Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange One – nowa taryfa w Orange na kartę
-
AuthorPosts
-
-
-
A nie mówilem ? Znowu Orange jawnie zerżnął z Play!
Zaraz będą ochy i achy nad ich nową ofertą a Playa za to skrytykowali 🙂
Nie no śmiech na sali!
Pan Jabczyński mógł od razu powiedzieć, że będzie tak samo jak u Play a nie zapierał się do ostatniej chwili, że namieszają nową ofertą.
Haha! -
Anonymous
Guest13 września 2010 at 09:28Liczba postów: 135631Niestety minusem tej oferty jest ważność konta na połączenia wychodzące. Tak nawiasem jak wydaje ponad 50 zł na miesiąc wole abo niż pre-paid, ktory zazwyczaj jest dla tych mniej gadających. Plusem jest duza ilość SMSow i minut w ramach sieci. ale podobną ofertę ma Plus. Jednak nie jest to rewolucja, co najwyżej ewolucja oferty Orange.
-
Anonymous
Guest13 września 2010 at 09:35Liczba postów: 135631 -
Anonymous
Guest13 września 2010 at 09:48Liczba postów: 135631 -
Anonymous
Guest13 września 2010 at 09:59Liczba postów: 135631 -
Anonymous
Guest13 września 2010 at 12:23Liczba postów: 135631 -
Prawdę mówiąc do play to Orange jeszcze daleko z tą ofertą. Wielkim plusem jest to ze cena połączeń do wszystkich sieci jednakowa. Ważność bonusów to porażka, ale to dodatek więc trzeba patrzeć na ofertę bez tego, ważność wychodzących też nie jest rewelacją. Trochę ratują pakiety, ale nie ma nielimitowanych rozmów w sieci a tylko do trzech numerów. Jest niby „zegar stop”, przy pewnym wysiłku mogą to być jako takie rozmowy nielimitowane. Nie wiadomo czy te dodatkowe 30 minut się sumują z kolejnych dni. Dodatkowe opcje mnie nie przekonują, tym bardziej że znając życie to osoby starsze nie korzystają z takich dodatków , a to z niewiedzy czy strachu.
Ogólnie , oferta Orange taka sobie. W takiej opcji to raczej nie skorzystam. -
Anonymous
Guest13 września 2010 at 16:39Liczba postów: 135631Nie no oferta wcale nie jest taka rewolucyjna jak Orange się chwalił jeszcze w weekend. Jak dla mnie dają tak żeby przypadkiem za dużo nie dąć klientowi. Za małe terminy na wykorzystanie. I też tak rozdzielone, smsy można mieć do wszystkich a połączenia głosowe już nie. Nie tam zbyt zawiłe.
-
Anonymous
Guest13 września 2010 at 17:53Liczba postów: 135631A już myślałem że Orange powalczy o abonentów ( na pewno nie z Play-a).
Za 50 PLN to tylko SMS-y do wszystkich, na min. już nie.
Niewiem czy to taka nieudolność menagerów Orange,
czy myślą że abonent jest taki naiwny że to kupi.
Wygląda na to że ten zarząd Orange nic nie zrozumiał.
A już 20 lat istnieje konkurencja w Polsce. -
Anonymous
Guest20 września 2010 at 14:09Liczba postów: 135631 -
Anonymous
Guest21 września 2010 at 14:55Liczba postów: 135631A co ze zmianami w pakietach internetowych? Orange zamierza coś zrobić? W nowej taryfie powinni wprowadzić jakąkolwiek ofertę internetową i bardziej pojemne pakiety. Do niedawna Orange w braku ciekawej oferty towarzyszyl Tak Tak, ale kilka miesięcy temu nawet tam wprowadzono pakiet BC Max za 9zł i bez limitu danych,
-
Anonymous
Guest26 września 2010 at 23:10Liczba postów: 135631Tak dzieci. W PLAY jest super oferta. Buahaha. W ORANGE FREE na kartę mam za doładowanie za 100 zł 7GB transferu i minutę po 29 grószy. I do teog przez pół roku tyle na koncie za ile kupiłem starter. Faktycznie PLAY mi daje więcej. Ja rozumiem że musicie sobie wytłumaczyć że PLAY jest teraz najdroższą i najgorszą siecią, ale to wasz problem. Pomijam już fakt ciągłych problemów z przecgodzeniem między siecią PLUS, a PLAY które ponoć miały zniknąć jeszcze przed wakacjami.
-
Anonymous
Guest6 stycznia 2014 at 15:06Liczba postów: 135631
-
-
AuthorPosts