Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet 100 MB za 5 zł w Play

Viewing 23 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

W Play pojawił się długo oczekiwany mniejszy pakiet danych. Z nowego pakietu Play Online w telefonie 100 MB za 5 zł będzie można korzystać przebywając z zasięgu nadajników Play. Pakiet jest dostępny dla klientów abonamentowych i mix i pre-paid.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Super!!! Na to czekałam. Nic więcej już nie potrzebuję. Dzięki temu pakietowi, Fresh staje się moją jedyną ofertą na kartę, inne są mi zbędne.

• Anonymous
      Guest

Znajdź najpierw zasięg nadajników, w Play:) hahahah pod nadaqjnikiem w Wawie może, heheheh

• Anonymous
      Guest

Ja mam pakiet 500 MB i w większych miastach chodzi bez problemu. Na peryferiach netu brak…

• Anonymous
      Guest

Nie mam żadnych probemów z zasięgiem. W środku lasu nie mieszkam, ani nie przebywam. W małych miasteczkach też zasięg jest, nie tylko w dużych miastach. Pozatym powtarzacie jak mantrę jaki to ten zasieg mały. Przymijcie wreszcie do wiadomości że bardzo sie poprawił od zeszłego roku.

• Anonymous
      Guest

nie wszyscy mieszkają poza zasięgiem playa i nie wszyscy jeżdżą po polsce.mój znajomy mieszka 10 km od krakowa a pracuje w krakowie. u niego zasięg 3G jest tylko playa. a trójcy brak

• Anonymous
      Guest

Ciekawe jest to, że w przypadku pakietów 500 MB i 1 GB jest informacja, że są one ważne przez 30 dni od momentu aktywacji. W pakiecie 100 MB za 5 zł takiej informacji nie ma. Miejmy nadzieję, że będzie podobnie. Bo zawsze może się pojawić ważność przez 24 godziny. Czekam z niecierpliwością na regulamin.

• Anonymous
      Guest

na moim koncie abonamentowym pojawiła się opcja aktywacji pakietu 100MB za 5zł tak że dotyczy to chyba wszystkich klientów Play 🙂

• Anonymous
      Guest

alberstska –> A masz mix czy abo ?

• Anonymous
      Guest

abonament

• Anonymous
      Guest

@Nika Dokładnie większość małych miejscowości w mojej okolicy ma zasięg Play i to 3G. W3 ma 2G i nie sądze, żeby opłacało im sie modyfikować na 3G. Play stawia nowe 3G, więc za kilka lat może się okazać, że na "wioskach" tylko Play będzie 3G.

• Anonymous
      Guest

Pytanie tylko czy te 100mb jest w zasiegu 3G czy tez w zwyklym zasiegu ? Wedlug mnie chlopcy z playa sie postarali 🙂

• Anonymous
      Guest

Nowy uzytkownik online –> Odesłałbym do ponownego przeczytania newsa. Ale trudno powiem 😉 napisane jest że na nadajnikach Play.

• Anonymous
      Guest

na nadajnikach 2G Play też z tego pakietu można korzystać

• Anonymous
      Guest

Nika –> Dzięki za info dobrze wiedzieć. A wiesz może jaka jest taryfikacja? Pewnie niestety co 100 Kb/s ?

• Anonymous
      Guest

W abonamencie też jest ta oferta. Wystarczy wejśc *111# i jest tam do wyboru opcja 100MB. Jest też opcja 2GB ale przy sprawdzeniu stanu usługi pojawia się opcja, że promocja zakończona

• Anonymous
      Guest

errata: pojawia się komunikat, a nie opcja – oczywiście

• Anonymous
      Guest

w mixie też pakiet można włączyć.

• Anonymous
      Guest

oczywiscie nie w starym mixie, tylko mixturze. wola o pomoste do nieba dysproporcja ze starym mixem w ktorym ludzie utkneli na lata. I co rusz play wrzuca kolejny bonus dla misxtury a mixowcy kisza sie w zlosci jak ich play olewa:P

• Anonymous
      Guest

Fajna oferta jak ktos mieszka w duzym miescie, na wyjazd zawsze mozna zabrac karte konkurencji.

• Anonymous
      Guest

A czy dla biznesu tez jest ta opcja. Bo ja na play24 nie znalazlem tego pakietu.

• Anonymous
      Guest

Witam wszystkich 🙂 mam takie pytanko: Dziś kupiłem sobie pakiet 100 mb. internetu w play i nie wiem czemu ale jak wchodzę do internetu, nadal mi zabiera kasę… czy po 24h przyjdzie mi jakaś wiadomość że już mogę korzystać z tego internetu za free ? proszę o odpowiedz ::)

• Anonymous
      Guest

baroo1991 – zabiera Ci kase bo nie zablokowales sobie internetu w momencie gdy zgubisz nadajnik PLAY, a polaczysz sie z PLUSEM. Musisz zadzwonic *500, badz zalogowac sie na PLAYMOBILE.PL i wylaczyc sobie internet poza nadajnikami PLAY. Pzdr

• Anonymous
      Guest

Hej, nie znam się na tym : w jaki sposób mam uruchomić ten internet na komórce ? mam karte, nie abonament. to się robi jakimś kodem ?

Viewing 23 reply threads
Reply To: Pakiet 100 MB za 5 zł w Play
Your information: