Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Noworoczne podwójne doładowanie w Heyah i Tak Taku przedłużono

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Klienci Heyah oraz abonenci
      ofert: Era pre-paid, a także użytkownicy blueconnect starter, mogą
      otrzymać prezent w postaci podwojenia doładowania. Dzięki tej ofercie
      na konta klientów może trafić nawet 150 dodatkowych złotych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

W sumie dobrze, że przedłużyli podwójne doładowanie, bo bez tego oferta Ery Tak Tak jest słaba . :lol

• Anonymous
      Guest

Ciekawa sprawa, a najważniejsze jest to, czy jak ktoś skorzystał już to czy po 12 lutego może skorzystać jeszcze raz??

• Anonymous
      Guest

Świetna wiadomość, właśnie miałam doładować, ale skoro mogę, to jeszcze poczekam, bo póki co mam jeszcze środki z ostatniego podwójnego doładowanie. To się chyba jeszcze nie zdarzyło, to podwójne trwa już blisko 2 miesiące;)

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Znawco jaka słaba? 1000 minut w sieci za 9,08 zł, internet blueconnect max bez limitu danych za taką samą kwotę. Jest całkiem dobrze. Wprawdzie skorzystałem już z tego podwojenia Tak-taka, ale dobrze, że przedłużyli – niech również inni skorzystają.

• Anonymous
      Guest

To fakt TT jest naprawdę coraz to lepszą ofertą. Tanie pakiety i podwójne doładowanie jeszcze bardziej kusza. Wg mnie nikt nie daje tak hojnie jak Era a szkoda. Powinni wziąć z niej przykład.

• zypolek
      Member

Nick – podwójne doładowanie jest promocją, która pojawia się w Tak-taku od lat. Co ciekawe, przez ten okres w żadnym innym pre-paidzie nie zaproponowano równie atrakcyjnego bonusu (100% bonusu, do wszystkich, bez ograniczeń czasowych)

• zypolek
      Member

Czy hojna to nie wiem 😉 Ważne, że dają takie promocje jak właśnie podwójne doładowanie Tak-taka. Oby promocja pojawiała się tak samo często, jak miało to miejsce dotychczas 😉

• Anonymous
      Guest

Co w przypadku gdy doładuję konto za 20 zł, a nastepnie za 50 zł? Jaka kwota zostanie podwojona i czy ważność konta zostanie przedłużone o 3 m-ce?

• Anonymous
      Guest

Dokładnie tak, podwajana jest zawsze druga kwota doładowania, ale sumują się ważności wszystkich doładowań.

• zypolek
      Member

20 zł to minimalna wartość doładowania w Heyah. W Tak-taku to 25 zł. Dziś ostatni dzień obowiązywania noworocznego, podwójnego doładowania w Tak-taku i Heyah.

Viewing 10 reply threads
Reply To: Noworoczne podwójne doładowanie w Heyah i Tak Taku przedłużono
Your information: