Start Forum Operatorzy Internet mobilny Nowy modem w Play Online

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 21 października br. w ofertach Play Online obowiązywać będą nowe ceny modemów. Do ofwerty wprowadzono także nowy modem.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

Play zaczyna być śmieszny, dają super modemy do swojej oferty, każdy 7.2Mbps a limit prędkości w Play Online 1Mbps.
      Dziwna polityka.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135693

Nie od dzis wiadomo ze maja w planach w najblizszych miesiacach (moze do konca roku) przyspieszyc do 2-3 MB/s, zreszta realnie w 3G sciaga sie dane w predkosciach do 4-5 MB/s. Tutaj nie ma co za bardzo na co narzekac, duzo modeli za 1 zl, wszystkie modemy w cenach max do 100 zl z umowa na 1 rok.

• Anonymous
      Guest

Dlaczego wprowadzono netbook HP bez wbudowanego modemu HSDPA? Dobrze ze chociaż w ofercie mobilnego netu nie dali iPad’a bez wifi i bez modemu :lol

• Anonymous
      Guest

Narzekasz na Play ?! – może masz podstawy . Ja mam i play i orange . Z Play jak dotąd – przez ok 12 miesięcy – praktycznie żadnych problemów . Z Orange – brak faktur lub niedostarczane terminowo i to „nie ich wina” a Ty masz płacić terminowo – inaczej odsetki !!??. Przekaz do d…. . B. częste awarie . Biuro OK – to banda oszustów i osłów . Na ich stronie firmowej fałszywe propozycje – zamów !!. Obsługa obiecuje co innego – a co innego w wysłanej do Ciebie umowie !!. Orange to porażka całkowita – nie wiem już na kogo można liczyć – na którego operatora ?. A muszę mieć łączność mobilną !?.

• Anonymous
      Guest

to nie polityka. internet dla playa dostarcza plus. play nie ma tylu anten na rozsyłanie internetu. miało się to zmienić z fałszywym 4g playa (podobno tylko anteny play, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć). jak się dowiedziałem maja awarie w warszawie. play w ofercie daje więcej gb na sciąganie, teraz tez i nocne ale spróbuj ściągać coś z torrentów. przez noc niski transfer i ciągłe zrywanie. w dzień też. wciskają nowe modemy z takimi samymi parametrami co stare(chodzi o dl)

• Anonymous
      Guest

Ja jestem bardzo zadowolony z PlayOnline. Internet działa stabilnie i szybko.

• Anonymous
      Guest

Uwaga na modemy jakie dostaniecie w Play. Dopiero w domu zorientowałem się, że otrzymałem Huawei 173, żadne tam 173u-2. Nie wiem czy to jest duża różnica bo nie jestem znawcą dlatego poprosiłem o wyjaśnienia na stronach Play. Na paragonie co innego do ręki co innego, to mi się nie podoba. Jak otrzymam odpowiedź napiszę.

• Anonymous
      Guest

chcę kupi taki modem Huawei E173U-2 jak ktos ma tanio do oddania to jestem zainteresowany kupnem najlepiej jak by był czarny moze byc sms 605512560 pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

Ja zwiększyłem transfer i net średnio wyciąga 2 Mbps chociaż skacze często między 1 a 3 Mbps ale i tak jestem zadowolony. A co do modemów to fajnie kupić teraz lepszy i mieć z głowy, chociaż ja sam mam modem 3,6 i nie narzekam bo wtedy to było tanio 🙂 Zasięg całkiem niezły no i można wykupić ściąganie w nocy, co polecam bo nawet jak skończy się limit to można siedzieć po nocy.

• Anonymous
      Guest

mam pytanie czy te modemy w play są bez sim locka i czy 3G łapią na wsisch prosze o ddpowiedz na mój meil dzuma1@vp.pl dziekuję pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

Zawsze miałem router i w modemach takich jestem świeży mam komunikat zarejestrować się przed połączeniem i za ***** nie mogę znaleźć gdzie mam się zarejestrować. Pomoże ktoś??

• Anonymous
      Guest

🙂

• Anonymous
      Guest

Orientuje się ktoś z Was, czy w momencie uszkodzenia modemu jest możliwość reklamacji / wymiany, w jakiej cenie? Umowę miałam najpierw na 18msc i rok temu przedłużałam o kolejne bodajże 18msc, bez wymiany modemu, natomiast już się nie nadaję.

Viewing 13 reply threads
Reply To: Nowy modem w Play Online
Your information: