Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play jest faworyzowany przez UKE i nieczysto gra
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest8 czerwca 2009 at 14:21Liczba postów: 135607Ciekawe stanowisko plusa. Z plusem moja firma związana była od ponad 14 lat, łącznie 9 numerów. Nadażyła się okazja roziązania umowy, pomijam korzyści związane z nowym telefonem itp, ale główną zaletą jest to że wszystkie numery będą miały jeden dzień wznowienia. Zanim wypowiedziałem umowę plusowi próbowałem się z nimi dogadać – przedłużenie na nowych warunkach, ale nie chcieli rozmawiać. Ofertę przedstawił mi orange i play obie były lepsze niż plusa, play miał naprawdę dobrą i tą wybrałem. Nie czyję się z tym źle, wręcz przeciwnie – zadbałem o finanse swojej firmy. Nadmienie, że na czas jaki przypadał mi na wypowiedzenie umowy, mój opiekun biznesowy miał wyłączony telefon, to też świadczy o podejściu plusa do klientów. Z doświadczenia wiem, że jest więcej osób chcących zmienić operatora ale boją sie jak to będzie. Ja przeniosłem wszystkie numery i z moich szacynków wynika że około 150 zł netto miesięcznie będę miał niższy rachunek.
-
Anonymous
Guest8 czerwca 2009 at 15:46Liczba postów: 135607 -
Anonymous
Guest8 czerwca 2009 at 16:04Liczba postów: 135607 -
Anonymous
Guest8 czerwca 2009 at 16:06Liczba postów: 135607 -
Anonymous
Guest8 czerwca 2009 at 16:58Liczba postów: 135607 -
Anonymous
Guest8 czerwca 2009 at 19:34Liczba postów: 135607Nika -> Zasięg to Play ma nawet lepszy bo to jest Plus + Play. Co do jakości to faktycznie można sobie dyskutować i zachwalać. Powiem tak ja jestem akurat w Play (prywatny) i Plus (służbowy) i faktycznie w Play dostałby obecnie u mnie gorszą ocenę za jakość. Czasami zdarzają się pogłosy itp. W Plusie czasami zdarza się sieć zajęta aczkolwiek ostatnio rzadko, 1,5 roku temu było to notoryczne. Problemem może być jeszcze mój telefon w Play bo to jeden z pierwszych palmofonów. Zresztą nie do końca dopracowany T830.
-
Anonymous
Guest8 czerwca 2009 at 20:39Liczba postów: 135607Wciskanie kitu – po prostu qrwica ich bierze, że są bezsilni wobec Play’a – a jakość usług wcale nie jest lepsza – byłem w plusie i nie byłem zadowolony – naliczanie jakichś wziętych z nieba opłat za smsy których nigdy nie wysłałem (simplus) i wieczne problemy z połączeniem albo zasięgiem. W Play tego nie ma.
-
AuthorPosts