Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi O Netii na blogu -oficjalnie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Ruszył oficjalny blog Netii na http://www.blog.netia.pl. Dzięki niemu każdy będzie mógł poznać firmę z nieco innej, bliższej perspektywy. Autorzy bloga to eksperci Netii z różnych dziedzin. Będą dzielić się z czytelnikami swoją wiedzą, specjalistycznymi umiejętnościami oraz doświadczeniami.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139182

czego netia oczekuje, nic nowego nie proponuję. widywałem ich oferty, że nawet za 1Mb/s płaci się 80zł- to mega drogo. każda kablówka lepsza, lepsze nawet tp a do Dialogu to im daaaleko

• Anonimowy
      Gość

niestety dialog lekko odstaje medialnie, nie ma tak glosnych i hucznych kampani, czy twarzy netii jak netia czy tp, choc obecnie ma lepsza promocyjna oferte wg mnie

• Anonimowy
      Gość

ale co mają kampanie do jakości i cen?

• Anonimowy
      Gość

kampanie sciagaja klientow, naganiaja, ale jakos uslug w netii wcale nie wzrosla, a cena za dane predkosci wiele nie zmalala, wiec postep wg mnie minimalny od zeszlego roku

• Anonimowy
      Gość

a czy nie jest tak, że netia wcale nie jest konkurentem dialogu tylko działają w innych regionach?

• Anonimowy
      Gość

część regionów na pewno im się pokrywa i tam konkurują. konkurencja zawsze jest dobra, więc niech lepiej tak pozostanie albo nawet niech wzrasta im pole do popisu w segmencie cen

• Anonimowy
      Gość

tzn jest tak ze wzasadzie na 100% lini tp mozesz miec dialog jako alternatywnego operatoora

• Anonimowy
      Gość

>>>>>>>>>>>jurny

2010-04-01 01:21:10

mnie wabią ceny. jak cena niska to klienci się znajdą. reklamy i łożenie na nie kasy wcale nie jest najważniejsze

a najwieksze upusty sa w pakietach, ja bierzesz internet i abonament telefoniczny to np net masz za darmo przez nawet 6M, albo jak masz net telefon i telewizje – zobacz na te znizki tvzazero.pl

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: O Netii na blogu -oficjalnie
Twoje informacje: