Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play MIXtura informacja prasowa
-
AuthorPosts
-
-
Już 15 maja 2009 r. Play wprowadza nową ofertę MIX – Play MIXtura. Jest ona połączeniem niskiej ceny za minutę do wszystkich sieci, telefonów multimedialnych za 1 zł oraz dodatkowych pakietów. To od klienta zależy jak będzie wyglądała jego umowa i kiedy ją zakończy.
-
Anonymous
Guest14 maja 2009 at 12:49Liczba postów: 135721 -
Anonymous
Guest14 maja 2009 at 14:37Liczba postów: 135721CHYBA ICH PORĄBAŁO! Widać że odszedł stary szef Playa a przyszedł na jego miejsce jakiś %$$#$#$# który chce zarżnąć to co było w mixie dobre :/ co to ma być? KONIECZNOŚĆ DOŁADOWYWANIA CO MIESIĄC? i nie chodzi mi tu o CENY bo jest taniej ale o KONIECZNOŚĆ PAMIĘTANIA ŻE CO MIESIĄC TRZEBA ZAPŁACIĆ! to jak abonament :/ nie no sory ale ja rezygnuję w takim układzie! a co do ZETAFONA to radzę poczytać wreszcie KONKRETNE CENY np. telefonów a nie powtarzać W KÓŁKO TĄ BEZPODSTAWNĄ GADKE ŻE TU CZY TAM jest lepiej :/
-
Anonymous
Guest14 maja 2009 at 14:43Liczba postów: 135721 -
Anonymous
Guest14 maja 2009 at 16:28Liczba postów: 135721Niestety playowców zapatrzonych w niebieski kolor nic już nie przekona. Nawet gorszą ofertę potrafią sobie tak wytłumaczyć, że widzą tylko plusy. W przypadku Play Fresh było to 5 zł na rok tutaj szybszy koniec. Nie wiem tylko jak 5 zł ma do 500 zł i nowego telefonu. Według mnie jak mnie stać zapłacić 500 zł miesiecznie na telefon to kupiłbym go sobie w sklepie i używał z pre-paidem:) Wyjdzie prościej i taniej.
-
Anonymous
Guest14 maja 2009 at 19:15Liczba postów: 135721Ten krotszy koniec to pic dla mnie. To w takim wypadku po co to brac dla telefonu? nie tam ceny kosmiczne lepszych a gorszy telefon to sobie mozna smialo kupic nowy i to taniej na aukcji albo nawet w punkcie. Oferta gorza wg mnie od konkurencyjnej Heyah tam sa proste zasady za net 2gr a nie 12 jak w Play.
-
Anonymous
Guest15 maja 2009 at 07:07Liczba postów: 135721Do Rem
Dlaczego Ty porównujesz mixa do oferty na kartę?
Mix ma wypaść konkurencyjniej do mixa innych
operatorów. Pamiętaj kupując telefon na wolnym rynku i
placąc 500 zł to zapłaciłeś tyle za telefon, a w mixie
biorąc telefon i jakąś kwotę zobowiązania masz minuty do
wydzwonienia. Plusem w tym mixie jest, że można
szybciej spłacić zobowiązanie, kolejnym plusem jest
płaska stawka. Minusem jest to, że po zakończonej
umowie nie można przejść na fresha.
-
Anonymous
Guest18 maja 2009 at 15:08Liczba postów: 135721 -
Anonymous
Guest6 stycznia 2010 at 20:32Liczba postów: 135721Do "mycha".
Podpisujac kontrakt na 30 miesiecy za 20zl na miesiac zobawiazuje sie pani/pan na wykupienie doladowan o lacznej wartosci 600zl.Ile bedziesz musiala zaplacic jest zalezne od tego ,ile juz zaplacilas. Przykladowo ,kupuje pani co miesiac karte za 20 zl.Przez 20 miesiecy daje nam to sume 400zl ,wiec do splacenia zobowiazania 600 zl zostalo 200zl. 🙂
-
-
AuthorPosts