Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Payback od kuchni
-
AutorWpisy
-
-
15 września 2009 r. ruszył nowy program lojalnościowy o nazwie Payback. Do programu przystąpiło kilka dużych firm z różnych sektorów. Jednym z nich jest Grupa TP czyli Telekomunikacja Polska oraz Orange. Payback zastąpił użytkownikom Orange dotychczasowy program Profit.
-
Anonimowy
Gość18 października 2009 o 18:57Liczba postów: 138242Wkurza mnie często nachalność pracowników głównie stacji benzynowych , wciskających niemal na siłę programy lojalnościowe .
Dlatego też pozwalam sobie zacytowac konkluzję artykułu : "Pani Magdalena dowiodła, że programy lojalnościowe nie tylko w dużej mierze bazują na iluzji (trzeba wydać ogromne kwoty, by zasłużyć na nagrody, na które i tak każdego stać – warte w sklepach po kilkadziesiąt złotych). Pani Magda udowodniła też, że w Polsce nagrody Payback są dwa razy droższe, niż w Niemczech."
A porównanie z Niemcami pokazuje żenadę takich promocji
-
Anonimowy
Gość18 października 2009 o 20:28Liczba postów: 138242Co do stacji Neste to powiem tak ja w jakości benzyny nie widzę żadnej różnicy, nieważne czy tankuje na Orlenie, Statoil czy Neste. Co do ceny to muszę powiedzieć, że u mnie (Warszawa) cena między Orlenem a Neste to jakies 20 gr. Przy całym baku 50l . Wychodzi 10 zł taniej. Myślę, że warto.
-
Anonimowy
Gość19 października 2009 o 15:08Liczba postów: 138242 -
Anonimowy
Gość13 listopada 2009 o 19:16Liczba postów: 138242otrzymałam 2 kart w Reaulu, które zostały zarejestrowane i otrzymuje punkty, Ale okazało się, że np za terminowe płatnośći r-ków w Orange nie dopisze się mi punktów,(pomimo rejestracji) bo muszę i tam też otrzymać kartę. Pytanie więc – ile można mieć kart by korzystać z zakupów np w bon-prox,Orange, Empik-u itd. Wydaje mi się , że jest to nieporozumienie – w portfelu będą same karty. Moim zdaniem winna być jedna karta, która będzie obowiązywała u wszystkich wsółpartnerów i którą tylko winno się zarejestrować u tych współpartnerów
-
-
AutorWpisy