Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowa Promocja Prezenty na Święta w sieci Era

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 02.11.2009 r. w sieci Era dostępna jest świątreczna Promocja „Prezenty na Święta”, w ramach której klient może otrzymać 2x więcej minut na zawsze, wybrać usługę Sieć Rodzinna z bezpłatnymi rozmowami dla trzech osób. Dla studentów 10% zniżki na abonament. W ofercie Sony Ericsson Yari już od 1 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135641

To już przesada – dzień po Wszystkich Świętych robić promocje gwiazdkową.

• Anonymous
      Guest

zastanawia mnie kto w Erze ustala takie cenniki telefonów? podejrzewam że ta osoba mieszka gdzieś pod ziemią ponieważ nie widziała że np. Nokie 5800 można kupić BEZ abonamentu W SKLEPIE w identycznej cenie lub nawet taniej niż w abo za 20 zł – WSTYD! że o cenie Yari to nie wspomnę! w Playu na kartę taniej niż w erze na abo! WSTYD – taka duża sieć a taka skąpa promocja!

• Anonymous
      Guest

2 razy więcej minut to bardzo dobra promocja, nikt nie daję tylu minut na całą umowę. kolega chwali 3 w1 , ja mało z netu korzystam mobilnie, więc akurat nie dla mnie

• Anonymous
      Guest

2x więcej minut to bardzo dobra oferta. Co najlepsze jest przez cały okres umowy i to jest właśnie rewelacyjne. Inni dają na kilka miesięcy a Era na cały okres więc de facto płacimy raz dostajemy podwójnie. Co do telefonów to w każdej sieci jest jeden model drożej, drugi model taniej.

• Anonymous
      Guest

I dobrze że są jeszcze te pakiety, dzięki nim można sobie dopasować co nam bardziej pasuje i co nam bardziej odpowiada dodatkowo i bez kosztów bo dostajemy je za friko:)

• Anonymous
      Guest

Czyli już rusza kampania gwiazdkowa. 2X więcej minut wygląda świetnie, ale przecież to nie koniec bonusów- na telepolis jest więcej świątecznych prezentów, m.in. sieć rodzinna z darmowymi połączeniami między abo indywidualnymi i nawet prepaidowym TT itp.

• Anonymous
      Guest

Jestem abonentem sieci era od 1997 roku. W tym roku wkońcu przejrzałem na oczy. Pomimo,iz miesiecznie płaciłem rachunki powyżej 100zł , Biuro obsługi klienta oraz sekcja utrzymania klienta potraktowały mnie gorzej niz nowego klienta z ulicy. Szukam teraz innej sieci na nastepne kilkanaście lat

Viewing 7 reply threads
Reply To: Nowa Promocja Prezenty na Święta w sieci Era
Your information: