Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Odjechana Promocja w Tak Taku – przedłużono

Viewing 12 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Polska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Era do 31.12.2010 r.przedłużyła ofertę Odjechana Promocja, w której za minutę rozmowy na numery Tak Tak oraz komórkowe i stacjonarne numery w sieci Era klient płaci 0 groszy. Aktywacja usługi kosztuje 9 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135613

I znowu Era wprowadza w błąd! Niby jest to usługa za darmo a jednak kosztuje 9 zł! I do tego jest limit w postaci 1000 minut. Czyli faktycznie minuta rozmowy nie kosztuje 0 gr (słownie: zero groszy). 9 zł : 1000 min. = 0,009 zł/min. Innymi słowy minuta rozmowy w tej „promocji” kosztuje 0,9 gr. Niby nic a jednak nie jest to zero!
      Kolejne kłamstewko w wykonaniu Ery!!!

• Anonymous
      Guest

Aktywacja to co innego niż opłata. To że jest limit nie oznacza że już od razu oszukują. Wykorzystaj 1000minut w dwa tygodnie to dobry jesteś. Wg mnie nie potrzebnie się czepiasz. Wszystko jest ok, nikt nie pisze że ta usługa jest za darmo…

• Anonymous
      Guest

do „Benek” – Wyobraź sobie, że jednak jest to wprowadzanie klienta/użytkownika w błąd i nic tego nie zmieni. Oczywistym jest to, żeby korzystać z tej „promocji” trzeba zakupić usługę w cenie 9 zł! A więc nie jest to manipulacja… niby masz za zero groszy a jednak musisz wcześniej zapłacić 9 zł. A jeśli chodzi o 1000 minut na 14 dni – nie jest to strasznie oszałamiająca ilość. W moim wypadku 1000 minut jestem w stanie zużyć w ciągu kilku dni. 1000 minut na 14 dni to raptem (średnio) tylko niecałe 72 minuty dziennie… Co to jest? Prawie NIC. Gdyby było 10000 minut… O to już byłoby trudno nie tylko w ciągu dwóch tygodni ale nawet w ciągu miesiąca wygadać.

• Anonymous
      Guest

Antoniusz -> Nie wiem o co Ci chodzi ? przecież nic nie płacisz za te minuty bo masz je wliczone w 9zł. Wiadomo że cena jest bo za darmo nie ma. Zresztą nigdzie nie ma napisane że oferta jest za darmo… Tak samo nigdzie nie ma napisane że usługa jest za darmo…

• Anonymous
      Guest

jak komuś nie pasuje taka promocja, to zawsze przecież można rozejrzeć się za innymi pakietami, czy też nawet operatorami. Obecnie jest sporo propozycji pre-paidowych na rynku ( Play), czy tez abonamentowych (Plus, Orange dla biznesu z SE Xperia X10 itd) więc jest w czym wybierać.

• Anonymous
      Guest

Usługa od początku kosztuje 9 zł, więc nie rozumiem skąd zaskoczenie, skoro jest jasno powiedziane. Rozmowy po sieci zawsze się przydają, jak już się ma, to się człowiek po prostu nie ogranicza i tyle.

• s
      Participant
      Liczba postów: 38

Ciekawe, czy to będzie obowiazywało w okresie Świąt?

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Antoniusz zaniechaj proszę 😉
      strzalka: przedłużyli do końca roku, więc w święta promocja będzie obowiązywała.

Jestem pełen podziwu, że po wycofaniu przez Orange stacjonarnych z pakietu 1000 minut, Era mimo wszystko przy nich pozostała. Dodatkowo pakiet jest o 1 zł tańszy, więc w tym względzie(jak w większości) Orange przegrywa zdecydowanie.

• Anonymous
      Guest

I bardzo dobrze że została, Orange źle zrobiło za co komentarze nie były zbyt przychylne dla nich. Era wyczuła to i nie likwidowała minut na stacjonarne pod jakimś pretekstem.

• zypolek
      Member

Olaf, w tym nie było nic do wyczucia. Przecież Orange informowało o eliminowaniu stacjonarnych już na początku listopada. Gdyby Era chciała wyeliminować stacjonarne z pakietu Tak-taka, to mimo wszystko posiadałaby lepszy pakiet 1000 minut, ze względu na niższą cenę.

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

Ten pakiet jest już od bardzo dawna i gdyby Era chciała pozbyć się stacjonarnych, to dawno by już to zrobiła.

• zypolek
      Member

Stacjonarne są i nie ma się nad czym rozczulać. Tymczasem czytałem pierwsze doniesienia o promocji podwójnego doładowania (nie wiem czy to już promocja świąteczna). Do zgarnięcia nawet 150 zeta na wszystkie usługi.

Viewing 12 reply threads
Reply To: Odjechana Promocja w Tak Taku – przedłużono
Your information: