Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowa oferta Heyah dla abonentów Mix

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

„Przebieraj. Wybieraj.” w Heyah Mix. Tańsze lub darmowe połączenia oraz paczki SMSów – klienci mogą wybrać jedną z czterech propozycji.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Heyah jednak nie daje się:)

• Anonymous
      Guest

ale chłam :lol

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

No nie powiem, teraz ładnie wygląda ten Mix w Heyah ale i tak powinni obniżyć podstawowy koszt minuty do wszystkich na 29gr.

• Anonymous
      Guest

najbardziej podoba mi się tanie gadanie do wszystkich, bo mało smsów wysyłam, ale jak ktoś smsuje to pakiet też jest ok, wg mnie na mixa to dobra promocja

• Anonymous
      Guest

Nieźle, tego brakowało. Do wyboru kilka obniżek, bez konieczności płacenia za aktywację, a to 10zł wyższe miesięczne zobowiązanie przyda się szczególnie w profilu „Taniej do wszystkich”.

• Anonymous
      Guest

Dobrze że coś wprowadzili. To zawsze coś. To ze można aktywować sobie coś co nas interesuje bez opłaty za aktywacje to bardzo dobry plus tej oferty. Jest dobrze.

• Anonymous
      Guest

czemu chłam? ja się raczej przychylam do opinii krisa. najlepsze stawki do UE, HeyahMix na dowód, a do tego telefon za złotówkę.. propozycja obniżenia kosztów poprzez usługi z 'przebieraj.Wybieraj’ jest wg mnie korzystna. 29gr do wszystkich (oczywiście poza dwoma zawsze tymi samymi sieciami) to zasługuje na duży plus.. albo smsy w pakiecie. mogłoby ich być więcej, ale 300 do wszystkich to też oszczędność, licząc, że wcześniej jeden sms kosztował 14gr. nie ma więc narzucania co masz mieć, a każdy sobie wybierze co mu będzie najbardziej pasowało.

• Boca
      Member
      Liczba postów: 34

Dobry sposób na obniżenie kosztów, zwłaszcza, gdy ktoś sporo z telefonu korzysta. Osobiście najbardziej podoba mi się gadanie do wszystkich i taniej w Heyah.

• Anonymous
      Guest

Dla mnie korzystne są smsy- aż 300 w kwocie 10 zł :), ale ucieszyłabym się też gdyby można było ten bonus przeznaczyć na pakiety internetowe etc. Albo mogliby wprowadzić jakąś usługę z nieograniczonym dostępem do portali społecznościowych, tak aby być jeszcze bardziej mobilnym . Póki co tego typu mozliwość daje chyba tylko Orange (Orange world), choć może są jakies alternatywne usługi?

• Anonymous
      Guest

Chyba nie taki chłam, bo pozwala bardzo obniżyć koszty- 9 gr za minutę połączenia w sieci i 300 smsów do wszystkich? Jak dla mnie to całkiem spora obniżka, nawet jeśli najpierw trzeba zainwestować.

Viewing 10 reply threads
Reply To: Nowa oferta Heyah dla abonentów Mix
Your information: