Start Forum Operatorzy Internet mobilny Orange Free na Kartę– tani internet i rozmowy bez abonamentu

Viewing 14 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 11 lutego trzykrotnie tanieje transmisja danych w ofercie Orange Free na Kartę. Spadają również ceny połączeń telefonicznych oraz MMS-ów. Dzięki atrakcyjnym stawkom na wszystkie usługi, Orange Free na Kartę staje się rozwiązaniem dla każdego, kto chce korzystać z mobilnego internetu i telefonu bez rachunków i abonamentu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135694

Oferta całkiem przyzwoita, szkoda, że nie obniżyli jeszcze stawki do P4, ale i tak nie wygląda to źle (zwłaszcza cena za transfer danych)

• Anonymous
      Guest

Waznosc konta bez zmian, bez rewelacji.

• Anonymous
      Guest

Orange jak zwykle przycina ;]

• Anonymous
      Guest

Przy ocenie ofert pre-paid punktem odniesienia jest dla mnie oferta mBank Mobile. Biorę pod uwagę jakość sieci, atrakcyjność oferty pod względem finansowym (połączenia głosowe+internet). mBank Mobile charakteryzuje się lepszą jakością soeci (działa na infrastrukturze POLKOMTELa), jest atrakcyjniejszy w połączeniach głosowych. Jesli chodzi o połączenia internetowe, to Orange Free na Kartę nie dorasta do pięt ofercie mBank Mobile, co dziwi, gdyż oferta Orange jest przecież kierowana bardziej do internautów niż gadatliwych. Do tego trzeba dodać, iż mBank Mobile już pracuje nad poprawieniem oferty, a więc dystans Orange do mBank Mobile jeszcze się powiększy, no chyba, że operator Orange stanie się dynamiczniejszy i nie będzie zbyt długo czekał z odświeżeniem oferty. Można powiedzieć, iż mBank Mobile to taki SIMPLUS tylko, że oferujący znacznie korzystniejsze warunki.

• Anonymous
      Guest

Śmiechu warte : Tlay Fresh zrobiłto pół roku wcześniej i jeszcze 8 słownie osiem razy taniej tj: za 50zł 4 GB,

Pozdraeiam.

• Anonymous
      Guest

Tylko, że jeśli weźmiemy pod uwagę cały kraj, to okaże się, że w przypadku Play jest znacznie gorszy zasięg. Tak więc korzystając z Play podóżując po kraju możemy świadomie, bądź nieświadomie władować się na infrastrukturę POLKOMTELa z której korzysta Play, a wtedy zostaniemy złojeni finansowo.

• Anonymous
      Guest

Nie bardzo rozumiem o czym narzekacie? Jaki play fresh ma tak tanio? na stronie jest 12gr/100kb więc o co Wam chodzi? Nie znalazłem cennika w play online – i nie wiem czy tam można wykonywać połączenia, a oferta Orange łączy normalne rozmowy z tanim transferem internetowym i to jest bardzo dobre rozwiązanie.

• Anonymous
      Guest

W porównaniu do mBank Mobile bardzo kiepskie. Starszy człowiek może mieć opory żeby skorzystać z mBank Mobile, natomiast młody z natury powinien zerwać z siecią z dawnym rodowodem i skorzystać z czegoś nowego bardziej korzystniejszego. Kiedyś ktoś mi powiedział, iż nie ma co się przywiązywać do obojętnie czego, a brać to, co jest bardziej oplacalne. Miał racje, bo niektórzy na tym przywiązaniu klientów tylko żerują.

• Anonymous
      Guest

Oferta dla Kowalskiego co na wsi tylko dobrze Orange łapie. Dla elektoratu PSL idealne pakiety. Jak ktoś z miasta to weźmie Play i będzie taniej!

• Anonymous
      Guest

A jak ktoś nie ma szczęścia mieszkać w mieście to weźmie Orange bo Play nie zadziała

• Anonymous
      Guest

A ja mieszkam w miescie i jezdze na wies w podkarpackie i mam play.

Cuda sie zdarzaja a zasiegu orange jak nie bylo tak nie ma.

• Anonymous
      Guest

bardzo fajna usługa… orange promuje ostatnio na różnych frontach… Przecież i abonamenty ostatnio podwoili

• Anonymous
      Guest

Prawda jest taka:

Orange Free sie opłaca!

Cena 0,25 zł / 50 kB w OrangeGo, OrangePop i Music co daje nam 500zł za marne 100MB!!

W OrangeFree wynosi 10zł za 100MB.

Ale i tak Orange jest do…du…py!!

• Anonymous
      Guest

Orange free tylko oplaca sie z netem chodz juz teraz miaja slaby zasieg trzeba bedzie sie filcowac do plusa.pozd.

Viewing 14 reply threads
Reply To: Orange Free na Kartę– tani internet i rozmowy bez abonamentu
Your information: