Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowe pakiety minut w POP-ie

Viewing 23 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od poniedziałku tj. 2 listopada w Orange POP wprowadzone zostaną pakiety Hit Dnia i Hit Tygodnia, które sprawdzają się, jeśli chcemy w wybranym dniu dłużej z kimś porozmawiać i mniej za to zapłacić. Dodatkowa zaleta to wymienność minut na SMS-y.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137226

Jak widać POP nie daje sie Play Fresh, ciągle dodaje coś nowego.

• Anonymous
      Guest

Czyżby Orange zrozumiał, że trzeba walczyć o powrót ponad 800 tys. straconych pre-paidowców w trzecim kwartale.

• Anonymous
      Guest

Ach, jaka wspaniała promocja, jakże korzystna dla klienta. Po prostu kocham cie Orange…… 😉

• Anonymous
      Guest

ale badziew bez laski rozumiem jakby dali 400 minut za 4 zl albo darmowe weekendy u nas w tym kraju orange to najdrozszy operator szkoda ze nie ma juz ideiii

• Anonymous
      Guest

Przecież to tylko rozdrobniony pakiet Multipop. Do tego ważny przez jeden dzień- czyli ogranicza możliwość tańszych rozmów w przeciągu miesiąca. Kolejna promocja, ale nie sądzę, by znalazła wielu zwolenników.

• Anonymous
      Guest

Nie jest źle, orange daje kolejną opcje do wyboru. Jak trzeba trochę podzwonić jednego dnia to może się opłacać, w końcu minuta za 10gr to nie majątek.

• Anonymous
      Guest

hehe 🙂 no to pojechali po popakach nie powiem 😉

• Anonymous
      Guest

FAJNA OFERTA SZKODA Gadac

• Anonymous
      Guest

No ladnie a w TT HOT chu… nocuje bo szwaby sie szczypia bo przeciez 0,29 zl to i tak za tanio dla plebsu.

• Anonymous
      Guest

Przecież oferta TT z godzinami za grosze jest bardzo dobra. Płacimy 29groszy i gadamy nawet godzinę. Tutaj z góry 4zł w ważne tylko jeden dzień eeeee?

• Anonymous
      Guest

Dobra oferta, sam mam popa i czasem mam jakas wazna sprawe do zalatwienia i wiem wtedy, ze bede mial duzo do wydzwonienia. taki pakiecik mi troche zycie ulatwi

• Anonymous
      Guest

Ta oferta to jeden wielki sheet. Wcale nie jest opłacalna gdy się spojrzy na konkurencje.

• Anonymous
      Guest

Tyle ze w TT te 29 groszy jest do 2 listopada.Od 3 listopada jest chyba 99groszy.Tak pisze w regulaminie na era.pl

• Anonymous
      Guest

jest napisane a nie pisze

• Anonymous
      Guest

dziadostwo wprowadzają w tym popie

• Anonymous
      Guest

Problem w tym ze w orange mam coraz mniej znajomych. Sam z reszta mam 3 numery zaczynajace sie od cyfry 5 a nie nalezace juz do orange

• Anonymous
      Guest

U mnie tam nadal sporo osób jest w pomarańczy. Pakiet jak pakiet, szału nie ma, ale jako dodatek może być.

• Anonymous
      Guest

dodatek do piwa :))

• Anonymous
      Guest

Fajna oferta oczywiście do kosza.

Ja mam jeszcze czynnego POP-a, bo przedłużają na rok ale leży martwy.

• serekOMO
      Member
      Liczba postów: 5

jestem ciekawy czy przez tą cała populację teraz będzie to jeszcze tańsze…

• Anonymous
      Guest

@mr. nick, ale za 4 zł możesz mieć w TT nawet 240 minut, bo gzg mimo, że wraca do 99gr/h, to obowiązuje do wszystkich w sieci i na stacjo. Orange mogło wprowadzić coś innego w cenie tych 4 zł, choćby nielimitowane rozmowy z wybranym numerem przez 1 dzień, albo znacznie więcej minut w pakiecie! W takim wypadku lepiej kupić multipop.

• Anonymous
      Guest

albo aktywować 3pop3 przez populację. Przez miesiąc rozmowy z trójką znajomych/rodziny po 3gr. Może nie darmowe ale nie odczuwa się opłat za połączenia i ważne jest to przez 30 dni.

• Anonymous
      Guest

breko, dokładnie. Te nowe pakiety są całkowicie nietrafione. Orange mogłoby się postarać, a nie wprowadzać małe i niekorzystne modyfikacje w już dostępnych rozwiązaniach. Brać przykład z konkurencji- choćby pakiet minut za doładowanie, jaki teraz wprowadził TT, czy nawet darmowy numer za doładowanie z PF.

Viewing 23 reply threads
Reply To: Nowe pakiety minut w POP-ie
Your information: