Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy TAK TAK

Viewing 27 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Polska Telefonia Cyfrowa zaprezentuje nową odsłone promocji dla użytkowników pre-paid – Nowy Tak Tak.
      SMS do wszystkich sieci ma kosztować 18 groszy, a wewnątrz sieci 1 grosz.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Podwyzka dzis dla uzytkownikow TT cena smsa wynosi 16 groszy a ma byc 18 – ech zenada

• Anonymous
      Guest

ale spadają ceny minut. Zresztą smsy w sieci dzięki pakietowi po groszu, rozmowy w sieci za 15 gr – też poprzez pakiet. nie jest źle

• Anonymous
      Guest

No, ja tez mam za 16groszy do wszystkich sieci. Ale to chyba chodzi o taryfę wyjściową. Mam również pakiet lojalnościowy: 14gr/min wewnątrz sieci. Ale 5 listopada już nie będzie można wymieniać minut na smsy. Trzeba nam chyba poczekać na dokładną ofertę- wtedy będzie można dyskutować.

• Anonymous
      Guest

Zenada. Zobaczymy czy rzeczywiscie oferta bedzie taka jak tu przedstawiona

• Anonymous
      Guest

obok mnie lezy tak tak. zalogowany tylko d osieci 2g. moge z niego dzwonić…ale dodzwonić się już nie.

dzwoniąc na ten numer słyszę – abonent tego numeru jes tniedostepny – oczywiście pieniądze schodza wtedy z konta innych kart -czy z simplusa czy z playkarty …

Era twierdzi ze wszystko jest ok.

Zenada

• Anonymous
      Guest

Oferta wewnątrz sieci wygląda spoko. Ale co do połączeń poza siecią mam wątpliwości. Lepiej to się przedstawia w MixPlusie.

• Anonymous
      Guest

no tak tylko ze podstawowe cenniki innych opow prezentuja sie drozej w orange 65gr, a w plusie 72gr, tutaj 59gr takze taniej, zreszta jeszcze nie znamy pelnej oferty trudno do konca oceniac.

• Anonymous
      Guest

Super. W Simplusie takich wybranych numerów mogę sobie ustalić, aż pięć i rozmawiam, za 5 groszy. Rozmowy do wszystkich kosztują mnie 40 groszy za minutę.

• Anonymous
      Guest

artykul odnosi sie do stawek podstawowych bez uwzglednienia bonusow, pakietow itd, wiec chodzi o to ile jest za minute do kazdej siecie jak nie patrzec tt wypadl niezle 59gr na start biorac pod uwage te stawki ze strony ktore podal gregor to wypada niezle.

• Anonymous
      Guest

w sieci ok. Ale biorac pod uwage co sie dzieje w Heyah Simplusie albo 36.6 oferta tak taka słaba

• Anonymous
      Guest

I TAK NAJLEPSZA JEST OFERTA STARA TARYFA NA KARTE W PLAY CENA WYJSCIOWA 49GR ALE PRZY KAZDYM DOLADOWANIU POWYZEJ 50 PLN CENA SCHODZI W DOL NAWET DO 25 GR DO WSZYSTKICH DO TEGO CO MIESIAC 200 SMS-OW GRATIS I MINUTY W PAKIECIE NIE MUSZE SIE ZASTANAWIAC CZY ZNAJOMY JEST W POPIE TAK-TAKU CZY SIM-PLUSIE POPROSTU DZWONIE

• Anonymous
      Guest

ta oferta jest jeszcze nie w prełni nam znana. myślę że trzeba poczekać na przedstawienie promocji i pakietów. po za tym w porównaniu do innych opów to ceny za połączenia w TT są korzystne.

• Anonymous
      Guest

to jest wyciek zeby sprawdzic reakcje ludzi zaraz poprawia i bedzie jak zawsze tak tak najlepszy

• Anonymous
      Guest

Nie wyciek, tylko przeciek. Co do poprawy oferty, to zgadzam się. Muszą poprawić, bo na przykład Simplus jest tańszy…

• Anonymous
      Guest

moim zdaniem ta oferta moze byc dobra!Dobra pod jednym względemitu apel do ERY dajcie pakiet cos na miare Heyah wybrany numer!!!! za 6 zeta ok 120 minut dziennie! przez 1 miesiac!

• Anonymous
      Guest

Chca uderzyc w grupe docelowa studentów…ale nie wiem czy powtórza sukcesu 36i6 gdzie typowymi odbiorcami okazali sie w wiekszosci gimnazjalisci.

• Anonymous
      Guest

Jeśli to są stawki wyjściowe- to całkiem całkiem. Zapowiada się ciekawie. Jesli to jest tylko przeciek- lepiej poczekać na ogłoszenie nowej oferty.

• Anonymous
      Guest

zamiast tych tanich smsow, to ja wole po prostu dzwonic sobie do woli w gadce szmatce w 36i6, a zaplace za to tylko 10 zl i gadam i gadam do woli 🙂

• Anonymous
      Guest

ZA ile mozna kupic starter 36i6 ???

musze kupić synowi a słyszałem ze to bardzo dobra opcja dla gimnazjalistówl.

• Emka
      Member
      Liczba postów: 5

Nie jest źle, stawki wyjściowe spadają, zawsze to coś:) Godzina za 0.99zl- oferta bardzo korzystna szczególnie dla osób, które preferują dłuższe pogawędki. Po za tym nadal mamy rozmowy od 3 gr z trzema wybranymi numerami w sicie i stacjonarnymi i extra minuty za odebrane połączenia:)

• Anonymous
      Guest

ja kupiłam w poniedzialek nowy starter do ery i do dziś nie moge zadzwonic na 9898 ani na *101# ani na bioro obsługi. Gdy wpisuje *101# pisze ze uzywanie kodow mozliwe po wykonaniu pierwszego poloczenia a taki juz byłoz Prosze pomozcie

• Emka
      Member
      Liczba postów: 5

Najlepiej będzie jak pójdziesz do salonu, tam na pewno od razu rozwiążą Twój problem;)

• Anonymous
      Guest

Niestety do ery sie zrazilem i napewno bedzie jakis duzy haczyk w ofercie.Przeszedlem ostatnio z simplusa na mixa i nie zaluje wyboru opa.

• Anonymous
      Guest

kawosz i jak jest w mixie???

powiem Ci ze tez juz chce porzucic prepaida i przejsc na abonament i tak patrze na oferte Plusa z migracja i nie pwoiem zeby mi sie nie podobała.

• bruno
      Member
      Liczba postów: 217

No, ja prócz GZG wykupiłem sobie jednak 3 tańsze numery. No, i z tymi,z którymi często się widuję i umawiam- mam rozmowy za grosze. I poza tym- mogę dzwonić długo do rodziców i znajomych, z którymi nie mam kontaktu na codzień. Na razie- sprawdza się super. 🙂

• bruno
      Member
      Liczba postów: 217

Kilka dni testowania NTT i jest OK. I dzwoniłem nawet do tych, do których dawno się nie odzywałem.

• Anonymous
      Guest

Uwaga ! Nie ma odwrotu z NTT. To sciema.

Viewing 27 reply threads
Reply To: Nowy TAK TAK
Your information: