Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play domowy relacja pokonferencyjna (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

W ofercie dostępne będą 3 plany taryfowe: „Play domowy 60” za 25 zł i 60 minut na połączenia do Play i na nr. stacjonarne, „Play domowy 300” za 45 zł i 300 minut na połączenia do Play i na nr. stacjonarne oraz „Play domowy 1000” za 65 zł i 1000 minut na połączenia do Play i na nr. stacjonarne. Cena za połączenie po przekroczeniu pakietu to 0,17 zł na numery stacjonarne i 0,29 groszy na numery komórkowe.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138786

Szanowny playu, uprzejmie donoszę iż w dniu 25.01.2010 standardem cenowym w połączeniach stacjonarnych jest 5 gr/min. Dodatkowo cena ta występuje w naliczaniu sekundowym i bez żadnych abonamentów. Cenę tą oferuje play we freszu, Freeconet w swojej telarenie, Nonoh (nonoh.net), voipdiscount (voipdiscount.com) i sporo innych operatorów. Oczywiście uda się znaleźć operatorów o wyższych cenach jak np. tpsa ale ich wyniki finansowe oraz ilość abonentów lecą w dół, nie można powiedzieć "na pysk" bo wielu ludzi nie ma wyboru innych ofert. Wprowadzając tą ofertę chcecie udowodnić brak zapotrzebowania na nią ? w takim razie odniesiecie zwycięstwo w dowiedzeniu tej tezy. Tylko co czellendżerstwem waszych ofert tak podkreślanym przez waszego rzecznika ? Czy to właśnie jest ten wicher zmian ?

• Anonimowy
      Gość

Zapomniałem poinformować o rocznym koszcie utrzymania numeru stacjonarnego – od zera złotych w tlenofonie do 30 złotych w Halonecie opłacane z góry za rok.

• Anonimowy
      Gość

Coś a’la Era Domowa i jakże …. podobna. Nie wróżę sukcesów tej ofercie. Zgadza się, że voip z bramką i numerem+Betamaxem "zjada" takie oferty na śniadanie. Nawet fax można mieć za dodatkową opłatą. Trzeba mieć jednak internet i to nie tzw. mobilny.

• Anonimowy
      Gość

Nie masz łącza netowego ? Weź mBankmobile – 19 gr/min w naliczaniu sekundowym od pierwszej sekundy i bez cyrografu na wszystkie rodzaje numerów.

• Anonimowy
      Gość

tl111 –> z mBankiem masz rację tylko promocja jest do czerwca a potem nie wiadomo czy będzie stawka 19 groszy. Chociaż według mnie przedłużą ofertę. Dla mBanku to jest tylko pewna forma programu lojalnościowego a nie core business. W każdym razie oferta Play mnie trochę rozczarowała.

• Anonimowy
      Gość

O ofercie playa i cenie też nie mozna powiedzieć, że jest stała. Toza tym w playu muszę podpisać cyro i bulić abonament a w mobilu , w czerwcu mogę wrzucić ich kartę do klopa. I wybrać inną ofertę.

• Anonimowy
      Gość

Era domowa jest od bardzo długa i jednak ma swoją renomę. Naliczanie po pierwszej minucie. Do tego minuty można wydzwonić po sieciach UE i USA nie tylko po krajowych. W Play tylko po sieci i po krajowych. W dodatku bardzo ograniczony zasięg, nie mają się czym chwalić. Oferta bardzo przeciętna.

• Anonimowy
      Gość

myslalem, ze bedzie tutaj taniej, teraz mam w play dla firm 30, abonament 30zl , 70 minut do wszystkich i dodatkowo 1000 minut na play i stacjonarne co miesiac

• Anonimowy
      Gość

A moim zdaniem nie chodzi o telefon stacjonarny, ale o te 4 mln, które będzie można osiągnąć rozdając darmowe startery. teraz wchdząc do salonu Play pierwsze pytanie będzie dotyczyło czy mamy telefon stacjonarny, jeżeli tak to czy chcemy sprawdzić zasie Play darmowym starterem. I tak mamy usprawiedliwione rozdawanie starterów. a darmowe zawsze kusi:)

• Anonimowy
      Gość

ciekawe opcje na 12 mies:dla nowych abo obnizone,zaś dla juz obecnych dodatkowo przez6 mies pakiet minut..ciekawe co dadzą obecnycm abonentom ktorzy chcą wziac telefon na 24mies -obawiam sie ze nic 😉

• Anonimowy
      Gość

No cóż, liczyłem na usługę konwergentną (jak Era 2 w 1 stacjonarny i korka) ale niestety się przeliczyłem.

Dla mnie ta usługa to podstawa, a jak na razie tylko Era może się tym pochwalić ;/

• Anonimowy
      Gość

No Era jednak przoduję w operatorach komórkowych w tym segmencie i jednak oferta Play nie jest jakaś super opłacalna, jak zawsze w Play ograniczenie w zasięgu.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Play domowy relacja pokonferencyjna (video)
Twoje informacje: