Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy nominał doładowań Orange za 40 zł

Viewing 14 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

W połowie listopada pojawi się nowe doładowanie 40 zł. Nowy nominał będzie ważny 40 dni na połączenia wychodzące i 12 miesięcy na połączenia przychodzące. Celem nowej „zdrapki” jest zwiększenie portfolio doładowań.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135625

jasne 50 zł na 50 dni 😉 najs najs najs poręcz schodzi na psy psy razem z nim Ty…

• Anonymous
      Guest

Jakie 50 zł na 50 dni? 50 zł tak jak było wcześnie przedłuża ważność konta na 3 miechy, a artykuł jest o nowym nominale. Czytanie ze zrozumieniem się kłania…

• Anonymous
      Guest

no tak zdementował ale jakoś lipa co to za różnica jest nie bardzo czaje…

chyba że po tych wszystkich komentarzach na telepolis… wycofali się z 50 PLN/60dni hehe

• Anonymous
      Guest

lee –> Wydaje mi się że wszystko jasne ale na wszelki wypadek poprawiłem. moze troche nie po polsku ale …

• Anonymous
      Guest

Heh przestraszyli się obiecanego pospolitego ruszenia i nie zmieniaja okresu ważności doładowania 50zł… Po jakiego czorta kupowac 40zł na 40 dni skoro można doładowanie o 10zł wyzsze mieć na 90 dni! Do czego oni zmierzają? Chyba marzą o 1zł na dzień dla wszystkich prepaidów Orange;) Pewnie się prezesowi nowemu śniło ostatnio i chcą w zycie to wprowadzić:)

• Anonymous
      Guest

Ludzie różnie doładowują, moim zdaniem lepiej jak jest więcej nominałów, więc nie widzę w tym nic złego, że wprowadzili te 40 zł. Jak komuś pasuje, czemu nie…

• Anonymous
      Guest

Simplusowiec 😉 widzisz ja osobiście sensu niewidzę chyba że było by 50 /60 heh dziwacznie strasznie i jako dawny fanboy IDEI/ORANGE to dla mnie conajmniej dziwne 😀 Jak obecnego użytkownika PLAY PF/ONLINE również 😉

• Anonymous
      Guest

"W niedługim czasie Oragne zamierza" a co ta za siec Oragne ??

• Anonymous
      Guest

Z tego co wiem przez internet można doładować dowolna

kwota z zakresu od – do z dokładnością do jednej złotówki

więc to chyba nie chodzi o to jakie nominały tylko na jak

długi okres przedłużają konto.

• Anonymous
      Guest

Z tym brakiem zmian w nominale 50zł- chyba Orange przestraszyło się odpływu użytwkoników. Dobrze by było, gdyby Orange zmieniło na korzystniejsze dla klienta zasady naliczania ważności konta, np. mogliby wprowadzić jak Tak Tak kumulacje ważności kont.

• Anonymous
      Guest

samo wprowadzenie tego nominału złe nie jest bo zawsze się przyda alternatywa dla 25-50. Mi akurat odpowiada bo odpalam 3po3 przez populacje i mam ważne przez 60dni a reszta na zwykłe połączenia.

• Anonymous
      Guest

alonso, różnica w 10zł za doładowanie i aż 30 dni w zakresie ważności konta sprawia, że to rozwiązanie jest niepotrzebne/niekorzystne. Naprawdę, jeśli Orange chce wyjść naprzeciw klientowi, powinni wprowadzić choć tę zasadę kumulacji ważności konta do 12 miesięcy, jak w TT. Sam dzięki temu w TT zawsze mam konto ważne na kolejne pół roku, zazwyczaj na rok. Kiedy byłem w Orange- po prostu bezpowrotnie kasowało mi środki z konta. W TT dzięki kumulacji mam spokój. Gdyby to doładowanie było kwotą 35 zł- to już byłby jakiś sens, ale 40zł? To się po prostu nie opłaca.

• Anonymous
      Guest

dlaczego w orange nie ma kumulacji wasności konta na polączenia po doładowaniu konta przed okresem jego zakończenia? tak jak to ma miejsce w innych sieciach. Przecież doladowując konto za okreslona kwote place za mozliwosc polaczen przez okreslony czas, np 50 zł na 3 m-ce. a doładowując konto kiedy nagle konczą mi sie środki przed uplywem tych 3 m-cy, trace pozostałe dni. Tak nie powinno byc!!! Zróbcie cos z tym, bo stracicie klientow

• Anonymous
      Guest

oczywiście najlepsze jest to że doładowanie za 50 zł przedłuża mi ważność konta o 50 dni a nie o 3 miesiące ;// dosyć to poj*bane…

Viewing 14 reply threads
Reply To: Nowy nominał doładowań Orange za 40 zł
Your information: