Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Obniżka cen popularnych modeli telefonów w Play

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od jutra Play obniża ceny kolejnych modeli telefonów: LG GD510 wraz z baterią słoneczną oraz Sony Ericsson Yari wyposażony w GPS będą dostępne w taryfie One Play PRO 40 na 24 miesiące już za 1PLN.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136485

wita, z innej beczki – to co się dzieje z internetem play w warszawie po wprowadzeniu stanu darmowego to …… a może to tylko u mnie?

• Anonymous
      Guest

Bardzo dobrze ze dają ten telefon LG od razu z panelami słonecznymi … po zakupie można czerpać energie ze słońca 😉

• Anonymous
      Guest

Dzięki GD510 oszczędzamy energię i chronimy środowisko, skoro cena spdła to warto pobiec do salonu i zaopatrzeć się w tę ekologiczną nowinkę

• Anonymous
      Guest

dziadostwo , czyszczą magazyny, jaki byś nie używał za w

Wilanowie brak zasięgu…!!!!

• Anonymous
      Guest

LG to jeden z producentów ktory w 2009 roku konsekwentnie utrzymywał wzrost sprzedaży i systematyczne zwiększał udział w rynku

• Anonymous
      Guest

Fajne jest to LG GD510 a możliwość ładowania baterii za pomocą energii słonecznej jest dla mnie zbawiennym rozwiązaniem bo mam ciągłe problemy z naładowaną komórką

• Anonymous
      Guest

Fajne jest to LG GD510 a możliwość ładowania baterii za pomocą energii słonecznej jest dla mnie zbawiennym rozwiązaniem bo mam ciągłe problemy z naładowaną komórką

Viewing 7 reply threads
Reply To: Obniżka cen popularnych modeli telefonów w Play
Your information: