Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Nowe telefony w ofercie Rynku Prywatnego sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nowe telefony Sony Ericsson Xperia X10 i Sony Ericsson Elm w ofercie Rynku Prywatnego od 22.04.2010r.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

Do oferty wchodzi też:

Samsung Monte (S5620)

Nokia 5230 z Pakietem nawigacyjnym

Nokia 2220 slide

Samsung DUOZ (C6112)

• Anonimowy
      Gość

Era kolejny raz wprowadza oczekiwany model do Polski pred innymi, w tym są naprawdę wporzo

• Anonimowy
      Gość

Co tu jest wyczekiwane kretynie szajs od se czy od gównianej noki. Wyczekiwany to był milestone i desire reszta to syf.

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Proszę o zachowanie trochę kultury w komentarzach. Andrzej

• Anonimowy
      Gość

Z tego co czytałem, to ten Se jednak jest udanym teelfonem i spore zainteresowanie wywołał. info o jego wprowadzeniu do Polski było pozytywnie komentowane, teraz już wiadomo, że Erze sie udało go ściągnąc

• Anonimowy
      Gość

Zgadzam sie SE Xperia na Androidzie moze powalczyc smialo z HTC Hero czy Samsungami. Jednak pozostaje pytanie czy ludzie go lykna najtanszy to on nie jest.

• Anonimowy
      Gość

Telefon niezły kolejny SE z wyższej półki w Erze więc sukcesywnie uzupełniają ofertę. Generalnie to nowość telefon dużo oferuje. Kosztować pewnie musi swoje ale jest naprawdę fajny.

• Anonimowy
      Gość

Miałam okazje bawić się tym telefonem już jakiś czas temu, myślę ,że śmiało można go zaliczyć do modeli biznesowych. Z tego co czytałam miał się tez pojawić w innych sieciach. Ciekawa jestem czy będzie dostępny też w pelikanie, czy tylko w optymalnych ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Nowe telefony w ofercie Rynku Prywatnego sieci Era
Twoje informacje: