Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Numer GG na całe życie i koniec padów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nowy serwer GG zastąpił dotychczasową maszynę, która pracowała od samego początku istnienia Gadu-Gadu, dzięki temu „pady serwerów” staną się jedynie historią. Zniknie także problem tzw. ekspiracji (wygaszania) numerów GG – napisano w komunikacie GG Network.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138293

To nie było wygaszanie tylko kradzież numerów, ja się logowałem i mi zabrali bo był z tych pierwszych pięcio cyfrowych

• Anonimowy
      Gość

zmiana na polecenie CBA, teraz żadne dane nie znikną nie ma się z czego śmiać

• Anonimowy
      Gość

"Dotychczas zdarzało się, że brak logowania na dany nr GG przez określony regulaminem okres wiązało się z przydzielaniem numeru innej, nowej osobie. Teraz ten problem zniknie – ekspiracja zostanie usunięta w najbliższych tygodniach."

Co? Pierwszy raz o tym słyszę.Czyli mogłem przez dłuższe nie logowanie się stracić numer na rzecz kogoś innego i wtedy numery osób,które były na tym numerze straconym trafiły by w ręce kogoś niepowołanego? LOL..

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

NIE! Po określonym czasie ktoś dostawał twój numer, a nie listę kontaktów wyeksportowanych na serwer.

• Anonimowy
      Gość

Zakładam nowe gg i za kazdym razem wyskakuje mi komunikat ze niepoprawne hasło do serwera. Wpisuje hasło i to samo. Co jest grane ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Numer GG na całe życie i koniec padów
Twoje informacje: