Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Od jutra pakiety internetowe w Play Fresh i Mix

Viewing 18 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

Od jutra super tani Internet na Freshu i w Mixturze. Pakiety identyczne jak w PLAY ONLINE w telefonie dostępnej od wakacji na ofertach ONE PLAY.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135626

A kiedy net w playu po GSM900?

• Anonymous
      Guest

jutro

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem całkiem dobra oferta. Problemem niestety zasieg.

• Anonymous
      Guest

no właśnie, ja nawet jakbym chciał to bym nie mógł korzystać. zresztą w odniesieniu do cen oplay online to rewelacji nie ma

• Anonymous
      Guest

faktycznie rewelacji nie ma, ba oferta jest gorzej niż przeciętna. I to ze względu na brak roamingu krajowego, korzystnych cen no i braku przechodzenia pakietów.

• Anonymous
      Guest

Można narzekać, ale i tak te pakiety o kilka długości wyprzedzają konkurencję w tej cenie. Druga sprawa to ten zasieg, który trudno nazwać mobilny.

• Anonymous
      Guest

jako abonent oferty mini mix wierze ze taki pakiet bedzie dostepny równiez dla mnie.play powinno podnosic arpu z kazdego klienta..chyba jednak ekipa z orange w p4 (Bang Jensen,Gruszka,Dobrzyński i nowy-Sobolewski)ma inne pla(n)y w głowie-wiecej simów rozejdzie sie na net i 3mln murowane w listopadzie zostanie ogłoszone..

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

Brakuje mi takiego pakietu jak w mBanku 100mb za 5zl

• Anonymous
      Guest

Ludzie wy piszecie jak by ten pakiet miał być waszym głównym dostępem do internetu – że play online wypada lepiej – TA FUNKCJA MA WAM DAĆ MOŻLIWOŚĆ TANSZEGO DOSTĘPU DO INTERNETU NA TELEFONIE KOMÓRKOWYM.

Zastanówcie się najpierw do czego to ma służyć a potem gadajcie czy to jest dobre czy nie

• Anonymous
      Guest

W zasadzie powyżej 500mb ciężko wykorzystać w telefonie, szybko bateria leci a i dość wolno to chodzi. Jeżeli tutaj w Play jest jeszcze takie ograniczenie typu tylko ich infrastruktura to raczej dużego pożytku z niego nie będzie.

• Anonymous
      Guest

Noooooo! W końcu!!! już miałem rezygnować z Playa właśnie z powodu tego neta eh…

• Anonymous
      Guest

Pakiety są za duże do korzystania telefonem. Powstaje pytanie: czy jak się przelogujemy w nadajnik Plusa to będziemy rozliczani wg. cennika standardowego? Moim zdanie oferta skierowana w próżnie. Niby tanio, ale krucho z mobilnością.

• Anonymous
      Guest

Chyba jednak rakiety orange free email chociaż droższe są lepsze że względu zasięg.

• Anonymous
      Guest

Alcek:czemu za duze?? wg mnie wlasnie ok. np. jadac autobusem,tramwajem czy jakims innym srodkiem komunikacji ogladasz sobie youtube. Mozesz zmotac sobie tez tv mobilna. Bezprzerwy wlaczony jakis komunikator. Chlopie nie wiesz co mowisz…jak dla mnie wielkosc pakietow internetowych nigdy nie bedzie za duza. Trzeba poprostu potrafic korzystac z telefonu a nie mowic ze pakiety sa "za duze"!!

• Anonymous
      Guest

No właśnie Alcek ma racje. 500mb ciężko jest wykorzystać a co dopiero 2gb. Jadąc autobusem czy innym środkiem transportu nieraz przełączy nas na nadajnik Plusa i już bulimy wg cennika czyli 12gr/100kB co jest bardzo dużą opłatą. Zresztą ile pooglądasz youtuba w autobusie ? 1h ciągłej pracy w sieci i już bateria padnie taka jest prawda. Zresztą wczytanie filmiku na youtube potrwa dłuższą chwile…

• Anonymous
      Guest

Jadac autobusem w miescie w ktorym pogryte jest cale miasto nadajnikami play-a to Ci chyba nie bedzie przelaczac na nadajniki plusa, a jesli nawet by tak bylo to w tej chwili uswiadamiam Cie kolego ze jest taka opcja w play-u ze w razie przelaczenia na taki plusowski nadajnik zrywa Ci automatycznie polaczenie tak aby nie pobieralo danych i kasy po przelaczeniu na nadajnik plusa. Nie wiem jaki Ty masz fon ale na moim na lajcie mozna 2-3 godziny biegac po necie i dopiero wtedy siada bateria.

• Anonymous
      Guest

stwierdzenie sprzedawcy i pisemny opis uslugi który mi pokazal:

Pakiet działaja tylko w 3G Play’a!

Sie postarali nie ma co :-/

• Anonymous
      Guest

m
      witam.
      mam problem … wzielam telefon,,blackberry”w miksie w playu dostalam pakiet internetowy na ten telefon za ktory co miesiac pobieraja mi 9 zl i co sie okazuje z tego internetu nie moge korzystać na blackberry chociaz pakiet zostal wlaczony wlasnie na ten telefon . playu mi powiedzieli ze moge korzystac z tego internetu na kazdym innym telefonie tylko nie na blackberry to jest jakis bezsens . wie ktos cos na ten temat jesli ktos mial podobny przypadek ptosze o odpowiedz

Viewing 18 reply threads
Reply To: Od jutra pakiety internetowe w Play Fresh i Mix
Your information: