Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowa oferta Heyah dla abonentów Mix
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest23 października 2010 at 12:22Liczba postów: 135707czemu chłam? ja się raczej przychylam do opinii krisa. najlepsze stawki do UE, HeyahMix na dowód, a do tego telefon za złotówkę.. propozycja obniżenia kosztów poprzez usługi z 'przebieraj.Wybieraj’ jest wg mnie korzystna. 29gr do wszystkich (oczywiście poza dwoma zawsze tymi samymi sieciami) to zasługuje na duży plus.. albo smsy w pakiecie. mogłoby ich być więcej, ale 300 do wszystkich to też oszczędność, licząc, że wcześniej jeden sms kosztował 14gr. nie ma więc narzucania co masz mieć, a każdy sobie wybierze co mu będzie najbardziej pasowało.
-
Anonymous
Guest28 października 2010 at 13:08Liczba postów: 135707Dla mnie korzystne są smsy- aż 300 w kwocie 10 zł :), ale ucieszyłabym się też gdyby można było ten bonus przeznaczyć na pakiety internetowe etc. Albo mogliby wprowadzić jakąś usługę z nieograniczonym dostępem do portali społecznościowych, tak aby być jeszcze bardziej mobilnym . Póki co tego typu mozliwość daje chyba tylko Orange (Orange world), choć może są jakies alternatywne usługi?
-
AuthorPosts