Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Płacenie komórką nie jest w Polsce popularne

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Mobilne płatności mają być jednym z motorów rozwoju rynku usług dodanych w telefonii mobilnej. Z opublikowanego przed miesiącem raportu PMR wynika, że wartość tego rynku (ale wraz z telewizją i marketingiem mobilnym) przekroczy w tym roku 1 mld zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136485

To co proponują Plus i Play dla mnie dalekie jest od ideału. To wpisywanie kodów, aktywowanie konta itp. zupełnie do mnie nie przemawia. Kiedy wprowadzili płatności za bilety w Warszawie, to się cieszyłem. Ale sama infooramacja jak zapłacić komórka z abilet jest dosyć nieprzystępna. Po lekturze ulotki naprawdę nie wiedziałem co mamzrobiić aby kupić bilet. No i ich ograniczona ilośc. Dlaczego nie można by kupić biletów okresoych na telefon?

Dlatego nie dziwi mnie dosyć zachowawcza postawa Ery i Orange? Nie lepiej poczekać i dać lepszy, bardziej przystępny produkt?

Inna sprawa jest to, czy płacenie za komorka nie będzie skłaniało do ekstra wydatków. Dotyczy sie to komórek z abonamentem. np. kupimy coś, bo i tak bedziemy to płacili za jakiś czas, d facto płacili rzem z rachunkiem telefonicznym?

• Anonymous
      Guest

Dobrze grafit mówi Orange czeka tak samo jak i z odpowiedzią na Fresha… Inną rzeczą jest też to ze zobaczcie – jeszcze nie dawno net mobilny nie byl tak popularny a teraz ile osob chodzi chocby z Free??

• Anonymous
      Guest

i wiadomo, jak zwykle Plus pierwszy wdrożył nowośc dla swoich klientów:D na szczęście jestem jednym z nich, świetna siec, tak samo Plus jako pierwszy zaprezentował umowę minutową, która jest bardzo atrakcyjna dla abonentów

• Anonymous
      Guest

nie jest powszechne, ale bedzie pewnie z czasem, kiedys tak samo pisalo sie o mobilnym necie, a teraz statystyki sa nieublagane…coraz wiecej ludzi wybiera np iplusa jako alternatywe dla netu stacjonarnego. hspa robi swoje

• Anonymous
      Guest

Placenie komorka jest wygodne w komunikacji miejskiej. A zdecydowanie przydaje sie przy placeniu za parkowanie, bo wlaczasz parkowanie i wylaczasz kiedy korzystasz. A wiec placisz tylko za tyle czasu ile stoisz.

• Anonymous
      Guest

A ja myślę, że system płatności przez telefon jest bardzo pożyteczny i jeszcze rozwinie się na większą skalę. Np. przez Skycash.com można już płacić za różne produkty i usługi, a także za parkingi i bilety MPK w niektórych miastach

Viewing 6 reply threads
Reply To: Płacenie komórką nie jest w Polsce popularne
Your information: