Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play MIXtura informacja prasowa

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Już 15 maja 2009 r. Play wprowadza nową ofertę MIX – Play MIXtura. Jest ona połączeniem niskiej ceny za minutę do wszystkich sieci, telefonów multimedialnych za 1 zł oraz dodatkowych pakietów. To od klienta zależy jak będzie wyglądała jego umowa i kiedy ją zakończy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135721

To nie Play Fresh i w tej ofercie Play nie zawojuje rynku mix. Obecnie najlepszym i najtańszym wyborem dla telefonu i związania się z operatorem jest nadal Zetafon w Orange. Chociaż to nie Mix, ale bardzo przypomina ofertę Play.

• Anonymous
      Guest

CHYBA ICH PORĄBAŁO! Widać że odszedł stary szef Playa a przyszedł na jego miejsce jakiś %$$#$#$# który chce zarżnąć to co było w mixie dobre :/ co to ma być? KONIECZNOŚĆ DOŁADOWYWANIA CO MIESIĄC? i nie chodzi mi tu o CENY bo jest taniej ale o KONIECZNOŚĆ PAMIĘTANIA ŻE CO MIESIĄC TRZEBA ZAPŁACIĆ! to jak abonament :/ nie no sory ale ja rezygnuję w takim układzie! a co do ZETAFONA to radzę poczytać wreszcie KONKRETNE CENY np. telefonów a nie powtarzać W KÓŁKO TĄ BEZPODSTAWNĄ GADKE ŻE TU CZY TAM jest lepiej :/

• Anonymous
      Guest

No wiesz co zeta fon najtańszy chyba pracujesz w ORANGE albo jesteś nie świadomy lub masz wiele znajomych w ORANGE. Wszystko co ci powiem.

• Anonymous
      Guest

A co do trwania umowy to nie trzeba pamiętać na ile ja masz jak doładowujesz kilka razy miesięcznie. To możesz szybciej spłacić mixa i wziąść nowy telefon. Wystarczy ze zapłacisz im np. 2000 zl w 4 miesiące po 500. KUMASZ!!!! 😀

• Anonymous
      Guest

Niestety playowców zapatrzonych w niebieski kolor nic już nie przekona. Nawet gorszą ofertę potrafią sobie tak wytłumaczyć, że widzą tylko plusy. W przypadku Play Fresh było to 5 zł na rok tutaj szybszy koniec. Nie wiem tylko jak 5 zł ma do 500 zł i nowego telefonu. Według mnie jak mnie stać zapłacić 500 zł miesiecznie na telefon to kupiłbym go sobie w sklepie i używał z pre-paidem:) Wyjdzie prościej i taniej.

• Anonymous
      Guest

Ten krotszy koniec to pic dla mnie. To w takim wypadku po co to brac dla telefonu? nie tam ceny kosmiczne lepszych a gorszy telefon to sobie mozna smialo kupic nowy i to taniej na aukcji albo nawet w punkcie. Oferta gorza wg mnie od konkurencyjnej Heyah tam sa proste zasady za net 2gr a nie 12 jak w Play.

• Anonymous
      Guest

Do Rem

Dlaczego Ty porównujesz mixa do oferty na kartę?

Mix ma wypaść konkurencyjniej do mixa innych

operatorów. Pamiętaj kupując telefon na wolnym rynku i

placąc 500 zł to zapłaciłeś tyle za telefon, a w mixie

biorąc telefon i jakąś kwotę zobowiązania masz minuty do

wydzwonienia. Plusem w tym mixie jest, że można

szybciej spłacić zobowiązanie, kolejnym plusem jest

płaska stawka. Minusem jest to, że po zakończonej

umowie nie można przejść na fresha.

• Anonymous
      Guest

net jest drogi w porównaniu do Heyah…

• Anonymous
      Guest

oferta ok. czekale na taka…

• Anonymous
      Guest

no dobra 30 miesięcy po 20 zł daje 600 zł ale jeszcze + cena telefonu np. około 300 złotych ; |

wcześniejszy Play Mix też niby wychodziło coś koło 900 jeśli np. brań umowę na 3 lata po 25 zł to wychodzi 900 ale ma się to rozłożone a nie trzeba płacic za telefon 300 złotych ; //

• Anonymous
      Guest

jezeli sobie przykladowo podpisze kontrakt na 30 miesiecy za 20 zl doladowan i zerwe go np. po 20 miesiacach to ile bym musiala zaplacic??? ja sie w tym nie a bardzo orientuje 🙂 przepraszam za kłopot i prosze o odpowiedz 🙂

• Anonymous
      Guest

Do "mycha".

Podpisujac kontrakt na 30 miesiecy za 20zl na miesiac zobawiazuje sie pani/pan na wykupienie doladowan o lacznej wartosci 600zl.Ile bedziesz musiala zaplacic jest zalezne od tego ,ile juz zaplacilas. Przykladowo ,kupuje pani co miesiac karte za 20 zl.Przez 20 miesiecy daje nam to sume 400zl ,wiec do splacenia zobowiazania 600 zl zostalo 200zl. 🙂

• Anonymous
      Guest

Czy podpisuje się umowę abonamentową korzystając z oferty PLAY MIXtura?

Viewing 13 reply threads
Reply To: Play MIXtura informacja prasowa
Your information: