Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Payback od kuchni

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

15 września 2009 r. ruszył nowy program lojalnościowy o nazwie Payback. Do programu przystąpiło kilka dużych firm z różnych sektorów. Jednym z nich jest Grupa TP czyli Telekomunikacja Polska oraz Orange. Payback zastąpił użytkownikom Orange dotychczasowy program Profit.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138242

tylko te 12500 wydajemy na konkretne rzeczy,a patelinia wychodzi gratis

• Anonimowy
      Gość

@BT. Tylko zauważ, że kupując przykładowo paliwo o niecały 1% taniej na innej stacji (a są i o wiele tańsze samoobsługowe) zaoszczędzisz sporo więcej niż możesz zyskać korzystając z porgramu PayBack.

• Anonimowy
      Gość

Wkurza mnie często nachalność pracowników głównie stacji benzynowych , wciskających niemal na siłę programy lojalnościowe .

Dlatego też pozwalam sobie zacytowac konkluzję artykułu : "Pani Magdalena dowiodła, że programy lojalnościowe nie tylko w dużej mierze bazują na iluzji (trzeba wydać ogromne kwoty, by zasłużyć na nagrody, na które i tak każdego stać – warte w sklepach po kilkadziesiąt złotych). Pani Magda udowodniła też, że w Polsce nagrody Payback są dwa razy droższe, niż w Niemczech."

A porównanie z Niemcami pokazuje żenadę takich promocji

• Anonimowy
      Gość

Jak tankować to tam gdzie programów lojalnościowych nie ma, bo prawda jest taka, że za wszystko się płaci w paliwie.

Ja zalewam bank na Neste. Nie narzekam jest OK.

Henrix – zawodowy kierowca 🙂

Pozdrawiam.

• Anonimowy
      Gość

Ja kartę mam i jak kupuje, to punkty zbieram. Nigdy nie kupuje i nie wybieram sklepów dla punktów. Kupuje tam,gdzie znajdę taniej. A tankuje także na Neste24 😉 maja tani dieselek ;D

• Anonimowy
      Gość

henrix życze ci powodzenia tankowania na NESTE ja tylko raz tam tankowałem i syf a jak o 2gr. lub 5gr. będziesz płakał to jeździj autobusem

• Anonimowy
      Gość

Co do stacji Neste to powiem tak ja w jakości benzyny nie widzę żadnej różnicy, nieważne czy tankuje na Orlenie, Statoil czy Neste. Co do ceny to muszę powiedzieć, że u mnie (Warszawa) cena między Orlenem a Neste to jakies 20 gr. Przy całym baku 50l . Wychodzi 10 zł taniej. Myślę, że warto.

• Anonimowy
      Gość

A w kwestii oceny Payback to uważam ten program za PORAŻKĘ !!!!

• Anonimowy
      Gość

Mnie boli tylko jedno, że przy informowaniu o zakończeniu programu Profit twierdzili, że nowy będzie jeszcze bardziej atrakcyjny…. Pewnie Orange w sądzie będzie to stwierdzenie w stanie udowodnić….

• Anonimowy
      Gość

Pamiętajmy jeszcze, że za bonusy o wartości 2-5 promili wydanej kwoty udostępniamy dokładne dane co kiedy i gdzie kupiliśmy. Nie mamy wpływu co z tymi danymi zrobi i komu przekaże administracja programu. Taka permanentna inwigilacja za grosze po prostu się nie opłaca.

• Anonimowy
      Gość

otrzymałam 2 kart w Reaulu, które zostały zarejestrowane i otrzymuje punkty, Ale okazało się, że np za terminowe płatnośći r-ków w Orange nie dopisze się mi punktów,(pomimo rejestracji) bo muszę i tam też otrzymać kartę. Pytanie więc – ile można mieć kart by korzystać z zakupów np w bon-prox,Orange, Empik-u itd. Wydaje mi się , że jest to nieporozumienie – w portfelu będą same karty. Moim zdaniem winna być jedna karta, która będzie obowiązywała u wszystkich wsółpartnerów i którą tylko winno się zarejestrować u tych współpartnerów

• Anonimowy
      Gość

nie rozumiem pytania ile kart. ja mam tylko jedną i punkty sa naliczane z TP, orange, allegro, real i kdc. a kartę mam z orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Payback od kuchni
Twoje informacje: