Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Od 4 marca nie będzie gdzie ładować komórek Heyah i Tak Tak

Viewing 16 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Narasta konflikt między PTC, operatorem sieci Era, a dystrybutorami pre-paidów. Od kilku dni kart prepaidowych sieci Heyah i Tak Tak nie można już kupić w punktach Kolportera, a na początku marca może ich zabraknąć w ofercie Ruchu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135607

Trochę lakoniczna informacja. W sumie termin rozwiązania umów był znany dawno temu. Mówiono też o negocjacjach. Plus też niby miał problemy, a po 2 dniach podpisali nową umowę

• Anonymous
      Guest

jednak można więcej 😉

• Anonymous
      Guest

Powtórka z Plusa, tylko że jeszcze mają czas na dogadanie. Dla klientów paradoksalnie może to miec dobry efekt – nauczą się ładować przez net z bonusem 10% do wszystkich sieci

• Anonymous
      Guest

Żarty żartami tylko co powiedzą 4 marca na brak zasilen osoby starsze, mlodziez i inni nie korzystajacy z ekont czy kredytowek.

• Anonymous
      Guest

Tytuł jak z "Faktu" – przecież jest wiele sposobów doładowań, zatem nie prawdą jest, że nie będzie jak doładowac TT

• Anonymous
      Guest

Pewnie że tak. Też coś, zawsze jest alternatywa. A przez sieć doładowując można jeszcze dostać bonus więc jeszcze lepiej.

• Anonymous
      Guest

Pewnie że jest dużo sposobów doładowań. Zresztą te kioski i tak otwierają i zamykają kiedy chcą więc dostęp no nich ograniczony. Tak naprawdę nie ma problemu z doładowaniem można nawet przez bankomat albo stronkę też coś.

• Anonymous
      Guest

Tak, nie ma to jak mysleć tylko przez pryzmat własnego nosa. "Dla mnie nie ma problemu, więc problemu nie ma". Pomyslałeś/łaś o osobach starszych, lub po prostu takich, którzy nie posiadają konta internetowego, czy karty bankomatowej? Wbrew pozorom jest ich całkiem sporo.

• Anonymous
      Guest

Kilka miesięcy temu podobna sytuacja była z siecia Plus i problem został rozwiązany. Do końca umów jest jeszcze trochę czasu, więc dramatu raczej nie będzie.

@Arek
      , dokładnie za doładowanie Tak Taka online przez era.pl dostaje się zawsze 10% więcej na wszystkie usługi.

• Anonymous
      Guest

Zawsze dostać 10% to sporo. Być może jest takich osób sporo ale jednak nie ma się co martwić na zapas. Plus zrobił to za bardzo nerwowo i przeliczył się tutaj Era bardziej spokojnie podchodzi do sprawy. Pewnie za tydzień dwa będzie finał.

• Anonymous
      Guest

Teraz jeszcze Orange wypowiedziało umowy, więc Plus przetarł szlaki. W najgorszym wypadku skończy się tak, jak z Plusem- przez kilka dni nie będzie zdrapek. A i tak przeniesienie doładowań prepaidów na internet to tylko kwestia czasu, bo już teraz w TT to najbardziej korzystny kanał doładowań.

• Anonymous
      Guest

ja mam w Plusie i problem z głowy, oni już dawno się dogadali i to b.szybko i mam zasięg!!!

• Anonymous
      Guest

mam w Plusie , dawno się dogadał i to szybko , i mam zasięg wszędzie!!!

• Anonymous
      Guest

No, Plus jak zwykle zrobił pierwszy krok przez całą branżą, już dawno wypowiedział umowy, wynegocjował nowe warunki i teraz klienci mają spokój. I co najważniejsze, zrobił to z jak najmniejsza szkodą dla klientów, a jak widać po Erze, to trudna sztuka. Ich klienci nie mogą doładować kart już kolejny dzień, chyba już nawet tydzień…

Współczucia dla prepaidowców Tak Taka i Heyah

• Anonymous
      Guest

zgadzam się z przedmówcą, jestem w Plusie i ciesze sie, ze potrafią się w porę ogarnąć i zalatwic sprawę

• Anonymous
      Guest

Dodam tylko, bo pewnie mało kto z mądrych tu wie, że w plusie od dość dawna jest promocja doładowań online 20% więcej w wekeend online na wszystkie usługi 😉

Viewing 16 reply threads
Reply To: Od 4 marca nie będzie gdzie ładować komórek Heyah i Tak Tak
Your information: