Start Forum Operatorzy Internet mobilny Orange Free 39 i pół dla mobilnego internetu

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 30 kwietnia Orange wprowadza nowe usługi mobilnego dostępu do internetu dla klientów indywidualnych i firm. Orange Free 39 i pół oraz Business Everywhere Mini to najtańsze na rynku usługi umożliwiające korzystanie z internetu w laptopie i telefonie – informacja prasowa.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135631

fajnie – mam htc to bede mógł do niego wsadzić sobie karte free i korzystać z netu, bo mam prepaida i nie chce mi sie pakietów wykupować.

• Anonymous
      Guest

fajnie by bylo gdyby mozna bylo wlaczyc do abonamentu po jakiejs promocyjnej cenie np. 50% – wtedy to bylo by naprawde ciekawe 😉

• Anonymous
      Guest

za 49zl w Erze jest 1gb. Wiec oferta Orange spozniona jest o jakis rok czasu. Zreszta wyniki mieli slabe, klientow sporo stracili powinni bardziej sie zmotywowac.

• Anonymous
      Guest

Nie wiem czy wiecie ale Business Everywhere Mini jest dostępny tylko z nową aktywacją….Ja jako klient od ponad 6 lat niestety nie mogę zakupić tej usługi. Tak więc lipa.

• Anonymous
      Guest

yhek: W erze 49pln 1 gb? ol shit, orange 59pln 1,5gb, 99 pln – 6gb , 120pln – 12gb, 39,50pln – 0,5GB zamow przez neta dodatkowe 0,5gb do wykorzystania. Równierz możesz taką usługę włączyć na abo i wyłączyć kiedy chcesz więc ciekawa opcja gdyż płacisz za długość włączonej usługi

Viewing 5 reply threads
Reply To: Orange Free 39 i pół dla mobilnego internetu
Your information: