Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy pakiet Play Fresh 30 za 10 zł

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Play wprowadził dla użytkowników Play Fresh Pakiet 30 zł za 10 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138849

Wychodzi dokladnie 103 min do wszystkich za 10zl….Pieknie….Niech bedzie 10 gr za minute do wszystkich…Pakiet dziala…Wlasnie wlaczylem we Freshu…Mam tam usluge darmowe smsy po doladowaniu, wiec w tym zestawieniu na bank pakiet sie uruchamia…

• Anonimowy
      Gość

ekstra promocja playfes jest najlepsz y=

• Anonimowy
      Gość

Niestety , jest to przejaw niejednakowego traktowania klientów , dlatego tej praktyce powinien przyjrzeć się UOKiK i rzecznicy konsumentów .
      Oczywiście , operator ma prawo „nagradzać” wybranych klientów np za aktywność czy przywiązanie do sieci , lecz kryteria tych praktyk powinny być z góry ustalone i JAWNE , a nie „po uważaniu”.
      Niestety ta siec potrafi ogłosić zakończenie promocji czy tez usługi zaledwie na kilka godzin przed upływem terminu i to tylko na blogu rzecznika .
      Nie potrafi niestety zapewnić prawidłowego funkcjonowania swoich usług , czy to głosowych czy np strony Play24 .
      Nie potrafi przez 1,5 miesiąca zwrócić na konto nieprawidłowo pobranej opłaty , mimo ,ze uznała po bojach reklamację.

• Anonimowy
      Gość

teraz może coś nowego dla klientów biznesowych Play’a by się przydało. Inni operatorzy: Era, Orange ciągle odświeżają swoją ofertę, ( jak nie jakieś nowości telefoniczne wprowadzają, to zaraz promocyjne stawki dają na np. HTC Desire w planach optymlanych) a Play mam wrażenie że bardziej się skupia na ofertach pre-paidowych. No, a może to tylko moje wrażenie.

• Anonimowy
      Gość

Pakiet ten jest dostępny dla wszystkich użytkowników fresh, lecz nie wszyscy dostaną sms z wiadomością o takim pakiecie.

• Anonimowy
      Gość

jest jeszcze pakiet 10zł za 5zł aktywacja kodem *111*81*1# czyli można w sumie zamienić 15zł z tych 2 pakietów na 40zł !!! i wykorzystać na połączenia głosowe/video sms i mmsy do wszystkich sieci :))))

• Poll
      Członek
      Liczba postów: 1733

Fajny pakiet ale ja go nie dostanę.

• Anonimowy
      Gość

@roman wydaje się, że ta promocja zejdzie pierwsza, chociaż nie wiadomo jak tam Play to wybiera, niestety

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

Jak dla mnie to tylko kolejna odmiana promocji „200% w tak taku” tylko, że tu w przeliczeniu wychodzi 300% i z dość dużymi ograniczeniami ilościowymi, ale i tak miło ze strony Play natomiast mam żal, że jako 3 letni klient karty i abonamentu nie zostałem zaszczycony infem 🙁

• Anonimowy
      Gość

W regulaminie usługi napisali, że pakiet jest ważny przez 30 dni. Zapomnieli dodać, co będzie jak go wykorzystam wcześniej? Czy będę mógł wykupić sobie kolejny pakiet przed upływem 30 dni? Ktoś to sprawdzał?

• Anonimowy
      Gość

na dzień dzisiejszy chyba już nie działa. promocja się skończyła czy co ?

• Anonimowy
      Gość

no własnie… faktycznie nie działa 🙁 przynajmniej u mnie… a w regulaminie pisze, że promocja do odwołania; gdzie jakieś info, że odwołane??? czy ktoś coś wyczytał????

• Anonimowy
      Gość

mi sie to udalo aktywowac 1 raz.. i chyba tak to dziala

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Nowy pakiet Play Fresh 30 za 10 zł
Twoje informacje: