Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange bierze na siebie podwyżkę VAT

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od stycznia 2011 nie zmienią się m.in. ceny za rozmowy telefoniczne, SMS-y i MMS-y i transmisję danych w Orange. Operator również w opłatach abonamentach utrzyma niezmienione ceny brutto, obniżając ceny netto.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139206

Dobry przykład, zobaczymy jak postąpią pozostali operatorzy, czy zdecydują się również na taki gest, czy jednak ceny u nich wzrosną.

• Anonimowy
      Gość

w sumie wspanialy gest, nie podniosa abonamentu o 1/100 a mogliby 🙂 Przeciez wiadomo, ze jak podniosa abonament o 1/100 to zaraz beda telefony, trzeba bedzie wyjasniac, wiecej problemow niz ten 1%, robia to w swoim interesie. 1% przypomina mi margaryne z maslem, gdzie tego masla jest 1%, to dokladnie 5 gram w pol kg opakowaniu, prawie tyle co soli w tym masle.

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

Ładny gest, nie spodziewałem się tego po Pomarańczowym.
      Wszak od zawsze byli pionierami w podwyżkach a tu niespodzianka 🙂

• Anonimowy
      Gość

Kiedy od pierwszego wszystko zdrożeje, to ceny połączeń choć nie będą jakimś drastycznym wydatkiem, dobrze, że pozostaną w swoich cenach. Ale palmtopy, laptopy, netbooki i ipady i inne pójdą w górę.

• wlo
      Uczestnik
      Liczba postów: 1131

A ja myślałęm, ze to rządowi chodzi o to, żeby podatki były jak najmniej uciążliwe a życie w kraju przyjemne , mlekiem i miodem płynące…
      Teraz widzę, zę to jednak operatorzy komórkowi, zapewne taksówkarze, producenci obuwia, dostawcy energii pod każdą postacią itd. będą najlepsi w tym kraju i to oni będą dbać o obywateli?

• Anonimowy
      Gość

@antos to się okaże , nie ma co w chwili obecnej gdybać, może Orange tą sprawę rozwiąże w inny sposób. W tym roku często zaskakiwali promocjami, a przecież przed nami jeszcze świąteczne bonusy w zwierzakach.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Orange bierze na siebie podwyżkę VAT
Twoje informacje: