Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Od jutra pakiety internetowe w Play Fresh i Mix
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest5 października 2009 at 11:08Liczba postów: 135626jako abonent oferty mini mix wierze ze taki pakiet bedzie dostepny równiez dla mnie.play powinno podnosic arpu z kazdego klienta..chyba jednak ekipa z orange w p4 (Bang Jensen,Gruszka,Dobrzyński i nowy-Sobolewski)ma inne pla(n)y w głowie-wiecej simów rozejdzie sie na net i 3mln murowane w listopadzie zostanie ogłoszone..
-
Anonymous
Guest5 października 2009 at 12:02Liczba postów: 135626Ludzie wy piszecie jak by ten pakiet miał być waszym głównym dostępem do internetu – że play online wypada lepiej – TA FUNKCJA MA WAM DAĆ MOŻLIWOŚĆ TANSZEGO DOSTĘPU DO INTERNETU NA TELEFONIE KOMÓRKOWYM.
Zastanówcie się najpierw do czego to ma służyć a potem gadajcie czy to jest dobre czy nie
-
Anonymous
Guest5 października 2009 at 17:03Liczba postów: 135626 -
Anonymous
Guest5 października 2009 at 17:28Liczba postów: 135626 -
Anonymous
Guest5 października 2009 at 18:47Liczba postów: 135626Alcek:czemu za duze?? wg mnie wlasnie ok. np. jadac autobusem,tramwajem czy jakims innym srodkiem komunikacji ogladasz sobie youtube. Mozesz zmotac sobie tez tv mobilna. Bezprzerwy wlaczony jakis komunikator. Chlopie nie wiesz co mowisz…jak dla mnie wielkosc pakietow internetowych nigdy nie bedzie za duza. Trzeba poprostu potrafic korzystac z telefonu a nie mowic ze pakiety sa "za duze"!!
-
Anonymous
Guest5 października 2009 at 19:34Liczba postów: 135626No właśnie Alcek ma racje. 500mb ciężko jest wykorzystać a co dopiero 2gb. Jadąc autobusem czy innym środkiem transportu nieraz przełączy nas na nadajnik Plusa i już bulimy wg cennika czyli 12gr/100kB co jest bardzo dużą opłatą. Zresztą ile pooglądasz youtuba w autobusie ? 1h ciągłej pracy w sieci i już bateria padnie taka jest prawda. Zresztą wczytanie filmiku na youtube potrwa dłuższą chwile…
-
Anonymous
Guest5 października 2009 at 20:10Liczba postów: 135626Jadac autobusem w miescie w ktorym pogryte jest cale miasto nadajnikami play-a to Ci chyba nie bedzie przelaczac na nadajniki plusa, a jesli nawet by tak bylo to w tej chwili uswiadamiam Cie kolego ze jest taka opcja w play-u ze w razie przelaczenia na taki plusowski nadajnik zrywa Ci automatycznie polaczenie tak aby nie pobieralo danych i kasy po przelaczeniu na nadajnik plusa. Nie wiem jaki Ty masz fon ale na moim na lajcie mozna 2-3 godziny biegac po necie i dopiero wtedy siada bateria.
-
Anonymous
Guest19 grudnia 2011 at 19:10Liczba postów: 135626m
witam.
mam problem … wzielam telefon,,blackberry”w miksie w playu dostalam pakiet internetowy na ten telefon za ktory co miesiac pobieraja mi 9 zl i co sie okazuje z tego internetu nie moge korzystać na blackberry chociaz pakiet zostal wlaczony wlasnie na ten telefon . playu mi powiedzieli ze moge korzystac z tego internetu na kazdym innym telefonie tylko nie na blackberry to jest jakis bezsens . wie ktos cos na ten temat jesli ktos mial podobny przypadek ptosze o odpowiedz
-
AuthorPosts