Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange One – nowa taryfa w Orange na kartę

Viewing 26 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Orange One – nowa taryfa w Orange na kartę
      Od 14
      września Orange wprowadza całkowicie nową taryfę na kartę –

Orange O z profilem usług do wyboru. Za
      doładowanie można dostać nawet 1000 minut rozmów lub 1000 SMS-ów do wszystkich
      sieci.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

Oferta faktycznie dl;a bardzo aktywnych użytkowników. Problem w tym, ze nadal Play konkuruje utrzymaniem numeru za najniższą kwotę doładowania, która nawet w Orange wynosi 5 zł

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135631

no i spox, zawsze będzie wiekszy wybór, dobrze, że nie wycofują starych taryf typu POP czy NOG.

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

A nie mówilem ? Znowu Orange jawnie zerżnął z Play!
      Zaraz będą ochy i achy nad ich nową ofertą a Playa za to skrytykowali 🙂
      Nie no śmiech na sali!
      Pan Jabczyński mógł od razu powiedzieć, że będzie tak samo jak u Play a nie zapierał się do ostatniej chwili, że namieszają nową ofertą.
      Haha!

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

a tak nawiasem co to wogóle za ważności tych bonusów ?
      5dni za 25zł ? 15dni za 200zł ?
      No nie ma co, wysilili się:)

• Anonymous
      Guest

Niestety minusem tej oferty jest ważność konta na połączenia wychodzące. Tak nawiasem jak wydaje ponad 50 zł na miesiąc wole abo niż pre-paid, ktory zazwyczaj jest dla tych mniej gadających. Plusem jest duza ilość SMSow i minut w ramach sieci. ale podobną ofertę ma Plus. Jednak nie jest to rewolucja, co najwyżej ewolucja oferty Orange.

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem ta oferta skierowana jest dla firm, które chcą kopić pracownikom pre-paid:) – doładują za 50 zl odlicza fakturę i maja problem z głowy. Dla zwykłego zjadacza chleba to totalny niewypał ze strony orange. Oferta będzie ładnie wyglądać w reklamach

• Anonymous
      Guest

niestety widać tutaj zakusy na likwidacje orange pop i nowe go, po co to wszystko ano po to żeby płacić 50 zł miesięcznie a nie co trzy miesiące, przy doładowaniu za 100 zł mogło być 30 dni na wykorzystanie promocyjnych minut za doładowanie.

• Anonymous
      Guest

Rewolucja to było Nowe Orange GO, to tylko ewolucja i dodatkowa oferta oferty pre-paid dla tych, którzy chcą dużo gadać i nie wiązać się z operatorem cyrografem.

• Anonymous
      Guest

Co do ważności konta, to jednak trzeba przyznać, że w przypadku niskich nominałów będzie ona wydłużona, a np 5 to jak pisał rzecznik na blogu najbardziej popularny nominał, więc tutaj zadziałali po myśli klientów.

• Anonymous
      Guest

Oferta klapa lub niewypał. Kto z tego skorzysta? Kopia ofert innych operatorów i to nieudana. Jako uzupełnienie oferty to może być. Ale sukcesu nie osiągnie….

• Anonymous
      Guest

Oferta nie jest dobra, bo nakazuje użytkownikowi skupienie się tylko na jednym – albo dzwonisz albo smsujesz, a gdzie jeszcze do tego korzystanie z netu w komórce? No tak, z netu nici. A ludzie chyba potrzebują bardziej oferty, która to wszystko będzie łączyć.

• Anonymous
      Guest

Ważność bonusów powinna być analogiczna do ilości dni doładowania np. 25 zł – 25 dni. A tu co, 5 dni tylko? A może ktoś przez 5 dni będzie tak zajęty, że ich nie wykorzysta wcale. To nie jest fajna promocja od Orange.

• Anonymous
      Guest

No niestety orange zawiódł mnie z nową ofertą, śmieszne limity dniowe na bonusy nie jest to jednak to a czekałem od kilku dni niecierpliwie po szumnych zapowiedziach nowości, ta oferta to krok w tył

• Anonymous
      Guest

A ja bym to traktował bardziej jako uzupełnienie oferty, ok taryfa One ma dość wąsko sprecyzowany charakter, ale to nie znaczy, że nie znajdą się chętni, żeby z niej skorzystać, a jak nie, to zawsze pozostaje POP czy NOg..

• Anonymous
      Guest

Mały offtopic – dlaczego komentarze na Telix trzeba czytać od końca strony ?????

• Anonymous
      Guest

ciekawe jak będzie z tzw. Extra doładowaniami w Orange np. 20 % za 50 zł w ramach tej oferty. Pytanie o tyle zasadne, że jest tu pełno bonusów minut i SMSow..

• Anonymous
      Guest

Już lepiej kupić Play Fresh i rozmawiac za darmo niżtę słabą ofertę, która praktycznie skierowana jest do nikogo.

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1932

Prawdę mówiąc do play to Orange jeszcze daleko z tą ofertą. Wielkim plusem jest to ze cena połączeń do wszystkich sieci jednakowa. Ważność bonusów to porażka, ale to dodatek więc trzeba patrzeć na ofertę bez tego, ważność wychodzących też nie jest rewelacją. Trochę ratują pakiety, ale nie ma nielimitowanych rozmów w sieci a tylko do trzech numerów. Jest niby „zegar stop”, przy pewnym wysiłku mogą to być jako takie rozmowy nielimitowane. Nie wiadomo czy te dodatkowe 30 minut się sumują z kolejnych dni. Dodatkowe opcje mnie nie przekonują, tym bardziej że znając życie to osoby starsze nie korzystają z takich dodatków , a to z niewiedzy czy strachu.
      Ogólnie , oferta Orange taka sobie. W takiej opcji to raczej nie skorzystam.

• Anonymous
      Guest

Nie no oferta wcale nie jest taka rewolucyjna jak Orange się chwalił jeszcze w weekend. Jak dla mnie dają tak żeby przypadkiem za dużo nie dąć klientowi. Za małe terminy na wykorzystanie. I też tak rozdzielone, smsy można mieć do wszystkich a połączenia głosowe już nie. Nie tam zbyt zawiłe.

• Anonymous
      Guest

A już myślałem że Orange powalczy o abonentów ( na pewno nie z Play-a).
      Za 50 PLN to tylko SMS-y do wszystkich, na min. już nie.
      Niewiem czy to taka nieudolność menagerów Orange,
      czy myślą że abonent jest taki naiwny że to kupi.
      Wygląda na to że ten zarząd Orange nic nie zrozumiał.
      A już 20 lat istnieje konkurencja w Polsce.

• Anonymous
      Guest

Za 50 zł wychodzące ważne przez 50 dni. To kpina jakaś.

• Anonymous
      Guest

@Elche , moim zdaniem należy oddzielić pakiety pop i one.
      Nowa oferta jest głównie dla osób bardzo aktywnych, dla tych , którzy dużo rozmawiają, ale nie chcą się wiązać umową. W tym przypadku nie ma też obawy , że pakiet minut przepadnie.

• Anonymous
      Guest

A co ze zmianami w pakietach internetowych? Orange zamierza coś zrobić? W nowej taryfie powinni wprowadzić jakąkolwiek ofertę internetową i bardziej pojemne pakiety. Do niedawna Orange w braku ciekawej oferty towarzyszyl Tak Tak, ale kilka miesięcy temu nawet tam wprowadzono pakiet BC Max za 9zł i bez limitu danych,

• Anonymous
      Guest

Tak dzieci. W PLAY jest super oferta. Buahaha. W ORANGE FREE na kartę mam za doładowanie za 100 zł 7GB transferu i minutę po 29 grószy. I do teog przez pół roku tyle na koncie za ile kupiłem starter. Faktycznie PLAY mi daje więcej. Ja rozumiem że musicie sobie wytłumaczyć że PLAY jest teraz najdroższą i najgorszą siecią, ale to wasz problem. Pomijam już fakt ciągłych problemów z przecgodzeniem między siecią PLUS, a PLAY które ponoć miały zniknąć jeszcze przed wakacjami.

• Anonymous
      Guest

zgazam sie ze siec PLAY jest najlepszy i oplacalna siecia komorkowa ale mam pytanie mam drugi telefon i tylko chodzi w orange i chcialbym wiedziec jaka taryfa jest najoplacalniejsza w orange

• Anonymous
      Guest

[quote]NJU pozwala zawsze na jej wypowiedzenie z 30-dniowym okresem wygaśnięcia, liczonym od końca miesiąca rozliczeniowego, w którym składane jest wypowiedzenie. 😎 [/quote]
      Czeli de facto 2 miesiące mogą być. To dużo jak na standardy kojarzone z usługami na kartę.

Viewing 26 reply threads
Reply To: Orange One – nowa taryfa w Orange na kartę
Your information: