Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Oferta blueconnect z telefonem stacjonarnym za złotówkę
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość17 lutego 2010 o 12:41Liczba postów: 138792 -
Anonimowy
Gość17 lutego 2010 o 17:04Liczba postów: 138792 -
Anonimowy
Gość17 lutego 2010 o 20:26Liczba postów: 138792 -
Anonimowy
Gość18 lutego 2010 o 07:20Liczba postów: 138792@Bombi. Fakt, że możesz mieć całą rodzinę w Erze jest argumentem. Sam tak miałem, ale ten stan nie jest permanentny ;).
Co do "tanich" rozmów z UE, USA i Kanadą to może być dla kilku procent użytkowników Ery dodatkowa zaleta, ale z mojego doświadczenia wynika (sam mam kilku znajomych oraz rodzinę w UK i USA), że najprzyjemniejszą formą kontaktu jest Skype i wideo-rozmowa. A jak już ktoś dzwoni poprzez telefon stacjonarny to używa kart typu "telegrosik", gdzie przykładowo: rozmowy do 20-40 minut są darmowe. Tego NED nie przebije.
-
Anonimowy
Gość24 lutego 2010 o 15:11Liczba postów: 138792hej, biorac pod uwage cene to faktycznie oferta godna uwagi. Chociaz z drugiej strony, wszystko co nowe jest tez nieznane, wiec umowa na 36 miesiecy to mimo wszytsko zbyt długi okres:/. Pod tym wzgldem dla mnie oferta mniej atrakcyjna. Jest możliwość rezygnacji bez poniesienia kar?
Wiem, ze rzadko sie to zdarza, ale u innych operatorow jest wiele opcji , które nieco wychodza naprzeciw klientowi. Opinie dostawców dosc podzielona, ale neostrada chociaż daje mozliwoc rezygnacji po okresie próbym, w Netii chyba te sa jakies udogodnienia. , a trzeba przyznac z cena to nie wszytsko.
-
AutorWpisy