Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Nowy modem w Play Online
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest21 października 2010 at 07:56Liczba postów: 135693Nie od dzis wiadomo ze maja w planach w najblizszych miesiacach (moze do konca roku) przyspieszyc do 2-3 MB/s, zreszta realnie w 3G sciaga sie dane w predkosciach do 4-5 MB/s. Tutaj nie ma co za bardzo na co narzekac, duzo modeli za 1 zl, wszystkie modemy w cenach max do 100 zl z umowa na 1 rok.
-
Anonymous
Guest30 listopada 2010 at 18:43Liczba postów: 135693Narzekasz na Play ?! – może masz podstawy . Ja mam i play i orange . Z Play jak dotąd – przez ok 12 miesięcy – praktycznie żadnych problemów . Z Orange – brak faktur lub niedostarczane terminowo i to „nie ich wina” a Ty masz płacić terminowo – inaczej odsetki !!??. Przekaz do d…. . B. częste awarie . Biuro OK – to banda oszustów i osłów . Na ich stronie firmowej fałszywe propozycje – zamów !!. Obsługa obiecuje co innego – a co innego w wysłanej do Ciebie umowie !!. Orange to porażka całkowita – nie wiem już na kogo można liczyć – na którego operatora ?. A muszę mieć łączność mobilną !?.
-
Anonymous
Guest11 marca 2011 at 11:04Liczba postów: 135693to nie polityka. internet dla playa dostarcza plus. play nie ma tylu anten na rozsyłanie internetu. miało się to zmienić z fałszywym 4g playa (podobno tylko anteny play, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć). jak się dowiedziałem maja awarie w warszawie. play w ofercie daje więcej gb na sciąganie, teraz tez i nocne ale spróbuj ściągać coś z torrentów. przez noc niski transfer i ciągłe zrywanie. w dzień też. wciskają nowe modemy z takimi samymi parametrami co stare(chodzi o dl)
-
Anonymous
Guest20 maja 2011 at 21:38Liczba postów: 135693Uwaga na modemy jakie dostaniecie w Play. Dopiero w domu zorientowałem się, że otrzymałem Huawei 173, żadne tam 173u-2. Nie wiem czy to jest duża różnica bo nie jestem znawcą dlatego poprosiłem o wyjaśnienia na stronach Play. Na paragonie co innego do ręki co innego, to mi się nie podoba. Jak otrzymam odpowiedź napiszę.
-
Anonymous
Guest23 lipca 2011 at 23:59Liczba postów: 135693Ja zwiększyłem transfer i net średnio wyciąga 2 Mbps chociaż skacze często między 1 a 3 Mbps ale i tak jestem zadowolony. A co do modemów to fajnie kupić teraz lepszy i mieć z głowy, chociaż ja sam mam modem 3,6 i nie narzekam bo wtedy to było tanio 🙂 Zasięg całkiem niezły no i można wykupić ściąganie w nocy, co polecam bo nawet jak skończy się limit to można siedzieć po nocy.
-
Anonymous
Guest8 listopada 2011 at 20:13Liczba postów: 135693mam pytanie czy te modemy w play są bez sim locka i czy 3G łapią na wsisch prosze o ddpowiedz na mój meil dzuma1@vp.pl dziekuję pozdrawiam
-
Anonymous
Guest12 maja 2012 at 14:00Liczba postów: 135693
-
AuthorPosts