Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play Fresh na kartę -informacja prasowa
-
AutorWpisy
-
-
-
Andrzej mam taką małą propozycję w zdaniach typu "jedyne 12 groszy /100 kb" usuwaj to "jedyne", bo wszyscy wiedzą, że to nie jest tanio.
A oferta niczego sobie 🙂 Tylko żeby w końcu do Play były tańsze rozmowy… Play za minutę przychodzącą zarabia więcej niż klient płaci za wychodzącą…
-
Anonimowy
Gość5 marca 2009 o 20:07Liczba postów: 138222Moim zdaniem to "jedynie" jak najbardziej pasuje. To cena podstawowa i choć może bez rewelacji to na pewno lepsza niż w innych sieciach. Simplus – WAP 20gr/10kB, Internet 20gr/100kB; Orange 25gr/50kB; Tak Tak chyba 72gr/500kB naliczane oddzielnie za odebrane i wysłane. Taka Heyah z 2gr/100kB to wyjątek. Stawka standardowa 12gr/100kB jest więc całkiem niezła. Szkoda tylko, że pakiet dodatkowy jest mały, ale pewnie nie mogli dać nic lepszego na nadajnikach Plusa.
-
Anonimowy
Gość5 marca 2009 o 20:10Liczba postów: 138222ja dzisiaj przenioslem pierwszy numer do play-a za pare dni przeniose drugi jak tylko skoncza mi sie pieniadze na koncie oferta rewelacja mam tylko jedno pytanie do Andrzeja (Kana) moglbys sie dowiedziec u rzecznika PLAY-a jak wyglada sprawa z pakietem 30 minut za darmo co miesiac chodzi mi o to czy przechodzac z nowego play na krte do taryfy fresh zostaje nam ten bonus czy nie ? z gory dzieki Do dzisiaj twierdzilem ze stara taryfa w play byla najlepsza ale po prezentacjii Fresha szczeka mi opadla niech mi teraz ktos powie ze ma lepiej w simplusie tak-taku czy popie to go wysmieje pozdrawiam
-
Anonimowy
Gość5 marca 2009 o 22:09Liczba postów: 138222 -
Anonimowy
Gość6 marca 2009 o 17:15Liczba postów: 138222Tak, Play na Kartę z bonusami bedzie dalej istniał !!! Operator nie ma prawa wyłączyć Ci bez Twojego pozwolenia oferty którą wykupiłeś !!!! Osobiście też mam taki starter (a nawet 2) i mam dylemat co zrobic :), ale chyba pozostane przy starych zasadach 😀 150zł + 150 bonus starcza mi na ok 2 miesiące, wiec….. 😀
-
-
AutorWpisy