Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi O2 osiąga prędkość 150Mbps wykorzystując sieć LTE

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 698

O2 (Telefónica) ogłosiła dzisiaj, że testy w Wielkiej Brytanii pozwoliły na osiągnięcie prędkości pobierania 150Mbps. Możliwe było to dzięki zastosowaniu produktów firmy Huaweii.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135632

Ilość newsów na tym portalu a szczególnie ten o LTE w o2 na Wyspach po raz kolejny utwierdza mnie w przekonaniu, że telix.pl jest najlepszym portalem telekomunikacyjnym w polskiej sieci.

Dobra robota Andrew! Nie spuszczaj z formy bo robisz naprawdę dobrą robotę. Od kilku tygodni mam ten serwis jako stronę startową – wiem, że to była dobra decyzja 🙂

Pozdrawiam czekając na LTE w Polsce.

• KamilBakowski
      Member
      Liczba postów: 698

Cieszymy się, że nasza praca jest doceniana, zapraszamy częściej 🙂

• Anonymous
      Guest

Mnie nie musicie zapraszać. Do ludzi ceniących profesjonalizm w swoim działaniu (dobitnym tego przykładem jest ten portal) zawsze z wielką radością się wraca!

PS.

Że by jeszcze testy sprzętu były dłuższe to już był bym w siódmym niebie 🙂

Pozdrawiam.

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Witam, cieszy nas, gdy czytamy taką opinię o naszej pracy. Staramy się by serwis się ciagle rozwijał i dostarczał najnowszych informacji naszym Czytelnikom. Tutaj muszę pochwalić nowych Redaktorów, którzy w znacznym stopniu wzbogacili serwis o nowe i myślę, że ciekawe informacje. Jeżeli chodzi o dłuższe testy sprzętu – postaramy się te uwagi wziąć do serca.

• Anonymous
      Guest

"Możliwe było to dzięki zastosowaniu produktów firmy Huaweii." – bardzo ciekawi mnie to co powiedzą steptycy odnośnie chińskiego sprzętu jak to LTE będzie b. dobrze działało na azjatyckim sprzęcie. Ja osobiście jestem spokojny 🙂

Zaś co do poprzednych opinii – również podpisuje się pod tym co napisał Grześ. Telix.pl to jeden z najlepszych portali telekomunikacyjncyh w polskiej sieci. No i jak pięknie wygląda gdy się go czyta/przegląda na telefonie (jeszcze nie jadę autobusem na uczelnie więc nie przeglądam, teraz komp he he) – bomba! Tak trzymać panowie.

Viewing 5 reply threads
Reply To: O2 osiąga prędkość 150Mbps wykorzystując sieć LTE
Your information: