Gość

Tak, ale w przypadku, gdy potrzebna jest bardziej techniczna pomoc to przydadzą się raczej pleyowcy.

• Anonimowy
      Gość

jak potrzebowałabym technicznej pomocy to pewnie zadzwoniłabym do bok’u a nie liczyła, aż ktoś mi łaskawie odpowie na forum…

• Anonimowy
      Gość

Chyba nie są zbyt aktywni, bo nie widzę żadnych nowych tematów dotyczących Playa.

• Anonimowy
      Gość

ani tu ani nigdzie indziej…

• Anonimowy
      Gość

Chyba pojawił się pierwszy wątek przy problemie z Play:P

• Anonimowy
      Gość

ta, zaszaleli

• Anonimowy
      Gość

hehe, fajna ta aplikacja gdyby nie to logo play’a rzucające się w oczy to może bym skorzystała i wysłała w ramach życzeń rodzince

• Anonimowy
      Gość

Dziwny sposób obrało Play. Użytkowników, którzy obrażają innych spotkałem w tym tygodniu na kilku forach i za każdym razem usłyszeć można było "urwałeś się z choinki", pogrubioną czcionką. Czy coś takiego buduje pozytywny wizerunek?

• Anonimowy
      Gość

Ja też natrafiłam na ten link i bardzo mi się spodobał dlatego go wkleiłam. Nie uważam tego za obraźliwe, raczej za żartobliwe.

• Anonimowy
      Gość

Przynajmniej wiadomo czyja była ta żenująca akcja z urywaniem się z choinki. Sama aplikacja jak najbardziej spoko, ale sposób jej promocji pozostawia wiele do życzenia.

• Anonimowy
      Gość

[quote="Boca":3hzqa8ou]Informacja pojawiła się dość niedawno, więc może jeszcze nie rozpoczęli pracy albo to rzeczywiście ściema.[/quote:3hzqa8ou]

Witam wszystkich serdecznie. Oczywiście, nie jest to ściema. Wybaczcie, że dopiero teraz coś piszę, jednak zrozumcie, mamy kilkanaście innych for, setki tematów i tak na prawdę, przeszukujemy tematy "na czuja". Na ten temat trafiłem przypadkiem i widzę, że są poruszane różnorakie opinie na temat sieci Play (głównie Oferta, z tego co zdążyłem zauważyć). Zapewniam Was, że jesteśmy i działamy. Chcę jednak coś wytłumaczyć. Naszym (play4you1 i play4you2) głównym zadaniem jest pomóc Wam w jakiś zawiłościach i udzielić odpiowiedzi na wasze pytania na forum. Umówmy się, że głównym kanałem do zgłaszania reklamacji i innych zdarzeń jest nasz BOK lub kanał elektroniczny, który udostępniamy. Już tłumaczę dlaczego. Otóż odpowiedź jest prosta. Chodzi o ustawę o ochronie danych osobowych. Nie mogę prosić Was tutaj o hasła abonenckie i numery telefonów, gdyż to byłoby niezgodne z prawem. Mogę natomiast wyjaśniać wątpliwości co do Regulaminów, Ofert, Planów Taryfowych itd. Reasumując, zapewniam Was, że w miarę naszych możliwości, postaramy sie odpowiedzieć na każdy Was post.

Pozdrawiam.

• Anonimowy
      Gość

play4you nie żebym się czepiała, ale na innych forach też was za dużo nie widać na szczęście to nie mój problem

• Anonimowy
      Gość

No to wszystko jasne, mam nadzieję, że Wasza pomoc przyda się użytkownikom Playa;)

• Anonimowy
      Gość

a generalnie to i tak ich do boku będą odsyłać

Przeglądanie wątków odpowiedzi 99
Odpowiedz na: Odpowiedź #227164 w PLAY – opinie
Twoje informacje:

Anuluj