Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › O2 osiąga prędkość 150Mbps wykorzystując sieć LTE
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest15 grudnia 2009 at 20:41Liczba postów: 135632Ilość newsów na tym portalu a szczególnie ten o LTE w o2 na Wyspach po raz kolejny utwierdza mnie w przekonaniu, że telix.pl jest najlepszym portalem telekomunikacyjnym w polskiej sieci.
Dobra robota Andrew! Nie spuszczaj z formy bo robisz naprawdę dobrą robotę. Od kilku tygodni mam ten serwis jako stronę startową – wiem, że to była dobra decyzja 🙂
Pozdrawiam czekając na LTE w Polsce.
-
-
Anonymous
Guest15 grudnia 2009 at 20:53Liczba postów: 135632 -
Witam, cieszy nas, gdy czytamy taką opinię o naszej pracy. Staramy się by serwis się ciagle rozwijał i dostarczał najnowszych informacji naszym Czytelnikom. Tutaj muszę pochwalić nowych Redaktorów, którzy w znacznym stopniu wzbogacili serwis o nowe i myślę, że ciekawe informacje. Jeżeli chodzi o dłuższe testy sprzętu – postaramy się te uwagi wziąć do serca.
-
Anonymous
Guest16 grudnia 2009 at 08:09Liczba postów: 135632"Możliwe było to dzięki zastosowaniu produktów firmy Huaweii." – bardzo ciekawi mnie to co powiedzą steptycy odnośnie chińskiego sprzętu jak to LTE będzie b. dobrze działało na azjatyckim sprzęcie. Ja osobiście jestem spokojny 🙂
Zaś co do poprzednych opinii – również podpisuje się pod tym co napisał Grześ. Telix.pl to jeden z najlepszych portali telekomunikacyjncyh w polskiej sieci. No i jak pięknie wygląda gdy się go czyta/przegląda na telefonie (jeszcze nie jadę autobusem na uczelnie więc nie przeglądam, teraz komp he he) – bomba! Tak trzymać panowie.
-
-
AuthorPosts