Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Od jutra iPhone 3G S w ofercie Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 28
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Od jutra w ofercie na życzenie dostępny będzie iPhone 3G S. Wprowadzona zostanie także specjalna taryfa dedykowana użytkownikom smartfonów, Androidów i iPhonów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138213

oooo ciekawe jaka to taryfa ? Bo cena Iphona napewno nie

bedzie ciekawa… Czekam jak na szpilkach na szczegoly…

• Anonimowy
      Gość

oooo widze same cyfry i nic nie wiem ? Jaka to taryfa ?

Narazie to malo czytelne…

• Anonimowy
      Gość

Zaraz będzie elegancko po prostu informacja świeżutka więc chcieliśmy opublikować czym prędzej.

• Anonimowy
      Gość

taryfy swobodny internet 2 paczka 2gb za 40 zł i w tych cenacj masz te telefony czyli bierzesz 45 płacisz 85 i masz 12 miesięcy 3 razy więcej minut i paczkę 2gb

• Anonimowy
      Gość

omnia Hd w playu cena bez abonamentu 1990zl z 2 letnia gwarancja!

• Anonimowy
      Gość

Hoho już się przeraziłem, Iphone i pakiet internetu w nim, jeszcze kiedy to będzie na takiej zasadzie jak teraz że tylko na nadajnikach Play to ja już współczuje tym co wezmą tą ofertę…

• Anonimowy
      Gość

jak wielu użytkowników play kupi IPhona 😉 ??

• Anonimowy
      Gość

Zaraz bo nic nie lapie 🙁 to np Hero za 149 pln jest w jakiej

taryfie ile minut i ile danych ( jaka cena laczna) i na ile

miesiecy umowa ? Dziekuje za info

• Bandyto3xx
      Uczestnik
      Liczba postów: 109

już są normalne ceny 🙂

• Anonimowy
      Gość

Czy normalne to się okaże jak wyjdą pakiety jak dla mnie Play się spóźnił bo kto chciał już dawno nabył Iphona zaś jeżeli faktycznie pakiety będą tylko po ich nadajnikach to kicha i nie ma co tak pisać że ja mam. Mają Ci w miastach ale poza już kicha się zaczyna.

• Anonimowy
      Gość

Coraz bardziej podoba mi się ten Play 😉

• Anonimowy
      Gość

W Plusie najwiekszej sieci w Polsce IPHONE’A nie ma do dzisiaj.

• Anonimowy
      Gość

Czy w tej ofercie swobodny internet moge te paczke danych

wylaczyc ? Czy musze ja miec przez 2lata ? Mam wlana i tak

naprawde przez siec mi net zbedny .

• Anonimowy
      Gość

Co to znaczy w taryfie swobodny internet ? i co to za pasek na pomarańczowo ? Jak dal mnie ceny są takie sobie nic specjalnego jak na ofertę wprowadzoną po takim czasie.

• Anonimowy
      Gość

Bati zobacz naceny iphonea w Erze lub Orange ile kosztuje i jakie taryfy dedykowane.

• Anonimowy
      Gość

Tylko że w Erze czy nawet w Orange internet jest do wykorzystania wszędzie a nie tylko w zasięgu macierzystej sieci jak w Play. No i ich oferty wyszły z pół roku wcześniej niż teraz Playa oferta.

• Anonimowy
      Gość

Mnie ciekawi strona techniczna, jak i czy będzie działać Internet na nadajnikach Plusa, bo jeżeli nie to aż strach myśleć, co się będzie dziać z rachunkami. Sam mam iPhone w Play z włączoną blokadą danych na Plusie więc wiem o czym mówię :).

Ciekawi mnie też jak dogadają się z Applem, co do profilu konfigurującego iPhone. Obecnie w Orange czy Erze telefon sam rozpoznaje operatora i zna wszystkie ustawienia sieci. W Play-u musiałem wszystko wklepywać ręcznie i na dodatek zamiast napisu Play wyświetla się POL. Dodatkowo jest też wkurzający komunikat o przekazywaniu połączeń.

Wydaje mi się, że iPhona będą zakupować u Orange i Plus tak jak robi to Plus dla wybranych klientów biznesowych.

• Anonimowy
      Gość

Raczej Play podpisał bezpośrednią umowę z Apple. Polityka Apple moim zdaniem w tej kwestii sie zmienia. Kiedyś mieli iPhone tylko wybrani operatorzy teraz pewnie będzie wszędzie. Wystarczy przykład z Anglii teraz można go kupić w O2, Orange, Vodafone i Tesco

• Anonimowy
      Gość

To fakt, w Erze jest tak że wkładasz kartę i sam wszystko znajduję tutaj może być trochę trudniej z tego względu że trza będzie ręcznie wklepywać, zresztą nie napisali tego jeszcze ale ja obstawiam że na bank jest tak jak było i jest, internet tylko po sieci macierzystej.

• Anonimowy
      Gość

Jeżeli to będzie umowa bezpośrednia z Apple to na pewno iPhone będzie brandowany i będzie miał ustawienia automatycznie wgrane.

• Anonimowy
      Gość

No cóż, net tylko w zasięgu Play zapewnie. a to trochę kłopotliwe. ceny niezłe, ale pół roku po premierzę światowej i w Erze/orange

• Anonimowy
      Gość

2700zł na karte wersja 16GB ?:D złodziejstwo w biały dzień!

Ja kupiłem na aukcji nówkę 3Gs 16GB z Orange za niecałe 1700zł.

• Anonimowy
      Gość

Wg mnie jednak era tanich telefonów w Play dawno się skończyła. G2 też kosztuje u nich więcej niż np. w Erze. Teraz zaoferowali Iphona ale jednak wg mnie z takim ograniczeniem internetu jak zasięg nie opłaca się. Bo można się zapomnieć i kiszka wyjdzie bo w Play 100kB/12groszy.

• Anonimowy
      Gość

Jakie g2 tłuku to jest Hero g2 to w erze.

• KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Co do zasięgu Play w większych miastach nie jest tak źle. Cena iPhone’a w porównaniu do Ery jest korzystna, 200 zł mniej przy abonamencie 95 zł.

Najwyraźniej umowa na wyłączność sprzedaży w Orange oraz Erze dobiegła końca, podobnie zresztą jak miało to miejsce w całej Europie, m.in. Francja, Wielka Brytania.

Wprowadzenie telefonu do oferty na życzenie może wynikać z czystego sprawdzenia przez Apple, czy telefon ten przyjmie się u najmłodszego operatora na rynku.

Play po prawie 1,5 roku starań otrzyma jeden z najpopularniejszych modeli na rynku. Czy połączenie najtańsza sieć oraz eksluzywny gadżet wyjdzie Play’owi na dobre? Strzelam,że już możemy mówić o sukcesie. Sam myślałem o odejściu z Play tylko ze względu na brak tego modelu.

• Anonimowy
      Gość

@Kamilbakowski – ine sieci ten tel mająod pół roku, do tego inne smartfony, których nie ma Play. problem z zasięgiem netu jest poważny, a ceny tel średnie. dlatego w sukces tej oferty nie wierzę

• Anonimowy
      Gość

Rena –> Jeżeli chodzi o iPhone to była decyzja Apple ze był on dostępny w tylko w Erze i Orange. Plus też chciał a nie dostał mimo, że to duży operator. Taka polityka. Co do zasięgu internetu to zgodzę się jest to pewien problem dla osób często podróżujących chcących używać tylko z netu. Problemu oczywiście nie ma w przypadku rozmów głosowych. Druga sprawa to jak dla mnie zbyt duże pakiety najmniejszy 500 MB i taktowanie co 100 kB.

Co do oferty to zobaczymy czy się sprawdzi. Myślę, że będzie ok 🙂

• Anonimowy
      Gość

a blackberry? BIS i BES by się przydał!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 28
Odpowiedz na: Odpowiedź #188108 w Od jutra iPhone 3G S w ofercie Play
Twoje informacje:

Anuluj