Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowa Promocja Prezenty na Święta w sieci Era
-
AuthorPosts
-
-
Od 02.11.2009 r. w sieci Era dostępna jest świątreczna Promocja „Prezenty na Święta”, w ramach której klient może otrzymać 2x więcej minut na zawsze, wybrać usługę Sieć Rodzinna z bezpłatnymi rozmowami dla trzech osób. Dla studentów 10% zniżki na abonament. W ofercie Sony Ericsson Yari już od 1 zł.
-
Anonymous
Guest2 listopada 2009 at 08:02Liczba postów: 135641zastanawia mnie kto w Erze ustala takie cenniki telefonów? podejrzewam że ta osoba mieszka gdzieś pod ziemią ponieważ nie widziała że np. Nokie 5800 można kupić BEZ abonamentu W SKLEPIE w identycznej cenie lub nawet taniej niż w abo za 20 zł – WSTYD! że o cenie Yari to nie wspomnę! w Playu na kartę taniej niż w erze na abo! WSTYD – taka duża sieć a taka skąpa promocja!
-
Anonymous
Guest2 listopada 2009 at 11:11Liczba postów: 1356412x więcej minut to bardzo dobra oferta. Co najlepsze jest przez cały okres umowy i to jest właśnie rewelacyjne. Inni dają na kilka miesięcy a Era na cały okres więc de facto płacimy raz dostajemy podwójnie. Co do telefonów to w każdej sieci jest jeden model drożej, drugi model taniej.
-
Anonymous
Guest2 listopada 2009 at 19:44Liczba postów: 135641 -
Anonymous
Guest6 listopada 2009 at 09:31Liczba postów: 135641Jestem abonentem sieci era od 1997 roku. W tym roku wkońcu przejrzałem na oczy. Pomimo,iz miesiecznie płaciłem rachunki powyżej 100zł , Biuro obsługi klienta oraz sekcja utrzymania klienta potraktowały mnie gorzej niz nowego klienta z ulicy. Szukam teraz innej sieci na nastepne kilkanaście lat
-
-
AuthorPosts