Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet Ekstra minut do wszystkich sieci w Erze

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 13.10.2010r. w sieci Era dostępna jest nowa odsłona oferty Promocyjnej „Pakiet Ekstra”. W ramach Promocji Abonent, któryjest są uprawniony do przedłużenia umowy otrzyma pakiet dodatkowych minut do wszystkich sieci.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1932

Bez telefonu to trochę drogo, jedyny plus to ze minuty do wszystkich sieci w pakiecie.
      A jakie ceny rozmów po wyczerpaniu pakietu?

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Czyżby naliczanie było „minutowe”, a nie sekundowe ?

• Anonymous
      Guest

czy te minuty tez sa do sieci play

• Anonymous
      Guest

O blueconnect za 5 zł znowu, fajnie:) za 30 zł 120 min do wszystkich, do tego tani internet no i BC. Korzystne.

• Anonymous
      Guest

Era zaczęła szaleć na całego, bardzo dobra zmiana. 240 min do wszystkich za 45 zł to jest dobra oferta. BC za 5 zł. I miesięcznie wydaje się 50 zł.

• Anonymous
      Guest

minuty są wliczone do sieci play. jest naliczanie sekundowe.

• Anonymous
      Guest

bezsens, po 10 latach przeszedlem z era do play i mam za free rozmowy i sms w sieci, (rodzine mam w play) i jest rewelacja. era to porazka !!!!!!!

• Rafisz
      Member
      Liczba postów: 1

Dużo gadam i myślałem, ale te 240 minut w tej cenie całkowicie mnie satysfakcjonuje. A blueconnecta mam już jakiś czas i też jestem bardzo zadowolony, nawet w miejscach w których bym nie pomyślał funga dobrze.

• Anonymous
      Guest

Ja z blueconnectem też mam miłe doświadczenia. Przed ubiegły rok dość dużo podróżowałem i cóż nie zawiódł ani razu. Prędkość mogła być mniejsza i to znacznie niż bym oczekiwał ale w największych dziurach zasięg był i można było pracować. Zaś np w Warszawie w mojej okolicy kiedy to stałe łącze się uszkodziło śmigało z niezłą prędkością za to duży plus. Co do tych ofert, dobrze że Era coś nowego wprowadza. 100mb za 5zł to bardzo dobra oferta.

Viewing 9 reply threads
Reply To: Pakiet Ekstra minut do wszystkich sieci w Erze
Your information: