Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet Wygadany 24 gr/min w Orange POP

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Dziś rusza w Orange POP Pakiet Wygadany, w którym za minutę do wszystkich operatorów, prócz Play i Cyfrowego Polsatu, zapłacimy 24 grosze.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135616

Jak widać POP nie daje się Play Freshowi. 🙂

• Anonymous
      Guest

jakby ważność konta byla 30 a nie 7 dni to to miałoby sens. w innym przypadku to nie mogli 24gr/min dac do stałego cennika jak mtr jest na poziomie 16,77gr? ps jak nie lubicie orange to polecam kupic ten pakiet i dzwonic pod numery wrodzinie. w koncu jest napisane ze nie dotyczy rozmów w play i polsat a o centernet ani slowa nie ma. dzwońcie w godzinach szczytu by te głowniane zabojady musiały centernetowi placic 68gr/min netto a od WAS mieli tylko 24gr/min brutto. to byłaby miła zemsta na orange 🙂

• Anonymous
      Guest

Orange ma pomysł, ale ciągle cos mu nie wychodzi. Ta oferta ma jeden minus ważnosć pakietu 7 dni, a wiadomo ,czy mozna go przedłużyć dokupując kolejny? Jeżeli tak to czasem taki pakie baredziej sie opłaca niż jeden numer w Play

• Anonymous
      Guest

Nigdy nie sympatyzowałem z Mandarynką ale każdy krok zrobiony w dobrym kierunku się chwali. Tylko Era zamiast obniżać podwyższa ceny (Godzina za grosze z 29 do 99 groszy) i ma masakryczne drogi internet ale cóż – mnie to już nie dotyczy bo przeniosłem numer do mBanku.. że też tak mało ludzi dostrzega ceny jakie proponują…

• Anonymous
      Guest

Pakietów robi się coraz więcej, czy się przyjmą nie wiem ale dobrze że coś robią.. Przynajmniej klienci mają w czym wybierać.. swoja droga pakiet do wszystkich nawet z pominięciem play i cyfrowego nie jest złym rozwiązaniem.

• Anonymous
      Guest

jak dla ciebie dobry krok to pakiet ważny 7 dni to życzę powodzenia 😀

• Anonymous
      Guest

w Heyah od dawna przy doładowaniu za 30 pln stawka zmienia się na 25 groszy do wszystkich bez ograniczeń ilościowych, na 30 dni. zatem te 7 dni i określona pula minut to nic wielkiego

• Anonymous
      Guest

Przy zakupie na allegro środków przez Przelew SMS z 30% rabatem mamy stawkę około 16,8 gr. za minutę. Mnie nie trzeba mniej 😉

• Anonymous
      Guest

bez przesady, są pakiety 30dniowe, 7dniowe ale i są 1dniowe. To tylko pokazuje że oferta jest elastyczna i każdy może coś dobrać do swoich potrzeb. Ciekawe jak się przyjmie ten pakiet.

• Anonymous
      Guest

Z POP właśnie się bez żalu przeniosłem, ale dla obiektywizmu zauważam pewną nowość w orange: minuty z pakietu nie przepadają nawet po okresie ważności konta. Wprawdzie dalej przepada kasa – ale jest już krok w jedynie słusznym kierunku 😀 A 7 dni to mało, choć na 1-2 dłuższe rozmowy 30 minut styknie.

• Anonymous
      Guest

E tam, pop jest w porzadku. Szczegolnie jak sie zalogujesz na populacjii i mozesz taniej pakiety uruchamiac.

Viewing 11 reply threads
Reply To: Pakiet Wygadany 24 gr/min w Orange POP
Your information: