Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Nowe karty zbliżeniowe mBanku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Do portfeli Klientów mBanku trafią karty płatnicze w technologii płatności zbliżeniowych MasterCard PayPass. Nowe, wielofunkcyjne karty pozwolą regulować nawet najmniejsze płatności w ekspresowym tempie. Przydadzą się także przy realizowaniu transakcji w internecie i wypłacie gotówki z bankomatów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138971

Płacąc po 50PLN kilkaset razy też uzbiera się ładna sumka… Bezpieczeństwo żadne. Ile razy kasjer sprawdzał Wam podpis? Mi jakoś bardzo rzadko. Tu chyba jest dogodność dla oszustów? Może i szybko ale gdzie bezpieczeństwo i kontrola wydatków? Wiadomo nie od dziś, że płacąc za zakupy kartą człowiek nie czuje wydawanych ciężko zarobionych pieniędzy. I o to tu chodzi. Na wzór amerykański mamy się zadłużyć po uszy a potem banki przejmą wszystko…

• Anonimowy
      Gość

Poza tym warto zauważyć, ze wszystkie te karty są płatne – czyli za wątpliwe bezpieczeństwo, bo przecież nie wygodę – ile jest punktów akceptujących paypass, dodatkowo płaci klient.

Całe szczęście, że mBank odblokował możliwość transakcji visą electron w internecie, droga eKarta nie jest już potrzebna.

• Anonimowy
      Gość

;] Jestem szczęśliny i max zadowolony nigdy więcej innego banku mbank zawsze mi odpowiadał i nigdy nie zawiódł mam 2 takie karty w tym za 2 dla żony płace 1 zł dodatkowo wiec całe aliory itd mogą się schować REWELACJA ZŁOTA KARTA TAK TANIA !!! szkoda tylko że jeszcze mało PayPass i mało zniżek w sklepach w mniejszych miejscowościach ale o by tak dalej WIELKI SZACUNEK DLA MBanku ;]

• Anonimowy
      Gość

Celowo wymieniają nam karty żeby cichaczem wprowadzić opłaty! Oszuści! Teraz mam w mBanku kartę chipową Visa Electron i nie muszę płacić w ogóle za jej prowadzenie, posiadanie, robienie zakupów z pośrednictwem karty i za wypłaty w wielu bankomatach.. Teraz, po tej całej śmiesznej „rewolucji”, jak obligatoryjnie wymienią mi kartę nową to będę zmuszony płacić opłatę miesięczną za posiadanie karty (1,5zł miesięcznie) albo za darmowe wypłaty z bankomatów (5zł miesięcznie) czy za ubezpieczenie (1,7zł miesięcznie). Dodatkowo karty zbliżeniowe bez weryfikacji pinu to raj dla złodziei! Jak ktoś ukradnie Wam kartę to może jej używać legalnie „zbliżeniowo”..

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Nowe karty zbliżeniowe mBanku
Twoje informacje: