Start › Forum › Sprzęt › Nawigacje GPS › Ovi Maps dostępne w Polsce
-
AuthorPosts
-
-
Firma Nokia udostępniła na polskim rynku najnowszą wersję oprogramowania do nawigacji – Ovi Maps. Niezależnie od tego, czy przemieszczamy się samochodem, czy pieszo, aplikacja ta zaprowadzi nas do celu dzięki udoskonalonym mapom oraz nawigacji samochodowej i pieszej.
-
Anonymous
Guest7 stycznia 2010 at 10:53Liczba postów: 135812Mam tą aplikację od trzech tygodni i jest rewelacja (jak na komórkę). Co do komunikatów głosowych to trzeba w map loaderze otworzyć zakładkę i ściągnąć komunikaty głosowe po polsku. Przy wgrywaniu domyślnie zainstaluje się angielska wersja komunikatów. Nie ma problemów przestawienia w opcjach na polską (oczywiście po ściągnięciu jej za darmo) Mapy możemy aktualizować za darmo a na przełomie roku można było pobrać darmową nawigację pieszą na cały świat i dożywotnio.
-
Anonymous
Guest25 stycznia 2010 at 09:04Liczba postów: 135812A co mi po Ovi Maps ,jak nawet nie można jej pobrać na inny telefon oprócz nokii?!Mam też bardzo dobry telefon z najnowszym symbianem i co klapa!Może programiści z Nokii
zrobią jakiś mały ukłon w stronę konkurencji i stworzą ten program na inne marki np: se (satio)???Wygląda mi to na ewidentny nacisk faworyzowania i zakupu tylko i wyłącznie swojej marki!!!Pozdrawiam!;-((
-
-
AuthorPosts