Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Nowe karty zbliżeniowe mBanku
-
AutorWpisy
-
-
Do portfeli Klientów mBanku trafią karty płatnicze w technologii płatności zbliżeniowych MasterCard PayPass. Nowe, wielofunkcyjne karty pozwolą regulować nawet najmniejsze płatności w ekspresowym tempie. Przydadzą się także przy realizowaniu transakcji w internecie i wypłacie gotówki z bankomatów.
-
Anonimowy
Gość4 listopada 2009 o 08:57Liczba postów: 138971Płacąc po 50PLN kilkaset razy też uzbiera się ładna sumka… Bezpieczeństwo żadne. Ile razy kasjer sprawdzał Wam podpis? Mi jakoś bardzo rzadko. Tu chyba jest dogodność dla oszustów? Może i szybko ale gdzie bezpieczeństwo i kontrola wydatków? Wiadomo nie od dziś, że płacąc za zakupy kartą człowiek nie czuje wydawanych ciężko zarobionych pieniędzy. I o to tu chodzi. Na wzór amerykański mamy się zadłużyć po uszy a potem banki przejmą wszystko…
-
Anonimowy
Gość4 listopada 2009 o 11:41Liczba postów: 138971Poza tym warto zauważyć, ze wszystkie te karty są płatne – czyli za wątpliwe bezpieczeństwo, bo przecież nie wygodę – ile jest punktów akceptujących paypass, dodatkowo płaci klient.
Całe szczęście, że mBank odblokował możliwość transakcji visą electron w internecie, droga eKarta nie jest już potrzebna.
-
Anonimowy
Gość26 lutego 2010 o 02:25Liczba postów: 138971;] Jestem szczęśliny i max zadowolony nigdy więcej innego banku mbank zawsze mi odpowiadał i nigdy nie zawiódł mam 2 takie karty w tym za 2 dla żony płace 1 zł dodatkowo wiec całe aliory itd mogą się schować REWELACJA ZŁOTA KARTA TAK TANIA !!! szkoda tylko że jeszcze mało PayPass i mało zniżek w sklepach w mniejszych miejscowościach ale o by tak dalej WIELKI SZACUNEK DLA MBanku ;]
-
Anonimowy
Gość9 marca 2011 o 16:17Liczba postów: 138971Celowo wymieniają nam karty żeby cichaczem wprowadzić opłaty! Oszuści! Teraz mam w mBanku kartę chipową Visa Electron i nie muszę płacić w ogóle za jej prowadzenie, posiadanie, robienie zakupów z pośrednictwem karty i za wypłaty w wielu bankomatach.. Teraz, po tej całej śmiesznej „rewolucji”, jak obligatoryjnie wymienią mi kartę nową to będę zmuszony płacić opłatę miesięczną za posiadanie karty (1,5zł miesięcznie) albo za darmowe wypłaty z bankomatów (5zł miesięcznie) czy za ubezpieczenie (1,7zł miesięcznie). Dodatkowo karty zbliżeniowe bez weryfikacji pinu to raj dla złodziei! Jak ktoś ukradnie Wam kartę to może jej używać legalnie „zbliżeniowo”..
-
-
AutorWpisy